1 Iunie: Intalnirile Itsy Bitsy Parenting

Vineri 01 Iunie 2018
București

Vino pe 1 Iunie la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018 si ia parte la Intalnirile Itsy Bitsy Parenting, unde vei avea ocazia sa discuti cu bucurie si relaxare despre viata de parinte, alaturi de unii dintre cei mai indragiti bloggeri!

Parenting cu bucurie, asumat si relaxat

Intalnirile Itsy Bitsy Parenting au loc pe 1 iunie, intre orele 10:00 si 20:00, in Parcul Alexandru Ioan Cuza, la Foisorul de lemn (intrarea de la Campia Libertatii).

In cadrul atelierelor interactive Itsy Bitsy pentru parinti, vom impartasi din povestile si experientele din viata de parinte si vom afla cum putem aborda cu relaxare si cu bucurie fiecare zi alaturi de copiii nostri, asumandu-ne propriul stil de a fi parinte – iubitor si imperfect.

Da join eventului de pe Facebook Intalnirile Itsy Bitsy Parenting, pentru a fi la curent cu toate noutatile.

Intalnirile Itsy Bitsy Parenting – Program

10:00 – 10:40: Gabriela Maalouf – Ghidul familiei implinite

Vom afla impreuna cat de importanta este relatia parinte-copil si despre despre cum putem avea o comunicare cat mai frumoasa cu copiii nostri. Gabriela vine pregatita si cu povesti terapeutice si jocuri prin care putem gestiona situatiile dificile cu care se confrunta cei mici: rivalitatea intre frati, adaptarea la gradinita, crizele de furie, anxietatea de separare. Vom vedea, astfel, cum ii putem ajuta pe copii sa gaseasca cu blandete, rabdare si perseverenta resursele de care au nevoie.

11:00 – 11:40: Ela Craciun – Cum sa fii un parinte relaxat

O mama relaxata pare a fi o contradictie in termeni. O data ce intram in „rolul de mama”, relaxarea pare a fi un vis indepartat la care mai indraznim sa speram abia dupa ce copilul isi dobandeste independenta. Tatii, pe de alta parte, au si ei rolul lor in a face familia cu copii sa devina o familie relaxata. Cum putem ajunge la acest moment de relaxare? Care sunt cele 5 lucruri esentiale pe care orice parinte trebuie sa le faca pentru a fi mai relaxat? Bloggerita Ela Craciun va raspunde la intrebari, dar nu va fi singura. Alaturi de ea va participa la eveniment Cerasela Rogen, coach transformational.

In cadrul prezentarii Ela va avea un moment de role play, in care vom experimenta cele 5 stadii ale nervilor si ce cuvinte cheie le provoaca. „Nu vreau”, „nu am chef”, „nu ma intereseaza” si orice negatie din partea celor mici este precum o cutie de chibrturi care tocmai a luat foc. Cei prezenti vor invata cum sa raspunda acestor provocari ale copiilor si cum sa isi regaseasca echilibrul in familie.

12:00 – 12:40: Ana Nicolescu – Cum imi regasesc feminitatea dupa ce-am nascut?

Cum sa nu ma abandonez pe mine ca femeie in favoarea celorlati, cum ma descopar in noua postura, ce este de explorat, cum evoluez odata cu copilul, cum il inspir ca femeie asumata, nu doar ca mama? – acestea sunt intrebari la care vom gasi raspuns impreuna cu Ana Nicolescu la atelierul pe care-l va sustine pe 1 Iunie la Intalnirile Itsy Bitsy Parenting.

12:40 – 17:00 – pauza

17:00 – 17:40: Adriana Mitu – Jocul in relatia parinte-copil

Fie ca vorbim despre temerile copilului, despre manifestari agresive, lipsa de cooperare sau pregatirea si trecerea peste un eveniment dificil, cea mai buna solutie este JOCUL. Pe langa faptul ca este un foarte bun instrument terapeutic, jocul este si un instrument de comunicare si conectare cu rezultate uimitoare. Adriana Mitu ne invita pe 1 Iunie la o intalnire jucausa, la finalul careia vom sti cum putem folosi jocul pentru a intelege, rezolva si trece mai usor peste diverse situatii din viata de parinte: temeri pe care le manifesta copilul (de separare, de intuneric, de straini, de medic, de apa), lipsa de cooperare, limbajul nepotrivit, manifestari agresive – victima sau agresor, rivalitatea intre frati, mintit si trisat, mersul la culcare sau pregatirea pentru un eveniment dificil (aparitia unui nou frate, prima zi de gradinita, o procedura medicala si asa mai departe.

18:00 – 18:40: DaddyCool (Robert Diaconeasa) – Cum te inspira copilul sa devii mai bun

Pe 1 Iunie, DaddyCool (tatic, blogger si singurul vlogger caritabil din Romania) ne povesteste despre cum l-a transformat experienta de parinte, dar si despre lectiile de generozitate si de umanitate pe care le invata in fiecare zi, dedicandu-se 90% din timp pentru a le face viata mai usoara copiilor din medii defavorizate. DaddyCool ne asteapta cu drag sa povestim, sa ne impartasim experientele si sa aflam cum putem face impreuna lumea din jurul nostru un loc mai bun.

19:00 – 19:40: Ana Raluca Chisu, Kinetobebe – Stimulare motorie si cognitiva sanatoasa pentru copiii de 0-3 ani

Raluca Chisu, fondatoarea Kinetobebe, ne va spune si ne va arata cum ii putem ajuta pe micutii nostri sa mearga si sa aiba o postura corecta, cum ii putem indemna si inspira sa-si doreasca sa faca sport de placere, sa vorbeasca corect, sa fie inventivi si deschisi la tot ce este nou.

Da join evenimentului Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018, pe Facebook, si ramai la curent cu toate noutatile.

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 01 Iunie 2018

Program:
10:00 - 20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL