Ultimele Inscrieri la Cursul Gratuit Demonstrativ de Teatru 8-13 ani Șotron

16 Noiembrie - 08 Decembrie 2023
București

Pentru ca joaca să fie mai plină și copiii să preia informații valoroase de la cât mai mulți parteneri de scenă, pentru ultima dată în acest an școlar (2023/2024), deschidem porțile la cursurile de actorie Șotron!

În luna Noiembrie și Decembrie punem încă accentul pe dezvoltarea abilităților necesare susținerii unui spectacol (atenție, concentrare, creativitate, lucru în echipă, încredere) pentru ca începând cu luna ianuarie 2024 să pornim împreună cu copiii în scrierea textului pentru spectacol!

Așadar vă așteptăm la un curs gratuit (cu rol de preselecție) la una dintre grupele noastre! (* în limita locurilor disponibile, maxim 12 copii/grupă)

Cursurile de Teatru ”Șotron” așteaptă copiii între 8 și 13 ani la un curs demonstrativ! Copiii vor participa la jocuri de atenție, concentrare, memorie și vor avea ocazia de a sta în fața colegilor în cadrul unui exercițiu de improvizație.

Ghidați cu grijă și atenție de două profesoare, actrițe profesioniste, aceștia își vor depăși limitele pas cu pas.

Jocurile teatrale sunt atât de amuzante și de creative încât copiii nu își dau seama cât de tare îi provoacă fiecare curs! În același timp, tinerii actori nu sunt niciodată forțați să meargă mai repede decât simt sau să participe la jocuri pentru care nu sunt încă pregătiți. Cele două profesoare vor construi pas cu pas o atmosferă de încredere în care toleranța și înțelegerea sunt regulile de bază.

Ne vom distra în timp ce ne vom dezvolta gândirea critică, încrederea în sine, abilitatea de a lucra în echipă, capacitatea de a ne exprima emoțiile și nu în ultimul rând tehnica teatrală.

Selina Colceru

Fiecare grupă are maxim 10/12 copii și e coordonată de cele două profesoare. Spectacolul de final este scris împreună cu copiii, plecând de la experiențele lor sau personaje îndrăgite și va avea loc într-un teatru din București!

Toate acestea nu se vor întâmpla între noi, ci vor afla și părinții printr-un feedback detaliat! Fie că are abilități artistice sau vă doriți un spațiu sigur în care copilul dumneavoastră să se dezvolte, considerăm că avem cadrul potrivit pentru ca oricare dintre cele două lucruri să prindă contur. Dar deocamdată acestea sunt vorbe, haideți să ne vedeți DUMINICA (sau MARTI) cum trecem la fapte! Aduceți-l la joacă!

Aurora Păunescu

Cele două profesoare, Aurora Păunescu și Selina Colceru, își vor folosi cunoștințele și priceperea pentru a-i ghida pe tinerii actori pe un drum jucăuș și amuzant la capătul căruia vor dobândi un joc teatral firesc cu care vor urca pe scenă!

Profesoarele noastre vă așteaptă:

Pe Aurora Păunescu o puteți recunoaște din seriale iar cei mici îi vor recunoaște cu siguranță vocea din dublajul unor filme sau desene populare: Buburuza si Motan Noir (Lila Rossi), Soy Luna (Ambar), Hannah Montana (Lilly) si multe altele.

Selina Colceru are experiență cu copiii nu doar în sala de curs ci și pe scenă. O puteți vedea în spectacolele din programul pentru copii și întreaga familie “Clasic e fantastic”, de la Teatrul Odeon.

Haideți să ne cunoaștem!

Orar

 • Marți
  • 17:00- 18:30 ( 9-10 ani)
 • Duminica
  • 10:00 -11:00 ( 5-7 ani – GRUPĂ COMPLETĂ, nu mai sunt locuri!)*
  • 11:30 – 13:00 ( 8-10 ani)
  • 13:30 – 15:00 ( 11- 13 ani)

* Dacă doriți să vă trimitem o invitație pentru următorul modul la grupa de 5-7 ani vă rugăm să ne contactați la adresa: [email protected].

Unde?

Pe strada Lânăriei Nr. 77 (la doar 3 minute de Metrou Tineretului)

Vezi pe hartă/traseu.

Care este prețul unui curs în caz că vă înscrieți?

 • 80 ron/ședință (prima ședință e demonstrativă, gratuită)

De ce să suni la 0712 256 820?

Să vă spunem la ce oră să veniți și sa îi păstrăm copilului un loc!

Dacă ești în metrou, ne poți scrie și pe Whatsapp.

Detalii Eveniment

Perioada:
16 Noiembrie - 08 Decembrie 2023

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL