15 Tururi Virtuale de Excepţie la Muzee Faimoase Ale Lumii

Dacă excursiile şi vizitele se amână deocamdată în această perioadă de carantină auto-impusă de ameninţarea epidemiei de coronavirus, ne rămân variantele virtuale de a ne bucura de artă şi arhitectură. Îţi oferim mai jos 15 tururi virtuale la muzee prestigioase din întreaga lume, pentru a admira în familie moştenirile prezervate ale istoriei şi artei universale, din confortului canapelei de acasă.

 

15. MUZEUL LUVRU | PARIS

Le Musée du Louvre este cel mai mare muzeu de istorie și artă din Franța. Situat în centrul Parisului, muzeul are caracter universal şi găzduieşte opere de artă din Antichitate şi până la 1848.

Muzeul Luvru 15 Tururi Virtuale la Muzee Faimoase Ale Lumii

Printre cele mai faimoase obiecte de aici regăsim: Codul lui Hammurabi, Venus din Milo şi Gioconda a lui Leonardo da Vinci. În jur de 10 milioane de vizitatori trec pragul muzeului în fiecare an, fapt ce face din acesta cel mai vizitat muzeu de artă din lume.

TUR VIRTUAL

Îţi recomandăm: 300+ Povești Audio Frumoase – Teatru Radiofonic

Următorul tur virtual: British Museum din Londra

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU