Tura Vura isi schimba parul dar naravul ba. Spectacol pentru copii

00:00:00 - 00:00:00
18-19 Ianuarie 2014

Teatrul Zurli, teatru pentru copii, prezintă un nou spectacol original. Spectacol pentru toate varstele

TV SCHIMBA PARUL, DAR NARAVUL BASÂMBĂTĂ, 18 ianuarie 2014, la PUZZLE CAFE ( Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter ) de la 10.30 şi 12.00
DUMINICĂ, 19 ianuarie 2014, la Clubul Ţăranului Român (Intrarea Monetăriei, Şos. Kiseleff, nr. 3) de la 10.30 şi 12.00

Teatrul Zurli, teatru pentru copii, prezintă în premieră un nou spectacol original, scris de Mirela Retegan, în care protagonişti sunt personajele cele mai iubite de copii, cei din Gaşca Zurli.

Cui nu i-a fost măcar o dată greu să se trezească dimineaţa ca să meargă la gradiniţă sau la şcoală? Pentru că îsi doreşte să prelungească visele frumoase si leneveala alături de prietenul ei, Ursuleţul Martinel, Fetiţa Zurli caută motive să nu meargă la grădiniţă.

Tura Vura, care visează o grădiniţă unde să se tăvălească în noroi, să vorbească urât şi să îşi bage degetele în nas,  încearcă să ia înfăţişarea Zânei Bune şi să o păcălească pe Fetiţa Zurli că grădiniţa nu e bună. Îi povesteşte cum “toţi copiii stăteau pe scăunele şi ascultau o femeie care îi invăţa poezii şi cântece. Cum să vrei să înveţi aşa ceva?”. Apoi cum copiii la grădiniţă se joacă – “Nimic nu e mai urât pe lumea asta decât să vezi nişte copii fericiţi care se joacă. Şi ce mi s-a părut cel mai urât…toţi copiii, dar absolut toţi copiii înainte să mănânce se spălau pe mânuţe. Bleah! Bleah! Bleah!”, crede Tura Vura despre grădiniţă.

Contra exemplul oferit de Tura Vura o face pe Fetiţa Zurli să îşi amintească de toate lucrurile frumoase pe care le-a învăţat la gădiniţă – jocuri, cântece şi bune maniere şi mai ales de prietenii ei care o aşteaptă acolo.

“Tura Vura îşi schimbă părul, dar năravul ba!” este un spectacol plin de culoare, cântece vesele, mesaj şi mai ales educaţie prin distracţie.

Rezervările se fac din timp la telefon: 0728.295.872 şi  0728.295.810 sau e-mail: [email protected]
Preţ bilet: 15 lei/ adult şi 10 lei/copil.
Copiii sub 2 ani nu plătesc bilet!

Avem scaune, băncuţe pentru adulţi, pernuţe pentru cei mici şi muuuultă voie bună!!!
La spectacolele noastre copiii sunt cei care îşi aduc părinţii la teatru, cei mici dansează înainte de reprezentaţie şi cei mare îi aplaudă  din tot sufletul.
La final toată lumea primeşte bomboane!
Vă așteptăm pe toți cu drag și cu super energie!

Detalii Eveniment

Perioada:
18-19 Ianuarie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL