Mama (1976) – filme romanesti vechi

VIDEO. Un musical ce il va introduce pe cel mic in atmosfera muzicala a anilor '60. Mama (1976), film muzical. Filme romanesti vechi.

Din seria de filme romanesti vechi pentru copii iti oferim filmul Mama, o coproductie romano-sovietico-franceza.

    • Regia: Elisabeta Bostan;
    • Distributia: Ludmila Gurcenko, Mihail Boiarschi, Oleg Popov, George Mihăiță și Florian Pittiș.

Vezi aici filmul pentru copii Mamafilme romanesti vechi.

Scenariul filmului pentru copii Mama se bazează pe poveștile Lupul și cei șapte iezi de Frații Grimm și Capra cu trei iezi de Ion Creangă. Un musical ce il va introduce pe cel mic in atmosfera muzicala a anilor ’60, o introducere in rock and roll adaptata varstei si povestilor familiare. 

Filmat simultan în trei limbi diferite (română, rusă și engleză), filmul a avut o distributie formata din dansatori de la Circul din Moscova, Circul pe Gheata din Moscova si Teatrul de Balet Balsoi. În 1977, filmul a câștigat Cupa de Argint la Festivalul de Film pentru Copii de la Veneția.

In film joaca Ludmila Gurchenko ca Rada, capra, Mihail Boyarsky ca Titi Suru, lupul, Oleg Popov ca ursul, Saveliy Kramarov nepotul lupului, George Mihaita ca magarul si Florian Pittiș ca papagalul.

Un fapt inedit este ca in timpul unei scene de patinaj Oleg Popov a căzut peste Liudmila Gurchenko iar aceasta si-a rupt piciorul.


Vezi si:

Vezi toate evenimentele pentru copii din weekend

La ce restaurante kid-friendly mergem cu copilul

Filme pentru copii la cinema saptamana asta


 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU