Zapada efervescenta si ploaie colorata – Atelier de creativitate

10:30:00 - 10:30:00
Sâmbătă 16 Februarie 2013

Sambata 16 Februarie, Lumea lui MOMO se pregateste pentru activitati de copii de 2-4 ani.

De la 10.30 incepe Atelierul de creativitate si joaca pentru pitici, mamici, tatici si chiar bunici  -Zapada efervescenta si ploaie colorata, cu Vio ( Viorica Pintilie).

Iar a nins, hmm nu vine primavara, nu? Si daca tot e alb in parc ce-ar fi sa ne imaginam o ploaie curcubeu? Asa ni se face si mai tare dor de primavara si vara, caci mult ne mai plac culorile. Hai sa experimentam cum sfaraie „zapada” sub culoare, sa ne jucam in „laboratorul” lui MOMO si sa facem minuni.

Ce avem nevoie? Zapada (bicarbonat de sodiu)..si tot felul de culori speciale pregatite chiar de noi, insa nu va divulgam toate secretele inainte. Asa ca, noi pregatim materialele, halatele..si va asteptam cu mami sau bunica, tati sau pisica in laboratorul nostru cu minuni.

Doar 8 locuri disponibile, va rugam sa rezervati si sa confirmati din vreme participarea la acest atelier la [email protected]. Anularea inscrierii fara plata contravalorii atelierului se face doar pana vineri la ora 13.00. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor.

Durata 60 minute. 


Cost atelier: 50 lei/copil participare la sedinta (cash). Parintii nu platesc.

Ceai cald si ionatan romanesc oferite cu drag din partea casei. Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51. Inscrierea la acest atelier se face doar in scris la email: [email protected], in limita locurilor disponibile. Renuntarea se face cu cel putin 24 de ore inainte de inceperea atelierului, pentru a elibera locul celor care isi doresc sa participe.


Cei care isi doresc abonamente cu mai multe intrari la acest atelier care se intampla periodic sambata, iata care sunt variantele:

180 lei – 4 intrari (abonament valabil 2 luni)

320 lei – 8 intrari (abonament valabil 3 luni)

 

Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51, sau prin transfer bancar la RO10INGB0000999903147605, deschis la ING Romania.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 16 Februarie 2013

Program:
10:30:00 - 10:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL