Young Academics. After-School București 2018-2019

București

In viata copiilor nostri este nevoie de visare, de creativitate, de relaxare, de imaginatie si de inspiratie pentru a deveni CURAJOSI. Noua ca parinti si dascali ne revine misiunea de modela coloana vertebrala a acestei natii. Copiii nostri trebuie sa fie CURAJOSI si PUTERNICI in BINE. Datoria noastra este aceea de a le crea conditiile necesare pentru a-si exersa curajul, onoarea, puterea si toate acele calitati cu care generatia lor este inzestrata.

Nu vrem sa creştem copii de carton, cu capul mare şi inimi în derivă. Excesul acesta de coajă, de bine ambalat, de lucios dar cu putin continut al societati noastre poate duce la aparitia unor generaţii de adulţi care nu vor sti sa se găsească pe sine care vor locui în clişeele reuşitei, în tiparele apreciative ale vecinilor, în frica de a nu fi în pas cu restul lumii, sau cu frica de a fi DIFERIT nestiind ca UNICITATEA este esenta fiecarei fiinte umane. Pe aceste lucruri punem accent si in programele Summer School – Scoala de vara Bucuresti.

In Centrul Educational YOUNG ACADEMICS ne propunem sa creem o oaza de inspiratie.

Am pornit de la ideea ca fiecare copil are nevoie sa descopere ce il face fericit: sa cante la un instrument, sau sa picteze, sa citeasca, sau sa compuna poezii, să exploreze domeniul tehnologiei,etc. Dar pentru ca un copil sa descopere bucuria de a parcurge un anumit drum, cineva trebuie sa-i povesteasca de existenta lui si sa-l ajute sa faca primii pasi pe acesta. De asemenea, daca esti interesat de o scoala de vara in Bucuresti, poti gasi in YOUNG ACADEMICS o mare varietate de programe dedicate copiilor.

Unicitatea proiectului YOUNG ACADEMICS consta in dezvoltarea unor centre educationale hiperspecializate, organizate pe domenii de competenta, care vor permite atat copiilor, cat si parintilor sa opteze in mod constient si justificat pentru un anumit domeniu de specializare, astfel incat pregatirea obtinuta sa sustina viitorul adolescent.

Pachetele educaționale oferă și dotările necesare pentru o mare diversitate de programe educationale ajutand copiii sa exploreze în diverse domenii ale cunoașterii artistice, sau științifice, prin intermediul conceptului educational


 RECOMANDARE


Centrul after school Young Academics extinde asadar aria de experimentare si aduce in incinta acestui sediu instrumente muzicale (la dispozitia copiilor), dotări specifice domeniului IT, platforme educationale interactive si alte elemente din domenii conexe dezvoltării abilităților copiilor. Dascălii noștri sunt profesioniști cu daruire care isi propun sa deschida copiilor portile imaginatiei, creativitatii dorința de a experimenta si descoperi.

La Young Academics ne facem temele asa cum trebuie.

Prin proiectul Young Academics, va indemnam sa sustineti o educatie deschisa.

Construirea unei structuri psiho emotionale puternice bazata pe increderea in propriile forțe dar și gandirea pozitiv creatoare, sunt prioitare si tocmai de aceea propunem module de lucru pentru dezvoltare personala si emoțională pentru a fi integrate in activitatea copiilor.

În fuga noastră disperată după soluţii pentru a fi cat mai bine pozitionati in viaţă, in societete, alergam de atatea ori sa le oferim copiilor totul usor. Vrem sa le gasim cel mai bun profesor, cea mai buna scoala, cautam justificari si poate si vinovati. Uitam sa le daruim spatiul atat de necesar pentru a-si asuma aumite demersuri, pentru a-si cultiva curiozitatea si nu in ultimul rand pentru a depune efort personal si a deveni motivate.

Copiii nostri au nevoie de o varietate mare de experiente, pentru a-si intari mecanismul motivational si pentru a intelege ca a reusi nu este intodeauna egal cu a castiga. Insuccesul, nu este o pierdere ci o experienta. Astfel vor pretui cu adevarat lucrul obtinut prin efort propriu si in acest mod vor reusi sa-si creeze si repere valorice oneste, dar mai important isi vor contsrui rezerve rezonabile de asteptare si realizare. Pe aceste lucruri punem accent si in cadrul activitatilor Summer School – Scoala de vara Bucuresti.

PACHETELE EDUCATIONALE AFTER SCHOOL

Programul ACADEMICS – clasele I – IV

Cost lunar 1250 Lei

Programul ACADEMICS este structurat în așa fel încât după terminarea temelor, copiii să experimenteze diverse domenii de cunoaștere – artistice, tehnice, sau inovative. Prin intermediul programului after school propus stimulăm curiozitatea copiilor și îi ajutăm să fie deschiși și dornici de a-și explora  potențialul, de a-și descoperi calități, abilități și pasiuni. În felul acesta vor reuși să conștientizeze ce anume le place, ce anume îi face fericiți și ce anume le crează bucurie chiar și după un efort susținut.

Cursul de limbă engleză integrat în acest program – interactive english – le propune copiilor un mod de învățare diferit, dinamic și distractiv, bazat pe joc de rol, creativitate și explorarea literaturii pentru copii.
Cursul pentru dezvoltare emoțională își propune să  susțină copiii în procesul de adaptare continuă, de înțelegere intuitivă, de descifrare și asimlare pozitivă a tuturor stimulilor emoționali sau de altă natură, percepuți de cele mai multe ori haotic de către copii și care sunt veniți din viața socială, sau familială. Acest curs îi ajută pe copii să se dezvolte emoțional echilibrat, să-și construiască o gândire logică și pozitivă, bazată pe încrederea în sine. Cursul este ghidat de către doamnaAdriana Mitu, formator acreditat ANC, Parenting Trainer și Trainer specializat pe dezvoltarea inteligenței emoționale.

Cu toții știm cât de important este să fim creativi, spontani și liberi în gândire. Pentru acest motiv, arta este un element important în programul ACADEMICS. Dezvoltarea simțului estetic, al bunului gust, dezvoltarea unei gândiri imaginative este elementul central al acestui curs de Arts & Crafts. După ce imaginezi, trăiești, experimentezi linii, lumini, umbre, culori mai apoi o să se producă transpunerea tuturor frământarilor, trăirilor în diverse creații artistice și acest lucru completează într-un mod armonios programul after school ACADEMICS propus dând în viziunea noastră un sens coerent noțiunii de educație.

PROGRAM: 11:30 – 18:30

INCLUDE:

 • Transport scoala – after school
 • Activitati de relaxare
 • Masa de pranz si gustare
 • Efectuarea temelor
 • Fise de lucru suplimentare
 • Club de literatura
 • Limba engleza
 • Arts & Crafts
 • Dezvoltare emotionala

 

PACHETUL EDUCATIONAL YOUNG

Cost lunar 1150 Lei

Programul YOUNG se adresează copiilor aflați în primul an de interacțiune cu mediul școlar. Vorbim aici de copiii din clasa pregătitoare. Programul nostru urmărește să flexibilizeze programul educațional și să facă mai puțin marcantă trecerea copiilor mici către mediul școlar. Dăm posibilitatea copiilor de a se odihni după masa de prânz și oferim prin dotările speciale ale clasei un mediu mai prietenos, invitându-i pe copii la joacă, relaxare și recreere creativă. Deprindem cititul, cultivăm curiozitatea, imaginăm povești și ne jucăm cu numerele.

Cursul de limbă engleză integrat în acest program – interactive english – le propune copiilor un mod de învățare diferit, dinamic și distractiv, bazat pe joc de rol, creativitate și explorarea literaturii pentru copii.
Abecedarul Fermecat este un opțional inclus în programul YOUNG și pregăterște copilul pentru experiența minunată a scrisului si cititului.

Interactive english este cursul care se va va desfășura intr-un mod foarte dinamic, bazat pe jocul de rol. Joaca numerelor este opționalul unde se vor întâlni cu drăgălașul Matedino cel care o să le dezvăluie secretele numerelor.

Cursurile de arte vor aduce in lumea copiilor bricolajul, desenul si pictura. Ele vor stimula creativitatea copiilor.

PROGRAM: 11:30 – 18:30

INCLUDE:

 • Transport scoala – after school
 • Activitati de relaxare
 • Masa de pranz si gustare
 • Club de limba engleza
 • Arts & Crafts
 • Clubul povestilor
 • Club – Abecedarului fermecat
 • Club – Joaca numerelor

PACHETUL EDUCATIONAL MINI

Cost lunar 1100 Lei

Acest pachet se adresează familiilor care pot avea grijă de copii pe parcursul zilei, însă își doresc o integrare a copilului imediat după școală doar pentru finalizarea temelor sub îndrumarea unui cadru didactic specializat, urmând ca pentru activitățile extra școlare copilul să fie preluat de către familie sau o persoana de incredere, care va însoți copilul la astfel de activități în alte unutăți specializate.

PROGRAM: 11:30 – 16:30

INCLUDE:

 • Transport scoala – after school
 • Activitati de relaxare
 • Masa de pranz si gustare
 • Efectuarea temelor

PACHETUL EDUCATIONAL STUDY & PLAY

Cost lunar 1000 Lei

Acest pachet se adresează familiilor care își doresc pentru copiii lor să ia prânzul in mediul și liniștea casei și apoi bunicii sau alte persoane apropiate să îi aducă pe aceștia în Young Academics. Își doresc să își integreze copiii în mediul de after school doar pentru efectuarea temelor și participarea la atelierele creative ce se desfașoară în centrul educațional fie la cursurile de grup, fie la cele individuale.

PROGRAM: 14:00 – 18:30

INCLUDE:

 • Efectuarea temelor (sau activitati creative pentru clasa 0)
 • Fise de lucru suplimentare
 • Gustare
 • Club de lectura
 • Limba engleza
 • Arts & Crafts
 • Dezvoltare emotionala (doar pentru clasele I-IV)

Nu se scad din taxa de scolarizare absentele, pauzele intersemestriale si semestriale, vacantele de iarna si de primavara, zilele declarate sarbatori nationale libere si alte zile libere impuse de evenimente independente de Young Academics.

Preluam copii de la urmatoarele institutii de invatamant:

 • Liceul „NICOLAE IORGA”
 • Scoala 17 „PIA BRATIANU”
 • Scoala 170 „GEO BOGZA”
 • Scoala 3 „NICOLAE TITULESCU”
 • Scoala 171 „PETRE ISPIRESCU”
 • Scoala 173 „EUGEN BARBU”
 • Scoala gimnaziala „SFANTUL NICOLAE”
 • Scoala gimnaziala „HELIADE RADULESCU”
 • Scoala 186 „ELENA VACARESCU”

PENTRU INSCRIERI SUNATI LA

0755 095 974  /  0755 278 568

SAU COMPLETATI FORMULARUL

young academics_logo

ADRESAStr. Aviator Maior Ștefan Sănătescu nr. 5, sect 1, București. Foarte aproape de scolile : liceul N.Iorga, scoala Pia Bratianu, scoala Sfantul Nicolae, scoala I.H.Radulescu, scoala Geo Bogza, scoala Titu Maiorescu, scoala Petre Ispirescu, scoala Eugen Barbu

EMAIL[email protected]

ÎNSCRIE-TE ACUM!

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU