Gradinita si cresa Funny Land (Gifted Education)

Situata in sectorul 2 si amplasata intr-o locatie cocheta, Gradinita si cresa Funny Land dispune de 300 mp si este amenajată conform nevoilor copiilor.

Situată în sectorul 2, într-o zonă ușor accesibilă, în apropiere de Piața Iancului și Piața Muncii, gradinita si cresa Funny Land (Gifted Education) este un loc special, al creativităţii şi al armoniei, unde atenţia pentru copii, sănătatea, joaca, dezvoltarea personală şi spirituală sunt primordiale.

Aici copilul  învăţă prin joacă, de la oameni pasionaţi de ceea ce fac, perseverenţi si optimişti. Grădiniţa noastră este gândită si construită în cele mai mici detalii ca un cadru primitor, sigur și performant în procesul educativ al preșcolarilor.

gradinita

 Despre Funny Land (Gifted Education)

Gifted Education este o educaţie individualizată, centrată pe individ, educaţia potenţialului natural, al carei concept central este “nature and nurture”-  hranirea aptitudinilor si abilitatilor naturale ale copilului.

Descoperim și suținem talentele prin activități creative, precum: teatru, karate, dans contemporan, creativitate plastică, gătit sănătos, bune maniere, pian și tobe și engleză distractivă.

Încurajăm jocurile în echipă, inlocuim desenele animate și televizorul cu poveștile, fabule, cântecele și jocurile, educăm copii în spirit ecologic si oferim comunicare, colaborare și sprijin pentru părinți.


 RECOMANDARE


Alimentatia sanatoasa la Funny Land (Gifted Education)

  • Meniu echilibrat (conține fructe și legume)
  • Apă purificată pentru băut și gătit
  • Pâinică preparată în casă cu semințe și cerele integrale
  • Supă crème fără carne, cu multe legume, leguminoase și condimente alese pe placul copiilor pentru stimularea mirosului și educarea gustului
  • Ciorbițe cu borș preparat în casă cu probiotice naturale
  • Lapte, iaurt, smântână și brânză de capră
  • Ouă de prepeliță, carne doar de curcan și pește din surse atent alese, selectate astfel încât să le oferim copiilor o hrană curată și plină de nutrienți.

Activitati zilnice la Funny Land (Gifted Education)

Am pregătit o gamă variată de activități pentru a-i susține dezvoltarea armonioasă a personalității și de a-i descoperi talentele: teatru, karate, dans contemporan, creativitate plastică, gătit sănătos, bune maniere și dezvoltare prin joc, pian, muzică, și engleză distractivă nelipsită din programul zilnic.

Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 şi 3 ani, am pregătit un spaţiu sigur şi atractiv, cu jucării diverse, toate potrivite vârstei şi nevoilor celor mici, jucării ce ajută la dezvoltarea gândirii creative, a capacităţilor senzoriale, limbajului şi chiar la a interacţiona şi a comunica între ei.

Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 5 ani avem pregătite: jocuri de construcţii, figurine, mese speciale de desen, şevalete pentru pictură, bucătărie, banc de meşterit şi multe alte jocuri şi jucării alese cu atenţie.
Poveștile, cărțile de toate felurile și revistele vârstei lor îi îmbie din locuri cu acces permanent. Putem sta împreună pe pernuțe si să ne apucăm de citit și povestit, pentru că ştim cât de important este rolul poveştilor în viaţa copilului, dar şi a noastră, a adulţilor.
În curte, copiii se distrează, se cocoață pe tobogan, țopaie în trambulină, se ascund în căsuța, construiesc cu nisip și apă și ne uimesc zilnic cu jocul, râsul și vocile lor cristaline.

funny land

Tarife

  • până la 13.00 cu micul dejun, gustare de fructe, prânz: 1000 lei
  • până la 18.30 cu micul dejun, gustare de fructe, prânz, somn și gustare – 1250 lei

La cerere putem asigura supravegherea pana la ora 20.00.
Pe tot parcursul anului, gradinița funcționează cu program normal, cu excepția a câte 3 zile de Paști, Crăciun si Revelion.

Contact Gradinita si cresa Funny Land

Str. Agricultori Nr. 54A, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 0741 096 474
E-mail: [email protected]
Website: www.funny-land.ro

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU