Mama (1976) – filme romanesti vechi

VIDEO. Un musical ce il va introduce pe cel mic in atmosfera muzicala a anilor '60. Mama (1976), film muzical. Filme romanesti vechi.

Din seria de filme romanesti vechi pentru copii iti oferim filmul Mama, o coproductie romano-sovietico-franceza.

    • Regia: Elisabeta Bostan;
    • Distributia: Ludmila Gurcenko, Mihail Boiarschi, Oleg Popov, George Mihăiță și Florian Pittiș.

Vezi aici filmul pentru copii Mamafilme romanesti vechi.

Scenariul filmului pentru copii Mama se bazează pe poveștile Lupul și cei șapte iezi de Frații Grimm și Capra cu trei iezi de Ion Creangă. Un musical ce il va introduce pe cel mic in atmosfera muzicala a anilor ’60, o introducere in rock and roll adaptata varstei si povestilor familiare. 

Filmat simultan în trei limbi diferite (română, rusă și engleză), filmul a avut o distributie formata din dansatori de la Circul din Moscova, Circul pe Gheata din Moscova si Teatrul de Balet Balsoi. În 1977, filmul a câștigat Cupa de Argint la Festivalul de Film pentru Copii de la Veneția.

In film joaca Ludmila Gurchenko ca Rada, capra, Mihail Boyarsky ca Titi Suru, lupul, Oleg Popov ca ursul, Saveliy Kramarov nepotul lupului, George Mihaita ca magarul si Florian Pittiș ca papagalul.

Un fapt inedit este ca in timpul unei scene de patinaj Oleg Popov a căzut peste Liudmila Gurchenko iar aceasta si-a rupt piciorul.


Vezi si:

Vezi toate evenimentele pentru copii din weekend

La ce restaurante kid-friendly mergem cu copilul

Filme pentru copii la cinema saptamana asta


 

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU