Touch the Colours – Atelier de explorat în culori

10:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 25 Mai 2013

Activitati creative pentru copii între 18 și 30 de luni

Atelierul este special gândit pentru copiii sub 3 ani, ajutându-i pe aceștia să își dezvolte controlul asupra propriului corp, prin experiențe de învățare în care își pun în funcțiune tot arsenalul de simțuri. Vor manipula, explora, combina și lucra cu materialele diferite, descoperind lucruri noi și interesante despre lumea înconjurătoare: baloane cu vopsea, jocul cu diferite texturi și culori etc.

touch the colours

Beneficii:

  • Focus pe experiența tactilă

  • Dezvoltarea coordonarii ochi-mănă și a abilităților motorii a mușchilor mici ai mâinii

  • Libertatea de a se murdări și a explora diverse texturi într-un cadru special creat pentru acest lucru.

Ce vom face?

Vom învăța despre culorile primăverii prin activități manipulative și de murdărit (messy) și vom explora texturi noi, precum cea a amidonului, în care vom regasi elemente colorate, prin manipularea diferitelor obiecte. Vom picta cu ajutorul baloanelor umflute cu diferite culori, activitate ce va dezvolta coordonarea mana-ochi și musculature mâinii, încurajându-I pe cei mici să exploreze modalități noi și creative de a folosi diferite obiecte, învătând în același timp culorile.

 Pret (promotional) 80 lei (1 parinte si 1 copil)/ 100 lei (2 parinti si 1 copil)

Inscrieri: [email protected]/ 0720 003 069

Numarul de locuri este limitat!

Stiati ca?

Baby Acorns are o experienta de 9 ani in oferirea de servicii de ingrijire si educatie pentru copiii cu varste cuprinse intre 1 si 3 ani, resurse adecvate si personal pregatit conform standardelor britanice?

La Baby Acorns copiii sunt ingrijiti in grupuri mici, cu un procentaj de 1 adult la 4 copii si ca activitatile noastre sunt planificate dupa o schema educationala folosita in Marea Britanie numita Early Years Foundationa Stage / Etapa de baza pentru educatie timpurie?

Acorns British Style Nursery este prima institutie din domeniul educatiei din Romania certificata Invest in People si premiata cu Every Child Matters Standards Award 2011-2014.

Acorns este membru al British Association for Early Childhood Education, National Literacy Trust (Marea Britanie), National Children’s Bureau (Marea Britanie), Early Years – the organization for young children (Irlanda de Nord) si membru afiliat British Romanian Chamber of Commerce. De asemenea, este afiliata la Council of British International Schools, Cross Frontier Education, International British School of Bucharest.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 25 Mai 2013

Program:
10:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Baby Acorns

Județ:
Sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Chiparosului nr. 36

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL