Teatru muzical copii: Domnisoara Poimaine si Joaca de-a Timpul

11:00 - 12:00
Duminică 15 Mai 2016
București

Spectacolul de teatru muzical copii ”Domnişoara Poimâine şi Joaca de-a Timpul’", este un spectacol plin de emotie si culoare, de povesti si intamplari haioase, presarat cu multe cantecele.

Vă invităm la un spectacol de teatru muzical pentru copii, hazliu, creativ după cea mai îndrăgită poveste pentru copii, “Domnişoara Poimâine şi Joacă de-a Timpul”, o adaptare după cartea cu acelaşi nume a scriitoarei Adina Rosetti, cu ilustraţie de Cristiana Radu, publicată la editura Curtea Veche Publishing.

Este un spectacol pentru toți copiii care îşi pun întrebări despre timp, pentru cei care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“.

Domnul Azi şi bătrână doamna Ieri, domnişoară Poimâine, Clară, Mama, vrăjitoarea Niciodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede că de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede.

Spectacolul de teatru muzical pentru copii este o noua producţie Lumea lui MOMO şi a fratelui sau mai mic, Momolino – Teatru şi poveşti pentru copii, în dramatizarea şi regia Antoanetei Zaharia. Din distribuţie fac parte: Antoaneta Zaharia, Ioana Flora, Mihaela Velicu şi Ruxandra Coman, actriţe talentate şi mult îndrăgite de copii, şi pe care le-aţi mai văzut în spectacolele noastre “Ziua în care a fugit somnul”, “Nica şi Poveştile sale” sau Aventurile lui Hermann.

Muzica acestui spectacol este 100% originală, creată special pentru fiecare personaj al poveştii, a fost compusă şi orchestrată de Nina Neagu (artist şi profesor de muzică la RockSchool RO), iar decorurile şi costumele poartă semnătura Doinei Pop.

 

Detalii Spectacol de teatru muzical copii – Domnisoara Poimaine si Joaca de-a Timpul

Club La Scena, Adresa: Calea Calarasi nr. 55, sector 3, Bucuresti

recomandat copiilor cu varste intre 3-10 ani

Preţ bilet: 25 lei/persoană

La acest spectacol nu este permis sa se stea in picioare.

Detalii la telefon: 0723.565.113

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 15 Mai 2016

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL