Ziua în care a fugit somnul – spectacol muzical pentru copii

11:00 - 12:00
Duminică 24 Martie 2019
București

“Te rog, mai spune-mi o poveste”, “mai vreau o îmbrătișare”, imi e sete”, “un cântec și gata”, „mi-e foame”, „mă doare burtica”, vă sună cunoscut?

Câti părinti obosiți și nemulțumiți nu cunoaștem, atunci când copiii lor nu vor să doarmă și pace? Și câte metode, sfaturi sau leacuri fanteziste n-a încercat fiecare? Există însa o cheie, pe care o puteți afla chiar din povestea care ne-a inspirat.

„Ce-ar fi dacă într-o bună zi, Somnul ar pleca definitiv? Și cum ar fi dacă ne-am putea juca la nesfârșit, zi și noapte? Ana, eroina poveștii noastre și-a pus această năstrușnică dorință chiar de ziua ei.. Iar ceea ce a urmat a fost dincolo de așteptările noastre.”

Bine, bine dar cum arată Somnul? Are culoare și stare de om mare? Așa ți se face Somn numai când îți apare, cu pletele lui din flori de mac, tei și verbină și trupul bine căptușit în haina lui de plapumă mirosind a dulap umbros. Important este să apară. Iar când nu apare, are Bunica grijă să pregătească o poțiune cu iubire și magie.

Dragii nostri vă invitam la un spectacol de poveste, dinamic, calin, jucăus si cu multă muzică, care reface echilibru firesc al ritualului de seară, alină și vindecă. Este potrivit pentru toti părintii care nu mai stiu cum să isi adoarmă copiii, si recomandat copiilor de la 3 la 7 ani care nu mai știu cum să își adoarmă părinții.

Somnul, Ana, Bunica, Doamna Odihna, Lenea și Doamna Oboseala, personaje iesite din cartea Victoriei Patrascu, urca scena pentru a vă bucura. Vă invităm să îi aplaudam, să le cântam cântecele, să râdem și să pătrundem împreună in lumea de dincolo de Carul Mare.

autor Victoria Pătrașcu
regia și adaptarea dramaturgică Antoaneta Zaharia,
distribuție: Antoaneta Zaharia/Clara Aquilera Flores, Ioana Flora si Mihaela Velicu
muzica Nina Neagu
versurile cântecelor Antoaneta Zaharia
costume și decoruri: Doina Pop
concept artistic Mira Loghin
o producție a Momolino Teatru si Povesti pentru copii

recomandat copiilor cu vârste intre 3 și 7 ani
Durata spectacol: 55 de minute.

Biletul este valabil pentru o singură persoană. Accesul in sală se face doar pe bază de bilet, indiferent de vârstă

REGULILE NOASTRE PENTRU CONFORTUL ȘI SIGURANȚA VOASTRĂ

Atunci cînd vii la spectacolele noastre, Momolino ar vrea să știi că:

E mai bine să achiziționezi biletul în avans. Dacă totuși nu ai reușit, verifică disponibilitatea locurilor. Pentru a evita supraaglomerarea sălii, nu putem suplimenta numărul de locuri.

Accesul în sală se face doar pe bază de bilet, indiferent de vârstă și chiar dacă la un moment dat copilul se așează în bratele părintelui.

Ar fi bine să ajungi în sală cu 10-15 minute înainte de începerea spectacolului. De multe ori actorii nu ies pe scenă pentru că accesul în sală este îngreunat de venirea spectatorilor pe ultima sută de metri. Iar copiii deja prezenți se plictisesc și își pierd răbdarea.

Odată început spectacolul nu mai e posibil accesul în sală, pentru a nu perturba calitatea reprezentației. În caz că ai întârziat, valabilitatea biletului se pierde. Te așteptăm cu drag la o reprezentație viitoare.

Folosește cu încredere garderoba de la intrarea în sala de spectacol. E inconfortabil pentru tine și ceilalți spectatori să ții hainele groase lângă tine pe toată durata spectacolului.

Culoarele de acces sunt folosite în timpul spectacolului, dar și pentru circulația părinților și a copiilor în situații de urgență mai mare sau mai mică. Așa că te rugăm să nu staționezi pe culoare. În acest fel respectăm normele ISU, care ne protejează pe toți atunci când alegem să le respectăm.

Odată intrat în sală, te rugăm să ocupi locurile pe care le-ai ales și să rămâi pe cât posibil așezat.

Te rugăm să închizi telefonul mobil pe durata spectacolului sau să-l treci pe modul silențios. Vă rugăm să nu le lași copiilor la îndemână telefoane, tablete sau alte aparate electronice care pot distrage atenția.

Te rugăm să le oferi copiilor doar apă îmbuteliată. Ronțăielile sau fructele le pot face poftă copiilor de alături, iar zgomotul îi deranjează și pe ceilalți spectatori dar și pe actori.

Uneori se mai întâmplă ca un copil să plângă în timpul reprezentației. Copilul are nevoie de empatie si timp de liniștire. De aceea, te rugam să iesiti pentru cateva minute în foaier, și să reveniți în sală după liniștirea copilului.

Fiecare spectacol are o grupă de vârstă recomandată și te rugăm să o respecți. Dacă copilul e prea mic, atunci nu va putea urmări spectacolul pentru că se poate speria, poate fi o experiență neplăcută pentru el. Dacă e prea mare, se plictisește și devine agitat.

Pentru noi fiecare spectator e important, așa că te rugăm să păstrezi liniștea pe durata spectacolului. Vorbește în șoaptă dacă chiar e musai să comunici și, pe cât posibil, rămâi la locul tău până se termină spectacolul. Doar așa vor fi auzite replicile actorilor și vom avea reprezentații de calitate.

Ssst, liniște! E sala plină, copiii sunt nerăbdători să înceapă. Cortina se ridică încet și primul actor intră în scenă. Hai să urmărim piesa în liniște și pace. Acum avem acces la un număr special de magie prin teatru, pe care doar tu, spectatorul il poti face posibil. Gata, actorii intră în pe scenă: să îi lăsăm să-și spună povestea. Îți dorim reprezentație care sa te umple de bucurie!

Unde? Teatrul Elisabeta, Bd. Regina Elisabeta, nr. 45, Bucuresti

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 24 Martie 2019

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL