Ferlidona.O gama noua dedicata femeilor care au grija de sanatatea lor

Actavis a lansat Ferlidona, o nouă gamă dedicată femeii, care include teste diagnostic și acid folic cu vitamine

1-5Actavis a introdus pe piața românească o gamă nouă dedicată femeilor care au grijă de sănătatea lor. Dispozitivele medicale şi suplimentele alimentare vin în ajutorul femeilor care doresc să depisteze la timp apariţia unor afecţiuni în sfera genitală şi a celor care planifică mai curând sau mai târziu o sarcină.

“Frumusețea vine din interior iar starea de bine a corpului are un impact semnificativ asupra feminității. Produsele din gama Ferlidona sunt destinate femeilor care au grijă de ele, care își doresc o familie și vor să fie informate cu privire la sănătatea lor” a declarat Laura Dan – OTC Manager Actavis.

O sarcină presupune mai multe etape, iar pentru fiecare dintre ele, Ferlidona rămâne un partener de încredere.

 

Prima etapă este planificarea iar Ferlidona Test de ovulație determină ovulaţia într-un singur pas, prin măsurarea nivelului urinar al hormonului luteinizant. Testul indică cele mai favorabile două zile pentru concepţie, cu exactitate de 99%, dovedită în studii clinice.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Apoi este indicat Ferlidona Test de sarcină, un dispozitiv medical tip stilou, necesar pentru detectarea precoce a sarcinii, în maxim 5 minute de la efectuarea testului. DAcest test depistează prezenţa gonadotropinei corionice specifică sarcinii chiar şi la valori foarte mici ale acesteia (20mUI/ml), cu o exactitate >99%.

Sarcina înseamnă formare de organe și țesuturi noi și un volum circulator mai mare. Pentru a acoperi aceste procese complexe, corpul are nevoie de o cantitate suficientă de nutrienți alimentari bine echilibrați dar și de vitamine și minerale esențiale dezvoltării normale a organismului.

1-41

Ferlidona Acid folic cu vitamine reprezintă o necesitate nutriţională pentru femeile care doresc să rămână sau sunt însărcinate, precum şi pentru femeile care alăptează. Preparatul conţine acid folic, betacaroten (precursor al vitaminei A), vitamine din grupul B (B1, B2, B6, B12, biotină, niacină, acid pantotenic), vitamina C, vitamina E, iod şi nu conţine gluten sau lactoză.

 

Infecțiile tractului urinar sunt foarte des întâlnite, în special la femei, jumătate dintre ele având cel puțin un episod de-a lungul vieții. Diagnosticul se pune de obicei clinic, pe baza simptomelor și semnelor si este confirmat prin analiza urinei.

Ferlidona aduce pe piață testul tip bandă, special conceput pentru a identifica acasă prezența în urină a proteinelor, leucocitelor și nitriților. Prezența acestora în urină poate anunța o infecție urinară, deși pot exista și alte cauze ale prezenței lor în urină. Beneficiile analizei tip bandă constau în ușurința utilizării și rapiditatea obținerii rezultatelor (în decurs de 5-10 secunde), precum și  obținerea rapidă a unui semnal de alarmă care ne îndrumă către medic pentru precizarea cauzei infecției și prescrierea tratamentului specific.

 

Ferlidona Test pentru infecţiile tractului urinar asigură o identificare calitativă a unei posibile infecţii urinare prin detectarea în urină a prezenţei proteinelor, nitriţilor şi leucocitelor. Rezultatele testării au demonstrat un diagnostic cu sensibilitate şi specificitate de 100%.

 

Vaginoza bacteriană este infecția vaginală cea mai des întâlnită. Cu siguranță, până în prezent, oricare dintre femei s-a confruntat cu aceasta, fie și doar o dată. Cea mai familiară reacție pe care aceasta o cauzează este secreția vaginală anormală, de regulă cele mai afectate fiind femeile ce au atins vârsta reproductivă sau cele la menopauză.

 

Ferlidona Test pentru pH vaginal este un dispozitiv medical de diagnosticare, care măsoară pH-ul vaginal printr-o manevră rapidă, simplă şi nedureroasă. Ajută femeile să depisteze dezechilibrele mediului vaginal.

Despre Actavis

Actavis Romania este parte a grupului global Actavis, plc. (NYSE:ACT), lider mondial în rândul companiilor internaţionale de farmaceutice integrate, al treilea cel mai mare producător de medicamente generice din lume. Compania este axată pe dezvoltarea, producţia şi distribuţia produselor farmaceutice generice, biosimilarelor şi a produselor inovative.

În România, compania este reprezentată de Actavis Sales&Marketing (comercializarea şi promovarea produselor din portofoliul Actavis pe piaţa din România) şi Sindan Pharma/Actavis Operations (unitatea de producţie pentru medicamente oncologice şi exportul acestora spre peste 60 de pieţe externe). Pentru mai multe informaţii referitoare la activitatea Companiei vă rugăm să vizitaţi website-ul global la adresa www.actavis.com si pe cel local la adresa www.actavis.com.ro.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU