Ziua Nationala la Gradinita Bambi si Scoala Gimnaziala Step by Step

Oaspeţi de seamă de Ziua Naţională.Copiii de la Grădiniţa Bambi şi Şcoala Gimnaziala Step by Step ne-au dovedit ieri că sunt mândri ca sunt români.

oaspetiÎn cadrul evenimentul Suflet de roman de luni, 2 decembrie, copiii, îmbrăcaţi în straie populare, de sărbatoare, au primit oaspeţi de seamă, adevarate valori ale neamului românesc.

Astfel, domnul Ţepelus Petrachi, veteran din cel de-al doilea Razboi Mondial a răspuns întrebărilor pregătite  de copiii curioşi, purtând un dialog despre curaj şi dragostea de ţară.

Două mari sportive ale României, Monica Iagar şi Ruxandra Dragomir, le-au povestit copiilor despre mândria pe care o simte un sportiv atunci cand stă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere şi ascultă  imnul naţional, despre medaliile caştigate, dar şi despre munca susţinută pe care trebuie să o depună pentru a ajunge acolo.

Pechis Suciu, artist al Ansamblului Ciocarlia, împreună cu caţiva colegi le-au  prezentat copiilor câteva instrumente muzicale tradiţionale românesti: nai, fluier, clarinet şi au încins, împreună cu copiii, o horă pe cinste.

 

Copiii au prezentat musafirilor surprize muzicale din folclorul popular, dansuri şi strigături, expoziţii cu lucrări de artă inspirate după tablouri ale pictorilor români, o galerie a portretelor marilor domnitori, proiecte despre personalităţi marcante ale culturii române. Un grup de copii a decorat o poartă maramuresană, pe care au aşezat-o la loc de cinste, în curtea grădiniţei, o altă fereastră pentru cunoaşterea trecutului nemului nostru.

 

Gradinita Bambi este prima grădiniţă particulară care aplică metodologia alternativă Step by Step şi este un centru model de bune practici în ceea ce priveşte educaţia timpurie. Grădiniţa Bambi promovează cel mai inovativ program de educaţie timpurie, FasTracKids. www.bambistepbystep.ro

Scoala Step by Step prima şcoală particulară care aplică metodologia alternativă  Step by Step şi care desfăşoară un program educaţional unic de «Quality Education», care include educaţia formală, conform curriculumului naţional, respectând tendinţele curriculare europene. www.scoalastepbystep.ro.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU