Tic Pitic 2019 – Zilele Small Size – Ed. a V-a

Timp de trei zile, între 25 și 27 ianuarie, ne revedem la Sala Mică a Teatrului Ion Creangă, pentru cea de-a V-a ediție TIC PITIC – ZILELE SMALL SIZE, un eveniment care urmărește să contribuie la promovarea importanței și beneficiilor Educației timpurii prin intermediul teatrului.

Însoțiți de părinți sau bunici, copiii de vârstă mică și foarte mică vor avea ocazia să vizioneze o suită de spectacole concepute special pentru TICpitici, de la bebeluși la preșcolari.

Printre producțiile programate în cadrul ZILELOR SMALL SIZE se numără trei titluri din repertoriul Teatrului Ion Creangă: „ÎmpreLună”, „Călătorii prin Galaxii” și „Pe mărimea mea”, care a avut premiera în luna decembrie 2018, dar și un spectacol produs de Asociația MiniReactor din Cluj Napoca – „Bucătăria familiei Balaur”, în regia Deliei Gavlițchi.

Tot în cadrul evenimentului va avea loc și atelierul muzical interactiv „Ding! Ce se aude?”, o invitație adresată micuților cu vârsta sub 3 ani, care vor descoperi instrumentele muzicale și secretele sunetelor.

Coordonat de muzicianul Radu Mihalache și actrița Carmen Palcu Adam, împreună cu actrițele Andreea Gaica și Oana Bănuță, atelierul se desfășoară sâmbătă, 26 ianuarie, în intervalul orar 11:00 – 11:40. Accesul la atelier este gratuit, în limita locurilor disponibile și a înscrierii prealabile, via e-mail ([email protected]).

PROGRAM
25.01, ora 18.00 – „Pe mărimea mea” (3-6 ani), Teatrul Ion Creangă
26.01, ora 11.00 – „Ding! Ce se aude?”, atelier muzical interactiv dedicat copiilor sub 3 ani
26.01, ora 18.00 – „Bucătăria familiei Balaur” (3-6 ani), spectacol invitat – Asociația MiniReactor
27.01, ora 11.00 – „ÎmpreLună” (sub 3 ani), Teatrul Ion Creangă
27.01, ora 18.00 – „Călătorii prin galaxii” (4-6 ani), Teatrul Ion Creangă

Detalii Eveniment

Perioada:
25-27 Ianuarie 2019

Orasul:
București

Detalii Locație

Teatrul Ion Creangă

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Biserica Amzei, 21

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL