Ziua Portilor Deschise la Gradinita Funny Land!

Sunteți în căutarea grădiniței/creșei pentru copilul Dvs? Va invitam la Ziua Portilor Deschise la Gradinita Funny Land, Joi, 12 mai 2016, intre 18:30 si 20:30

Dacă sunteți interesați de educarea copilului în spirit ecologic, mai aproape de natură, cu hrană sănătoasă, jocuri în aer liber, povești cu tâlc și fără televizor, vă invităm la Ziua Porților Deschise și veți afla mai multe despre sistemul de educație alternativă Gifted Education aplicat in gradinita Funny Land.

Gradinita Funny Land face inscrieri pentru copii incepand cu varsta de 1 an.

Se apropie clipa în care aveți nevoie să aflați cât mai multe despre ce presupune acest lucru, despre ce schimbări se vor petrece în viata familiei și a copilului odată cu intrarea în grădiniță.

Apar întrebări… ce grădiniță alegeți, ce calităti ar fi bine să aibă doamnele educatoare, cât de importante sunt rutinele și deprinderile care se formează în programul zilnic al copilului, care este oferta educațională a grădiniței, ce activități pune la dispoziția părinților și a copiilor, cine alege și cum alege aceste activități, prin ce se diferențiază grădinița față de alte instituții de învățământ preșcolar, ce învață și ce mânâncă la grădiniță, care este programul zilnic din grădiniță, calitatea personalului, baza materială, proiectele, parteneriatele, cultura calității.

Gifted Education este o educaţia individualizată, centrată pe individ, educaţia potenţialului natural, al carei concept central este “nature and nurture”- hranirea aptitudinilor si abilitatilor naturale ale copilului.

Mai multe detalii despre gradinita gasiti aici.

Detalii eveniment:

Cand?  Joi, 12 Mai, intre orele 18.30-20.30

Unde? Funny Land, str. Agricultori nr 54A, Sector 2, Bucuresti, www.funny-land.ro

Contact:  telefon 0741.096.474 , email [email protected]

Daca doriti sa participati la acest eveniment impreuna cu copilul Dvs, va rugam sa mai veniti cu un adult care sa il poata supraveghea in timp ce se joaca in curte sau descopera gradinita.

Inscrieri la eveniment

Vă rugăm să confirmați participarea dvs. la telefon 0741.096.474 sau prin email la [email protected]

Va asteptam cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Joi 12 Mai 2016

Program:
18:30 - 20:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Funny Land

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Agricultori Nr. 54A, sector 2

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL