Trei cadouri fermecate. Spectacol de teatru +4 ani la Teatrul Puck din Cluj-Napoca

12:30
Duminică 17 Martie 2024
Cluj-Napoca

„Trei cadouri fermecate” este un spectacol inspirat din textele scrise de Edward Gordon Craig pentru teatrul de animație. Marele om de teatru Craig își dorea să facă un teatru de marionete în care să prezinte spectacole împreună cu familia sa.

Piesa de față este o parodie după o poveste foarte cunoscută, povestea celor trei daruri fermecate care sunt furate de către un hangiu viclean. Personajele principale sunt Papagalul Cristofor Columbus, copilul Cokatrix și Băiatul orb. Ei fac o călătorie în trecut și ajung la începuturile lumii. Acolo îl întâlnesc pe primul om, Adam, care le dăruiește cele trei cadouri magice. Dar hangiul cel viclean înlocuiește darurile cu obiecte obișnuite. Ajunși la curtea regelui, Papagalul și Cocatrix sunt în mare pericol, deoarece nu își pot dovedi puterile magice. Oare copilul orb va sosi la timp ca să îi salveze?

Distribuția: Robert Trifan, Angelica Pamfilie, Ramona Atănăsoaie, Andreea Bolovan, Ionuț Constantinescu, Ion Iurcu, Călin Mureșan și Iulian Lungu
Scenariul și regia: Cristian Pepino
După o idee de Edward Gordon Craig
Scenografia: Raluca Aionițoaie, Alexandru Gabor, Cristian Pepino
Muzica originală: Dan Bălan
Asistent regie: Adina Ungur
Asistent scenografie: Elena Ilaș
Coordonare muzicală: Arona Bogdan
Vârsta minimă recomandată: 4+

De asemenea, se pot achiziționa bilete și de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.

Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediu în zilele de sâmbătă și duminică costă 48 de lei pentru adulți, 24 de lei pentru pensionari și 12 lei pentru preșcolari, elevi și studenți.

De asemenea, biletul de intrare la spectacolele jucate la sediu de luni până vineri costă 10 lei pentru copii, elevi, studenți (tarif redus cu 75%), pentru pensionari 20 de lei (tarif redus cu 50%), iar pentru adulți 40 de lei.

Spectatorii sunt rugați să ajungă cu 15 minute înainte de ora de începere a spectacolului.

📍Teatrul Puck – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: facebook.com/teatruldepapusi.puck

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 17 Martie 2024

Program:
De la 12:30

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL