Zilele Copilariei Noastre la Gradina cu Artisti

11:00:00 - 21:00:00
01-02 Iunie 2013

Pe 1 si 2 iunie, cu ocazia Zilei Copilului evenimentul, devenit déjà unul cu traditie, deschide o serie de 3 editii in care artele si artistii sunt la loc de mare cinste

zilele copilariei gradina cu artisti 1-2 iunieMedia Events&Entertaining anunta deschis sezonul evenimentelor estivale cu Gradina cu Artisti, ce va avea loc pe 1 si 2 iunie in Gradina Icoanei. Prima dintr-o serie de trei, aceasta editie celebreaza Ziua Copilului – asa cum o ilustreaza si numele : „Zilele Copilariei Noastre” – si aduna laolalta artisti si artizani care sunt copii sau creeaza pentru acestia.

Pastrand conceptul deja consacrat, Gradina cu Artisti de 1 iunie va transforma Gradina Icoanei intr-o galerie de arta in aer liber in care copiii, parintii si bunicii pot nu doar sa admire operele artistilor invitati ci si sa ia parte la activitati creative. Asadar, in cele doua zile de eveniment Gradina isi asteapta participantii sa se bucure de spectacole cu si pentru copii, de ateliere creative, de jocuri si activitati recreative, de zona de expozitie si de multe alte surprize.

Anul acesta ne-am orientat eforturile in a implica, la fiecare dintre cele 3 editii ale Gradinii, cate o comunitate de artisti dedicata unei nise. Si cum sezonul se deschide pe 1 iunie, copiii sunt primii care vor beneficia de un weekend artistic. Dupa ce ne vom juca si vom asista la spectacole sustinute de copii talentati vom mai pregati alte doua editii: una concentrata pe multiculturalitate, traditii si obiceiuri din culturi diferite, pe care o vom denumi Fete si nuante si o alta, in septembrie, in cadrul careia vom pune la loc de cinste cultura urbana sub titlul Arta beton.”, a afirmat Alexandra Dinu, initiatoarea si coordonatoarea evenimentului.

Astfel ca, Gradina cu Artisti isi declara deschise portile si isi asteapta vizitatorii cu ateliere de benzi desenate, seri de carnaval, spectacole de muzica si dans, expozitii cu lucrari realizate cu si pentru copii si multe alte activitati surpriza.

 

Pentru detalii cu privire la programul evenimentului, va rugam consultati: www.gradinacuartisti.ro

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:[email protected]

 

Detalii Eveniment

Perioada:
01-02 Iunie 2013

Ora incepere:
11:00:00

Ora terminare:
21:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL