Teatru si Carnaval in weekend-ul dedicat copiilor

00:00:00 - 00:00:00
31 Mai - 02 Iunie 2013

Activitati pentru copii de 1 Iunie: Teatru și Carnaval în weekend-ul dedicat copiilor

Grand Cinema Digiplex, Băneasa Shopping City și Teatrul de Animație Țăndărică au pregătit activități inteligente pentru copii

Băneasa Shopping City și Grand Cinema Digiplex celebrează Ziua Copilului printr-un weekend plin de activităţi interactive. Atât în incinta centrului comercial, cât şi în cinematograf, copiii vor avea parte de un program special, care include spectacole de teatru, ateliere interactive precum si un mare carnaval.

 

teatru copii de 1 iunie

 

Colaborarea între Grand Cinema Digiplex și Teatrul de Animație Țăndărică, București aduce în cinematograf minunata lume a poveștilor. Cele mai apreciate spectacole ale Teatrului de Animație Țăndărică vor fi jucate la Grand Cinema Digiplex după următorul program:

  • 31 mai, începând cu ora 18:00, „Motanul încălțat”, o piesă interactivă unde publicul este invitat să dialogheze cu personajele.

 

  • 1 iunie, începând cu ora 11:00, pe scena cinematografului va rula spectacolul „Capra cu trei iezi”, după celebra poveste al lui Ion Creangă.

 

  • 2 iunie, „Păcală” începând cu ora11:00, o piesă presărată cu situații comice, în care personajele „în carne și oase” alternează cu păpușile.

Micuții sunt așteptați la atelierele de creație care vor avea loc în foaierul Grand Cinema Digiplex, în compania personajelor interpretate de către actorii Teatrului de Animație Țăndărică. Zâna cea Bună și Prințesa de Cristal sunt gazdele Atelierului de Distracție, unde copiii vor putea participa la o mulțime de jocuri și concursuri.

Carnavalul Micilor Vedete 1 iunie

 

Cei mici își vor explora latura artistică în cadrul Atelierului de Origami, unde Minnie Mouse îi va învăța cum pot realiza figurine de hârtie. În cadrul Atelierului de Păpuși, Cenușăreasa le va arăta participanților cum pot fi create păpuși din materiale și obiecte obișnuite.

În plus, vor face primii pași în lumea dansului, în cadrul atelierului susținut de către doi îndrumători profesioniști.

Atelierele au loc pe 31 mai între orele 17:00-18:00, pe 1 si 2 iunie între orele 12:00-13:00.

 

Biletele pentru spectacolele de teatru s-au pus în vânzare casele de bilete ale Grand Cinema Digiplex. Mai multe informații sunt disponibile pe www.grandcinemadigiplex.ro.

În data de 1 iunie, începând cu ora 17:00, în foaierul cinematografului vom găzdui Carnavalul Micilor Vedete, un bal mascat interactiv, amuzant și plin de surprize, ce va fi animat de gașca Zurli.

Pentru ca micuții să fie pregătiti de Carnaval aceștia pot participa în Băneasa Shopping City la sesiunile de face painting, își pot accesoriza ținutele, iar cei mai iscusiți își pot crea propriile măști.

 

 

Detalii Eveniment

Perioada:
31 Mai - 02 Iunie 2013

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Băneasa Shopping City

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42D

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL