Unde Mergem cu Cortul la Mare? Campinguri la Marea Neagră: Năvodari, Vama Veche, 2 Mai, Corbu

Dacă îți place să stai în natură, atunci o vacanță cu cortul la mare te va încânta! Îți oferim o lista cu cele mai interesante locații de pe litoralul românesc în care găsești camping, la Năvodari, Mamaia, Vama Veche, 2 Mai, Corbu.

 

CAMPINGURI IN VAMA VECHE

 

In Vama Veche sunt o multime de campinguri, unele chiar in curtile localnicilor pe care le vezi la o plimbare pe stradutele statiunii.

Camping Vama Veche Sandalandala

camping vama veche sandalandala camping oz campinguri Navodari camping la mare

Aici am fost si noi in 2015 si desi am stat foarte putin, locul mi s-a parut de vis, asa cum mi se parea si Vama acum 15 ani. De fapt campingul nu are nici o legatura cu felul in care arăta anul trecut Vama Veche, plina de gunoaie si aglomerata. In camping intrai intr-o oaza de liniste, armonie si curatenie.

Sandalandala este o gradina mare, cu gazon pe care e mai mare placerea sa mergi tot timpul descult, copacei pe marginile terenului. Mi+a placut ca nu am avut absolut nimic de reprosat la capitolul curatenie, toalete si dusuri sunt multe si de asemenea curate, terasa si restaurant cu cafea buna, chiar daca mancarea este destul de scumpa.

camping vama veche sandalandala camping oz campinguri Navodari camping la mareIti poti alege locul pentru cort, noi am venit in cursul saptamanii si am gasit loc la umbra, sub copacii din partea stanga a campingului.

In weekend se aglomereaza foarte tare si nu este mai putin ideal sa mergi cu copilul, muzica se aude tot timpul, undeva dupa ora 23-24 se opreste dar dupa asta se aude muzica de pe plaja. O solutie ar fi sa ai dopuri de urechi speciale pentru somn, se gasesc la farmacie, eu nu plec fara ele la munte sau la mare. Sunt o mare iubitoare de liniste :).

Vezi si:

ACTIVITATI: Elefantul Cici. Cantec pentru copii de gradinita

LOCATII: Atracţii in Parcul de Agrement Tei – Plumbuita

EVENIMENTE: Toate evenimentele din weekend

Campingul nu este pe plaja, dar in cel mult 2 minute esti deja pe plaja. Fetita noastra a fost extrem de incantata caci putea sa alerge in voie pe pajistea generoasa.

Au si o terasa la etaj, spatioasa si numai buna de lucru in timpul zilei si de relaxare si admirat privelistea pe seara.

Ne-a placut, poate mai revenim si in acest an in extrasezon cand mai scad gradele.

Preturi la Camping Sandalandala in Vama Veche:

Dacă mergi cu cortul tău, plătești:

TAXĂ DE CORT
SIMPLU 12 RON / ZI
MARE CU VERANDĂ 30 RON / ZI
TAXĂ DE PERSOANĂ
1-2 ZILE 28 RON / ZI
3+ ZILE 23 RON / ZI
COPII ≤ 10 ANI 10 RON / ZI

 

Rezervările se fac doar pentru corturile Sandalandala. Pentru cei care își aduc cort, primul venit, primul servit. Gasesti pe site preturile pentru toate serviciile oferite.

Contact Camping Sandalandala

Camping OZ Vama Veche

Camping OZ Vama Veche dispune de 120 de locuri de cort, majoritatea poziţionate în livadă, la umbra copacilor. Pentru ocupanţii campingului exista o baie comună dotată cu 7 duşuri, 5 chiuvete şi 4 toalete. Apa caldă este disponibilă pentru 4 duşuri.

camping oz campinguri Navodari camping la mareSituat la doar 30 de metri de plaja, OZ Vama Veche oferă unităţi de cazare cu acces gratuit la Wi-Fi, o grădină cu foișor și hamace și un bar în aer liber, cu terasă. Toate unitățile sunt mobilate funcțional, unele au o baie privată cu duș, iar altele oferă acces la baia comună. Magazine și restaurante sunt la câțiva pași de OZ Vama Veche. O parcare gratuită este disponibilă, iar o stație de autobuz se află la 300 de metri. Gara din Mangalia este la 12 km.

Campingul oferă o gamă variată de opţiuni de cazare, pentru fiecare buzunar.

Poti opta si pentru unul din cele 20 de locuri de cazare în camere duble, dotate cu baie proprie cu duş. Toate camere sunt cu pat matrimonial. Camerele sunt poziţionate astfel încât umbra să le adăpostească pe tot timpul zilei.

Contact OZ Vama Veche

Vezi pe pagina urmatoare si campingurile din 2 Mai si Corbu.

Pagina precedenta
1
2
3
4
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU