Tabere de VIS 
Club Natura în 2024

Vara este cea mai bună perioadă pentru dezvoltarea abilităților creative ale copiilor. Taberele de vis Club Natura provoacă și cuceresc inimile copiilor prin programul variat, prin atmosfera prietenoasă, prin aplecarea către nevoile fiecărui copil în parte, toate făcând parte dintr-un mix didactic bine conturat.

Creativitatea copiilor este nemărginită, iar noi dorim să folosim acest potențial în toate proiectele Club Natura.

Club Natura te invită să explorezi lumea creativității!

Dacă îți plac: pictura, artele creative, anime-urile și desenul manga; dacă ești îndrăgostit de Japonia, dacă îți place limba engleză sau dacă dorești să descoperi cultura germană; dacă iubirea pentru natură te îndeamnă să-i descoperi frumusețile, atunci pregătește-te pentru o săptămână de neuitat petrecută în Taberele Club Natura!

În această vară vă așteptăm cu drag și voioșie atât taberele urbane din București sau cea din Pădurea Băneasa cât și în taberele din: Sinaia, Delta Dunării sau Breaza.
Hai în Club Natura să te împrietenești cu copii care au aceleași pasiuni cu tine!

PROGRAMUL TABERELOR DE VIS CLUB NATURA 2024

24- 28 iunie 2024
Tabăra de germană DEUTSCHE SAGEN – T1
Complex Cota 1000 – Sinaia
Detalii tabără

8- 12 iulie 2024
Tabăra JAPANESE ART Anime/ Manga – T3
Complex Cota 1000 – Sinaia
Detalii tabără

15- 19 iulie 2024
Tabăra Urbană SĂPTĂMÂNA MUZEELOR – T4
București – Club Natura – str. Pitar Moș 9
Detalii tabără

22- 26 iulie 2024
Tabăra URBANĂ JAPANESE ART CAMP – T5
București – Club Natura – str. Pitar Moș 9
Detalii tabără

29 iulie- 2 august 2024
Tabăra Urbană ART CAMP – T6
București – Club Natura – str. Pitar Moș 9
Detalii tabără

19- 23 august 2024
Tabăra urbană CREATIVE ARTWORK – T8
București – Club Natura – str. Pitar Moș 9
Detalii tabără

26- 30 august 2024
Tabăra de Artă VAN GOGH – T9
Complex Golf Lac de Verde – Breaza
Detalii tabără

2- 6 septembrie 2024
Tabăra DESCOPERĂ NATURA! – T10
Pădurea Băneasa
Detalii tabără

În taberele de vis Club Natura 2024 vom folosi ca inspirație: arta contemporană, cultura germană, arta japoneză, cultura britanică și, nu în ultimul rând, natura.

Dacă vrei să afli cele mai interesante tehnici artistice, atunci aici e locul tău!

În taberele urbane de artă ART CAMP vei învăța să pictezi în acuarelă și acrilic, vei învăța cum să desenezi portrete sau elemente din natură, vei afla care este secretul unei lucrări de artă care poate deveni semnificativă. Vei învăța să aplici cele mai interesante metode, pentru a face picturi unice, explorând zilnic subiecte diferite, vei învăța tehnici artistice fundamentale de tipul ”pas cu pas”.

Atât în tabăra urbană JAPANESE ART din București cât și în tabăra de japoneză JAPANESE ART din Sinaia vei învăța să te lași condus de imaginație pentru a creea lucrări de artă originale, vei învăța despre: stilul și tehnica realizării picturilor japoneze sumi-e, caligrafie japoneză, ikebana, vei învăța tehnica realizării anime-urilor, vei desena și vei realiza un concept pentru o povestire vizuală. Vei face primii pași înspre cultura japoneză.

În tabăra urbană SĂPTĂMÂNA MUZEELOR vom descoperi cele mai interesante muzee din București.
În Ziua geologiei vom vizita Muzeul de Geologie, în Ziua astrelor vom vizita Observatorul Astronomic, în Ziua Civilizațiilor vom vizita Muzeul Municipal București, în Ziua Cărții vom vizita Muzeul Național al Cărților și Hărț ilor Vechi, iar în Ziua Istoriei vom vizita Muzeul Național de Istorie a României.

În tabăra urbană CREATIVE ARTWORK vom realiza o carte ilustrată și ne vom amuza cu Roboțelul Lego Vernie, care va răspunde întrebărilor copiilor folosind un program generat chiar de ei. Pentru a realiza lucrări cât mai interesante vom face: experimente de mashup, vom inventa personaje fantastice, vom ilustra benzi desenate, vom picta și vom creea obiecte magice!

În toate taberele urbane creative, fiecare copil va primi îndrumare personală de la un profesor acreditat în arte vizuale. Pe lângă proiectele artistice, în taberele urbane copii, vor avea zilnic două pauze de joc liber.

În funcție de starea vremii vor putea juca șah, board games sau vor putea face sporturi în aer liber: badminton, tir cu arcul, baschet, volei, tenis de masă sau Qi Gong. În taberele urbane creative nu vom uita de plimbările în aer liber, iar mesele de prânz vor fi servite la restaurante din zona centrală.

Dacă programul nostru ți se pare interesant, te așteptăm în taberele urbane creative Club Natura!

În tabăra de germană DEUTSCHE SAGEN din Complexul Cota 1000 din Sinaia, pe lângă orele de limba germană, vom intra în lumea legendelor, vom povesti despre eroi și zei, vom avea o vânătoare de comori, tiroliană, ne vom răcori în piscină, vom explora pădurile din împrejurimi și vom face multe alte activități creative.

Crezi că aceste activități sunt pe placul tău? Dacă da, locul tău este alături de ceilalți copii în tabăra de germană,engleză sau artă.

În Complexul Lac de Verde vom organiza două tabere: tabăra NATURA ADVENTURE și un retreat de artă Club Natura – tabăra VAN GOGH, dedicate copiilor creativi, iubitori de natură. Avem la dispoziție tot terenul de golf de 24 hectare, care va fi rezervat copiilor care iubesc arta și care doresc să descopere natura dar și tainele golfului, celor care văd lumea în culori calde, celor care fac primii pași în tehnica ”plein air painting” sau celor care doresc să își îmbunătățească stilul de desen sau vor să învețe noi tehnici artistice.

Te așteptăm să trăiești o săptămână în lumea artei creative!

Noi suntem profesorii care vă vor însoți în această vară în tabere:

Corina- Laura Nae

Absolventă a Universității Naționale de Artă București- master în Artă Decorativă & Design și UPB, master în Bioinformatică, Corina, între anii 2011 și 2021 coordonează și curatoriază seria de expoziții Contempora- expoziții în care tinerii artiști români și-au expus lucrările de licență sau masterat la diferite facultăți cu profil artistic. Contempora este catalizatorul numeroaselor proiecte artistice ale studenților din diferite ramuri ale artei: film, performance, teatru, artă interpretativă, artă plastică și artă decorativă. Corina a lucrat 5 ani într-un birou de arhitectură. Lucrând ca Art Director în agenția de publicitate Publicis sau Creative Director în The Ad Store și Advertising Creative Manager în Blue Buffalo, Corina s-a ocupat de campaniile de branding ale marilor companii prezente pe piața românească. Corina a participat la numeroase expoziții de artă ca artist invitat. Corina coordonează ”The Art”- o metodă terapeutică prin artă, care are ca scop dezvoltarea creativității și intuiției copiilor. În 2018 s-a alăturat echipei Zeppelin Schule, ca profesor coordonator al programului Kunstprojekt – activități creative și recreative pentru copii. Din 2020, Corina coordonează proiectul Club Natura susținând cursurile și workshop-urile de Pictură, Anime and Manga, Japan Culture, Art and Craft, Multimedia ART, Xmass Vlog, The Art și coordonează taberele creative Club Natura.

Andrei Acatincăi

Absolvent al Fachhochschule – University of Applied Sciences and Arts Dortmund Germany, Andrei este coordonatorul workshop-urilor: Limba germană, Șah, Programare și Robotică Lego. Andrei a lucrat mai mulți ani în Germania ca informatician, iar în România a susținut cursul în limba germană ”Programarea pentru copii”. A colaborat cu Zeppelin Schule ca profesor de programare în limba germană. S-a alăturat echipei Club Natura ca profesor coordonator al Workshop-urilor de robotică: Lego Boost Robots, Creative IT, Scratch, Code Master, Lego Mindstorm Robots, Șah și Limba Germană.

Alexandra Vârlan

Absolventă a Universității din București, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine – specializarea Limba Germană, Alexandra este profesor de limba germană și coordonatorul taberelor de limbă germană Club Natura. Alexandra a lucrat ca profesor în DSBU, Zeppelin Schule, iar acum predă limba germană în Liceul Internațional Ioanid.

La următoarele link-uri puteți vedea proiectele copiilor participanți în taberele sau workshop-urile Club Natura:

Tabăra de germană DEUTSCHE SAGEN – T1

24- 28 iunie 2024
Complex Cota 1000 – Sinaia
5- 12 ani

Club Natura vă invită în DEUTSCHE SAGEN – Tabăra bilingvă Română/ Germană!

Despre Tabăra DEUTSCHE SAGEN

Club Natura invită copiii de 5 – 8 ani și pe cei de 9 – 12 ani (2 grupe de vârstă) în DEUTSCHE SAGEN – Tabăra bilingvă Română/ Germană, între 24- 28 iunie 2024, în Complexul Cota 1000 (complex hotelier cu piscină și SPA) din Sinaia.

În Tabăra de DEUTSCHE SAGEN vom face o incursiune în lumea ”Legende despre eroi și zei”. Vom petrece împreună momente relaxante, în care vom studia materiale despre acest subiect în limba germană, vom fi creativi, vom face excursii și ne vom distra.

Copiii vor citi și vor traduce texte, iar pentru cei aflați la primii pași în limba germană vom asigura toate materialele necesare studiului.

Vom face proiecții cu filmulețe în limba germană, vom juca golf, tiroliană, înot, tenis de masă, vânătoarea de comori, foc de tabără, petrecere- carnaval.

Copiii vor învăța să deseneze și să picteze, vor colora și vor scrie propriile povești inspirate de lumea legendelor germane. Pentru a realiza lucrări cât mai interesante vom face: experimente de mashup, vom contura personaje desprinse din lumea eroilor și zeilor din mitologia germană și vom creea obiecte magice! Copiii vor învăța tehnici artistice fundamentale de tipul ”pas cu pas”, vor învăța să se lase conduși de imaginație, să creeze lucrări de artă originale. Fiecare copil va primi îndrumare personală de la doi profesori acreditați în limba germană și unul în arte vizuale.

În această tabără nu vom uita de excursiile în pădurile din zonă.

În această tabără vom asigura următoarele: cazare în regim all inclusive, mic dejun, prânz, cină, transport, cursurile de germană si toate atelierele atelierele creative.

Va fi o săptămână plină de voie bună și distracție, în care copiii vor petrece alături de noii lor prieteni clipe minunate pe care și le vor aminti cu drag mult timp.

Ce îți oferim în tabără?

 • Cazare în Complex Cota 1000 din Sinaia cu pensiune completă
 • Mic dejun, prânz și cină cu specialități germane
 • Piscină cu SPA
 • Salină cu sare de Himalaya pentru intărirea sistemului imunitar, beneficii în afecțiunile căilor respiratorii
 • Atelier povești clasice mituri și legende germane cu tematica ”Legende despre eroi și zei”
 • Cursuri de limba germană – zilnic două ateliere de limbă și cultură germană (2 x 50 min./ zi), care conțin predare efectivă și aplicații interactive specifice nivelului copilului (începător sau avansat)
 • Structuri de vocabular – dezvoltare exprimare în limba germană prin extinderea vocabularului și exercții aplicate
 • Jocuri în limba germană, joc de echipă, joc liber
 • Sporturi: tir cu arcul, înot, badminton, petanque, volei, mini-fotbal etc.
 • Exerciții de Qi Gong la înviorarea de dimineață
 • Proiecții video materiale video despre cultura germană, cu aplicabilitate în fișe de lucru
 • Activități creative și de relaxare conexe tematicii taberei
 • Actvități de learning outdoor
 • Drumeții prin pădurile din zona Cota 1000 – Sinaia
 • Live Acton Role Playing
 • Treasure Hunt vânătoarea de comori – Schatzjagd – outdoor competition
 • Seară de film proiecții filme pentru copii și documentare în limba germană
 • Seară de muzică muzică germană de la muzica medievală – Walter Von Der Vogelweide și Bach, până la Rammstein și Ayliva
 • Carnaval seară de carnaval – muzică, distracție, veselie cu Just Dance, Karaoke, costume, gogoși germane (Krapfen) și multe alte gustări minunate

Prețul taberei este 3 500 lei

Pași înscriere/ participare tabără

 • pasul 1 verificare disponibilitate loc în tabără doar la 
numărul de telefon 0735 019 810 Club Natura (Corina)
 • pasul 2 trimitere e-mail pentru rezervare loc în tabără pe adresa
 • [email protected] cu următoarele informații:
  • numele Dvs.
  • numele copilului
  • vârsta copilului
  • numele taberei
  • telefonul și e-mailul Dvs.
 • pasul 3 achitare avans 50% – confirmare plată/ încasare – 1 750 lei
 • pasul 4 înscriere în grupul Club Natura – pentru informații, detalii și fotografii din tabără
 • pasul 5 plată 50 % – reprezentând restul de plată – 1 750 lei
 • pasul 6 completarea documentelor înaintea plecării (regulament tabără, acord de participare ș.a.m.d.)

Contul Asociației Contempora – proiectul Club Natura este
 RO21 PIRB 4244 7384 4700 1000 First Bank, sucursala Victoria

Vă așteptăm cu drag!

Club Natura

• str. Pitar Moș, nr. 9, vila Bella, s1, București
• program luni – vineri, 9.00 – 17.00
• www.contempora.ro
• [email protected]
• telefon: 0735 019 810

Tabăra JAPANESE ART Anime/ Manga – T3

8 – 12 iulie 2024
Complex Cota 1000 – Sinaia
5- 12 ani

În Tabăra JAPANESE ART Anime/ Manga vom face o incursiune în lumea artei japoneze.

Vom petrece împreună momente relaxante, în care vom studia mai multe tehnici de desen specifice ilustrațiilor japoneze. Copiii vor viziona cele mai iubite anime-uri, vor realiza propria bandă desenată, vor învăța să deseneze personaje, natura, vor învăța cum să reprezinte diferite expresii faciale ale personajelor preferate, vor învăța să ilustreze o nuvelă grafică cu subiect dat. 
Zilnic vom avea două ateliere de: anime, manga, artă japonez, haiku, ikebana.
Vom face Qi gong la înviorarea de dimineață, ne vom juca în piscină, vom face excursii în pădurile din zonă, vom avea o seară muzicală cu carnaval.

Ce îți oferim în tabără?

 • Cazare în Complex Cota 1000 din Sinaia cu pensiune completă
 • Mic dejun, prânz și cină
 • Piscină cu SPA
 • Salină cu sare de Himalaya pentru intărirea sistemului imunitar, beneficii în afecțiunile căilor respiratorii
 • Ateliere: anime/ manga/ artă japoneză/ haiku/ ikebana – zilnic două ateliere
 • Jocuri de echipa cu sfoară, joc liber, board games
 • Sporturi: tir cu arcul, înot, badminton, petanque, volei, mini-fotbal etc.
 • Exerciții de qi gong la înviorarea de dimineață
 • Proiecții video despre cultura asiatică
 • Art workshops ateliere creative de caligrafie japoneză – shodo
 • Learning outdoor
 • Drumeții prin pădurile din zona cota 1000 – Sinaia
 • Larp – live action role playing
 • Vânătoarea de comori – outdoor competition
 • Seară de carnaval – muzică, distracție, veselie cu just dance, karaoke,
 • Seară de muzică muzică k-pop
 • Activități pentru dezvoltarea creativității

Prețul taberei este 2 750 lei

Pași înscriere/ participare tabără

 • pasul 1 verificare disponibilitate loc în tabără doar la 
numărul de telefon 0735 019 810 Club Natura (Corina)
 • pasul 2 trimitere e-mail pentru rezervare loc în tabără pe adresa [email protected] cu următoarele informații:
  • numele Dvs.
  • numele copilului
  • vârsta copilului
  • numele taberei
  • telefonul și e-mailul Dvs.
 • pasul 3 achitare avans 50% – confirmare plată/ încasare 1 375 lei
 • pasul 4 înscriere în grupul Club Natura – pentru informații, detalii și fotografii din tabără
 • pasul 5 plată 50 % – reprezentând restul de plată 1 375 lei
 • pasul 6 completarea documentelor înaintea plecării (regulament tabără, acord de participare ș.a.m.d.)

Contul Asociației Contempora – proiectul Club Natura este
 RO21 PIRB 4244 7384 4700 1000 First Bank, sucursala Victoria

Vă așteptăm cu drag!

Club Natura

• str. Pitar Moș, nr. 9, vila Bella, s1, București
• program luni – vineri, 9.00 – 17.00
• www.contempora.ro
• [email protected]
• telefon: 0735 019 810

Tabăra Urbană SĂPTĂMÂNA MUZEELOR – T4

15- 19 iulie 2024
București – Club Natura – str. Pitar Moș 9

• 2 grupe grupa 5 – 9 ani / grupa 10 – 14 ani
• 15 – 19 iulie 2024
• București – zonă centrală
• Durată tabără – 8 ore/zi, de luni până vineri
• Adresă str. Pitar Moș nr. 9, Vila Bella, Sector 1, București
 (zona Piața Universității – Piața Romană)

Despre Tabăra Urbană SĂPTĂMÂNA MUZEELOR

Club Natura invită copiii de 5- 9 ani / 10- 14 ani (2 grupe de vârstă),
între 15- 19 iulie 2024 să descopere muzeele din București.
Vom petrece împreună cinci zile relaxante, în care vom vizita mai multe muzee:

1. luni – ZIUA GEOLOGIEI – Muzeul de Geologie
2. marți – ZIUA ASTRELOR – Observatorul Astronomic
3. miercuri – ZIUA CIVILIZAȚIILOR – Muzeul Municipal București
4. joi – ZIUA CĂRȚII – Muzeul Național al Cărților și Hărților Vechi
5. vineri – ZIUA ISTORIEI – Muzeul Național de Istorie a României

În această tabără nu vom uita de plimbările prin aer liber, în parcurile: Ioanid, Cișmigiu sau Grădina Icoanei, aflate în imediata apropiere de locul în care o să ne desfășurăm activitățile creative.

Mesele de prânz vor fi servite la ora 13.30, la un restaurant din zona centrală, vom avea și Pizza Day la Pizza Hut.
Masa de prânz, gustările și toate materialele sunt incluse în prețul de 1000 lei.
Va fi o săptămână plină de voie bună și distracție, în care pe lângă atelierele creative, copiii vor petrece alături de noii lor prieteni clipe minunate pe care și le vor aminti cu drag, mult timp de acum în colo.

Ce îți oferim în tabără?

• vizite zilnice la muzee
• ateliere creative (tema zilei)
• lecturi zilnice
• ateliere în aer liber: în parc, pe terasă sau în Club Natura, în funcție de starea vremii sau de natura atelierului
• exerciții de dezvoltare a creativității
• tehnici de deblocare a ideilor pentru scrierea creativă
• 2h/ zi de relaxare și joc liber în natură în parcurile: Ioanid, Cișmigiu și Grădina Icoanei
• proiecții video cu istoria civilizațiilor
• profesori specializați în domenii creative
• experiență bogată în lucrul cu copiii
• un mediu prietenos în care copiii își vor îmbogăți cultura generală
• toate materialele vor fi puse la dispoziție de Club Natura
• masă de prânz la un restaurant din centrul Bucureștiului
• Snacks Bar Time – pauze cu: fructe, covrigei, biscuiți, etc.
• program: luni- vineri, între orele 9.00 și 17.00

Prețul taberei urbane este 1 000 lei

Pași înscriere/ participare tabără

 • pasul 1 verificare disponibilitate loc în tabără doar la 
numărul de telefon 0735 019 810 Club Natura (Corina)
 • pasul 2 trimitere e-mail pentru rezervare loc în tabără pe adresa [email protected] cu următoarele informații:
  • numele Dvs.
  • numele copilului
  • vârsta copilului
  • numele taberei
  • telefonul și e-mailul Dvs.
 • pasul 3 achitare avans 50% – confirmare plată/ încasare 500 lei
 • pasul 4 înscriere în grupul Club Natura – pentru informații, detalii și fotografii din tabără
 • pasul 5 plată 50 % – reprezentând restul de plată 500 lei
 • pasul 6 completarea documentelor înaintea plecării (regulament tabără, acord de participare ș.a.m.d.)

Contul Asociației Contempora – proiectul Club Natura este RO21 PIRB 4244 7384 4700 1000 First Bank, sucursala Victoria

Vă așteptăm cu drag!

Club Natura

• str. Pitar Moș, nr. 9, vila Bella, s1, București
• program luni – vineri, 9.00 – 17.00
• www.contempora.ro
• [email protected]
• telefon: 0735 019 810

Tabăra URBANĂ JAPANESE ART CAMP – T5

22- 26 Iulie 2024
București – Club Natura – str. Pitar Moș 9

• 2 grupe grupa 5 – 9 ani/ grupa 10 – 14 ani
• 22- 26 Iulie 2024
• București – zonă centrală
• Durată tabără – 8 ore/ zi, de luni până vineri
• Adresă str. Pitar Moș nr. 9, Vila Bella, Sector 1, București
 (zona Piața Universității – Piața Romană)

Despre Tabăra Urbană JAPANESE ART CAMP

Club Natura invită copiii de 5- 9 ani / 10- 14 ani (2 grupe de vârstă),
între 22- 26 Iulie 2024, în Tabăra Urbană JAPANESE ART CAMP!

Vom face o incursiune în lumea artei japoneze. Vom petrece împreună momente relaxante, în care vom studia mai multe tehnici de desen specifice ilustrațiilor japoneze. În această tabără nu vom uita de plimbările prin aer liber, în parcurile: Ioanid, Cișmigiu sau Grădina Icoanei, aflate în imediata apropiere de locul în care o să ne desfășurăm activitățile creative. Copiii vor viziona cele mai iubite anime-uri, vor realiza propria bandă desenată, vor învăța să deseneze personaje, mediul ambiental: interior, orașul sau natura, vor învăța cum să reprezinte diferite expresii faciale, vor învăța să ilustreze o nuvelă grafică cu subiect dat. Vom oferi nenumărate resurse și link-uri pentru studiul individual. Poveștile create de copii vor prinde viață și cu siguranță ne vor încânta.

Toate proiectele vor fi realizate în aer liber (pe terasă sau în curtea interioară) sau în studio (în funcție de natura activităților sau de starea vremii).
Mesele de prânz vor fi servite la ora 13.30, la un restaurant din zona centrală, vom avea și Pizza Day la Pizza Hut.
Masa de prânz, gustările și toate materialele sunt incluse în prețul de 1000 lei.

Așteptăm să petreceți alături de noi o săptămână creativă, într-un mediu prietenos, în acordurile unei muzici relaxante!

Ce îți oferim în tabără?

• 2 ateliere creative/ zi
• ateliere în aer liber: în parc, pe terasă sau în Club Natura, în funcție de starea vremii sau de natura atelierului
• învățarea diferitelor tehnici de desen Manga
• caligrafie japoneză
• pictură japoneză sumi-e
• program distractiv cu activități creative
• 2h/ zi de relaxare și joc liber în natură în parcurile: Ioanid, Cișmigiu și Grădina Icoanei
• exerciții de dezvoltare a creativității
• noțiuni introductive despre scenarii și casetare ilustrații manga
• învățare step-by-step desen corpul uman și backgrounds ilustrații manga
• inking, valorare, script, story
• desen en plain air
• proiecții video cu istoria Artei, Manga și Anime
• muzică: jazz/ clasică/ de relaxare
• profesori specializați în domenii creative
• experiență bogată în lucrul cu copiii
• înviorare cu gimnastică chinezească Qigong
• un mediu prietenos în care copiii își vor îmbogăți cultura generală
• toate materialele pentru pictură și desen vor fi puse la dispoziție de Club Natura
• masă de prânz la un restaurant din centrul Bucureștiului
• Snacks Bar Time – pauze cu: fructe, covrigei, biscuiți, etc.
• program: luni- vineri, între orele 9.00 și 17.00
• maxim 14 locuri

Prețul taberei urbane este 1000 lei

Pași înscriere/ participare tabără

 • pasul 1 verificare disponibilitate loc în tabără doar la 
numărul de telefon 0735 019 810 Club Natura (Corina)
 • pasul 2 trimitere e-mail pentru rezervare loc în tabără pe adresa [email protected] cu următoarele informații:
  • numele Dvs.
  • numele copilului
  • vârsta copilului
  • numele taberei
  • telefonul și e-mailul Dvs.
 • pasul 3 achitare avans 50% – confirmare plată/ încasare 500 lei
 • pasul 4 înscriere în grupul Club Natura – pentru informații, detalii și fotografii din tabără
 • pasul 5 plată 50 % – reprezentând restul de plată 500 lei
 • pasul 6 completarea documentelor înaintea plecării (regulament tabără, acord de participare ș.a.m.d.)

Contul Asociației Contempora – proiectul Club Natura este
 RO21 PIRB 4244 7384 4700 1000 First Bank, sucursala Victoria

Vă așteptăm cu drag!

Club Natura

• str. Pitar Moș, nr. 9, vila Bella, s1, București
• program luni – vineri, 9.00 – 17.00
• www.contempora.ro
• [email protected]
• telefon: 0735 019 810

Tabăra Urbană ART CAMP – T6

29 iulie- 2 august 2024
2 grupe grupa 5 – 9 ani/ grupa 10 – 14 ani
București – Club Natura – str. Pitar Moș 9

• Durată tabără – 8 ore/ zi, de luni până vineri
• Adresă str. Pitar Moș nr. 9, Vila Bella, Sector 1, București – Club Natura
 (zona Piața Universității – Piața Romană)

Despre Tabăra Urbană ART CAMP!

Club Natura invită copiii de 5- 9 ani / 10- 14 ani (2 grupe de vârstă),
între 29 iulie- 2 august 2024, la o incursiune în artei, în TABĂRA URBANĂ ART CAMP!

În Tabăra de pictură ART CAMP! vom face o incursiune în lumea artei prin pictură și vom petrece împreună cinci zile relaxante, în care vom studia mai multe tehnici folosite în arta contemporană. Vom oferi nenumărate resurse și link-uri pentru studiul individual.

Copiii vor învăța să picteze în acuarelă. Ei vor învăța pas cu pas diverse tehnici artistice și modalități de a le aplica pentru a face picturi unice, explorând câte un subiect diferit în fiecare zi.

Pentru a realiza lucrări cât mai interesante vom face: experimente de mashup, vom inventa personaje fantastice, vom picta și vom creea obiecte magice! Copiii vor învăța tehnici artistice fundamentale de tipul ”pas cu pas”, vor învăța să se lase conduși de imaginație, să creeze lucrări de artă originale. Fiecare copil va primi îndrumare personală de la un profesor acreditat în arte vizuale.

În această tabără nu vom uita de plimbările prin aer liber, în parcurile: Ioanid, Cișmigiu sau Grădina Icoanei, aflate în imediata apropiere de locul în care o să ne desfășurăm activitățile creative.

Toate proiectele vor fi realizate în aer liber (pe terasă sau în curtea interioară) sau în studio (în funcție de natura activităților sau de starea vremii).
Mesele de prânz vor fi servite la ora 13.30, la un restaurant din zona centrală, vom avea și Pizza Day la Pizza Hut.
Masa de prânz, gustările și toate materialele sunt incluse în prețul de 880 lei.

Va fi o săptămână plină de voie bună și distracție, în care pe lângă atelierele de anime, copiii vor petrece alături de noii lor prieteni clipe minunate pe care și le vor aminti cu drag, mult timp de acum în colo.

Ce îți oferim în tabără?

• 2 ateliere creative/ zi
• program distractiv cu activități creative
• ateliere în aer liber: în parc, pe terasă sau în Club Natura, în funcție de starea vremii sau de natura atelierului
• învățarea diferitelor tehnici de pictură/ desen/ colaj
• 2h/ zi de relaxare și joc liber în natură în parcurile: Ioanid, Cișmigiu și Grădina Icoanei
• exerciții de dezvoltare a creativității
• tehnici de deblocare a ideilor
• învățare step-by-step desen corpul uman și animale
• desen elemente din natură en plain air: pomi/ frunze/ flori
• ilustrarea unor povești sau legende prin pictură
• proiecții video cu istoria artei
• muzică: jazz/ clasică/ de relaxare
• profesori specializați în domenii creative
• experiență bogată în lucrul cu copiii
• înviorare cu gimnastică chinezească Qigong
• un mediu prietenos în care copiii își vor îmbogăți cultura generală
• toate materialele pentru pictură și desen vor fi puse la dispoziție de Club Natura
• masă de prânz la un restaurant din centrul Bucureștiului
• Snacks Bar Time – pauze cu: fructe, covrigei, biscuiți, etc.
• program: luni- vineri, între orele 9.00 și 17.00
• maxim 14 locuri

Prețul taberei este 1000 lei

Pași înscriere/ participare tabără

 • pasul 1 verificare disponibilitate loc în tabără doar la 
numărul de telefon 0735 019 810 Club Natura (Corina)
 • pasul 2 trimitere e-mail pentru rezervare loc în tabără pe adresa [email protected] cu următoarele informații:
  • numele Dvs.
  • numele copilului
  • vârsta copilului
  • numele taberei
  • telefonul și e-mailul Dvs.
 • pasul 3 achitare avans 50% – confirmare plată/ încasare 500 lei
 • pasul 4 înscriere în grupul Club Natura – pentru informații, detalii și fotografii din tabără
 • pasul 5 plată 50 % – reprezentând restul de plată 500 lei
 • pasul 6 completarea documentelor înaintea plecării (regulament tabără, acord de participare ș.a.m.d.)

Contul Asociației Contempora – proiectul Club Natura este
 RO21 PIRB 4244 7384 4700 1000 First Bank, sucursala Victoria

Vă așteptăm cu drag!

Club Natura

• str. Pitar Moș, nr. 9, vila Bella, s1, București
• program luni – vineri, 9.00 – 17.00
• www.contempora.ro
• [email protected]
• telefon: 0735 019 810

Tabăra urbană CREATIVE ARTWORK – T8

19 – 23 august 2024
București

• 2 grupe grupa 5 – 9 ani/ grupa 10 – 14 ani
• București – zonă centrală
• Durată tabără – 8 ore/ zi, de luni până vineri
• Adresă str. Pitar Moș nr. 9, Vila Bella, Sector 1, București
 (zona Piața Universității – Piața Romană)

Despre Tabăra Urbană CREATIVE ARTWORK

Club Natura invită copiii de 5- 9 ani / 10- 14 ani (2 grupe de vârstă),
între 19- 23 august 2024, la o incursiune în artei.
În Tabăra Urbană CREATIVE ARTWORK vom face o incursiune în lumea artelor creative. Vom realiza o carte ilustrată, vom juca șah și ne vom amuza cu Robotelul Lego Vernie, care poate fi programat.

Vom petrece împreună cinci zile relaxante, în care vom studia mai multe domenii creative: de la artă la AI. Vom oferi nenumărate resurse și link-uri pentru studiul individual.
În această tabără nu vom uita de plimbările prin aer liber, în parcurile: Ioanid, Cișmigiu sau Grădina Icoanei, aflate în imediata apropiere de locul în care o să ne desfășurăm activitățile creative.

Mesele de prânz vor fi servite la ora 13.30, la un restaurant din zona centrală, vom avea și Pizza Day la Pizza Hut.
Masa de prânz, gustările și toate materialele sunt incluse în prețul de 1000 lei.

Va fi o săptămână plină de voie bună și distracție, în care pe lângă atelierele creative, copiii vor petrece alături de noii lor prieteni clipe minunate pe care și le vor aminti cu drag, mult timp de acum în colo.

Ce îți oferim în tabără?

• 2 ateliere creative/ zi
• program distractiv cu activități creative
• ateliere în aer liber: în parc, pe terasă sau în Club Natura, în funcție de starea vremii sau de natura atelierului
• desen, scriere creativă, ilustrație, story telling, art and fun
• vor învăța să scrie și să ilustreze o carte
• exerciții de dezvoltare a creativității
• tehnici de deblocare a ideilor
• robotică Lego – prezentarea roboțelului Lego Vernie
• inițiere în șah
• 2h/ zi de relaxare și joc liber în natură în parcurile: Ioanid, Cișmigiu și Grădina Icoanei
• proiecții video și muzică jazz/ clasică/ de relaxare
• profesori specializați în domenii creative
• experiență bogată în lucrul cu copiii
• înviorare cu gimnastică chinezească Qigong
• un mediu prietenos în care copiii își vor îmbogăți cultura generală
• toate materialele pentru pictură și desen vor fi puse la dispoziție de Club Natura
• masă de prânz la un restaurant din centrul Bucureștiului
• Snacks Bar Time – pauze cu: fructe, covrigei, biscuiți, etc.
• program: luni- vineri, între orele 9.00 și 17.00
• maxim 14 locuri

Prețul taberei urbane este 1000 lei

Pași înscriere/ participare tabără

 • pasul 1 verificare disponibilitate loc în tabără doar la 
numărul de telefon 0735 019 810 Club Natura (Corina)
 • pasul 2 trimitere e-mail pentru rezervare loc în tabără pe adresa [email protected] cu următoarele informații:
  • numele Dvs.
  • numele copilului
  • vârsta copilului
  • numele taberei
  • telefonul și e-mailul Dvs.
 • pasul 3 achitare avans 50% – confirmare plată/ încasare – 500 lei
 • pasul 4 înscriere în grupul Club Natura – pentru informații, detalii și fotografii din tabără
 • pasul 5 plată 50 % – reprezentând restul de plată – 500 lei
 • pasul 6 completarea documentelor înaintea plecării (regulament tabără, acord de participare ș.a.m.d.)

Contul Asociației Contempora – proiectul Club Natura este
 RO21 PIRB 4244 7384 4700 1000 First Bank, sucursala Victoria

Vă așteptăm cu drag!

Club Natura

• str. Pitar Moș, nr. 9, vila Bella, s1, București
• program luni – vineri, 9.00 – 17.00
• www.contempora.ro
• [email protected]
• telefon: 0735 019 810

Tabăra de artă VAN GOGH – T9

26 – 30 august 2024
Complex Golf Lac de Verde – Breaza

Club Natura vă invită în retreat-ul de artă pentru copii și părinți

• 2 grupe de vârstă: grupa 5 – 8 ani/ grupa 9 – 13 ani
• 26 – 30 august 2024
• Breaza – Complexul Lac de Verde
• Durată tabără – 5 zile
• Prețuri/ persoană:
• 2550 lei – all inclusive
• 1800 lei – participare in tabara – all day – fara cazare
• 1950 – pret parinte insotitor – cazare + masa + anumite activitati
• 1550 lei – pret pentru parinte insotitor fara masa + anumite activitati

Despre Tabăra de artă VAN GOGH

Club Natura invită copiii de 5 – 8 ani și pe cei de 9 – 13 ani (sunt 2 grupe de vârstă), între 26- 30 august 2024 în TABĂRA DE PICTURĂ VAN GOGH! Părinții sunt invitați să participe la toate activitățile acestei tabere alături de copii. Această tabără este destinată copiilor și părinților.

În TABĂRA DE PICTURĂ VAN GOGH vom face o incursiune în lumea artelor.
 Vom petrece împreună cinci zile relaxante, în care vom picta, desena, cola, într-un cuvânt vom fi creativi. Vom face excursii în pădurile din zonă, vom culege materiale care vor deveni sursă de inspirație pentru desenele și picturile noastre.
 Nu vom uita nici de distracție – vom organiza un foc de tabără și un carnaval- momente pline de voie bună. Vom face proiecții cu filmulețe de artă, vom învăța să jucam golf, avem și tiroliană, putem să petrecem momente frumoase la orele de înot, tenis de masă.

Copiii vor învăța să deseneze și să picteze în acuarelă/ acrilic. Ei vor învăța pas cu pas diverse tehnici artistice, vor colora și vor scrie propriile povești inspirate și le vor ilustra. Pentru a realiza lucrări cât mai interesante vom face: experimente de mashup și vom creea obiecte magice!
Copiii vor învăța tehnici artistice fundamentale de tipul ”pas cu pas”, vor învăța să se lase conduși de imaginație, să creeze lucrări de artă originale.
 Fiecare copil va primi îndrumare personală de la un pofesor acreditat.

În această tabără vom asigura următoarele: cursurile de pictură, atelierele creative, mic dejun, prânz, cină și transport, în regim all inclusive.

Va fi o săptămână plină de voie bună și distracție, în care copiii vor petrece alături de noii lor prieteni clipe minunate pe care și le vor aminti cu drag, mult timp.

Ce îți oferim în tabără?

• Cursuri și ateliere de artă
• Cazare într-un loc în care vom petrece momente speciale, înconjurați de natură
 în Complexul Lac de Verde – Breaza
• pensiune completă
• Mic dejun + prânz + cină
• Piscină
• Materiale auxiliare pentru studiu
• Activități outdoor: JOC LIBER, TIROLIANĂ, BADMITON, TENIS DE MASĂ
• QI-GONG – înviorarea de dimineață
• Outdoor competitions: competiții de golf, tenis de masă
• Activități indoor: biliard, tenis de masă, carnaval, seară de film, seară muzicală
• Ateliere pentru dezvoltarea creativității indoor și outdoor
• Drumeții în natură
• Foc de tabără cu marshmellow și multe alte surprize

Prețul taberei este 2 550 lei

Pași înscriere/ participare tabără

 • pasul 1 verificare disponibilitate loc în tabără doar la 
numărul de telefon 0735 019 810 Club Natura (Corina)
 • pasul 2 trimitere e-mail pentru rezervare loc în tabără pe adresa [email protected] cu următoarele informații:
  • numele Dvs.
  • numele copilului
  • vârsta copilului
  • numele taberei
  • telefonul și e-mailul Dvs.
 • pasul 3 achitare avans 50% – confirmare plată/ încasare – 1 275 lei
 • pasul 4 înscriere în grupul Club Natura – pentru informații, detalii și fotografii din tabără
 • pasul 5 plată 50 % – reprezentând restul de plată – 1 275 lei
 • pasul 6 completarea documentelor înaintea plecării (regulament tabără, acord de participare ș.a.m.d.)

Contul Asociației Contempora – proiectul Club Natura este
 RO21 PIRB 4244 7384 4700 1000 First Bank, sucursala Victoria

Vă așteptăm cu drag!

Club Natura

• str. Pitar Moș, nr. 9, vila Bella, s1, București
• program luni – vineri, 9.00 – 17.00
• www.contempora.ro
• [email protected]
• telefon: 0735 019 810

Tabăra DESCOPERĂ NATURA! – T10

2 – 6 septembrie 2024
Pădurea Băneasa
copii 8 – 12 ani

• Punct de întâlnire – Parcul Casa Albă – Pădurea Băneasa
• Durată tabără – 6 ore/ zi, de luni până vineri, între orele 10.00 și 16.00
• Copii 8 – 12 ani
• 2- 6 septembrie 2024

Club Natura vă invită în Tabăra de conectare cu natura – DESCOPERĂ NATURA!, care va avea loc în Pădurea Băneasa!

Despre Tabăra Urbană DESCOPERĂ NATURA!

Vom explora Pădurea Băneasa, vom învăța tehnici de orientare și supravietuire, vom face plimbări prin pădure și orientare cu busola sau după semnele naturii (astfel vom învăța punctele cardinale), vom afla lucruri interesante despre plantele prietenoase din pădure și vom învăța care sunt cele care trebuie să le evităm, vom învăța despre păsările care trăiesc în pădurile din jurul marilor orașe. Cu materiale adunate din pădure vom construi un adăpost, vom învăța lucruri interesante despre fenomenele meteo și cum să ne ferim de ele (ploaie, fulgere, vânt, căldură excesivă).

În fiecare dimineață vom porni în aventura cunoașterii naturii.
Toate activitățile vor fi desfășurate în aer liber, în Pădurea Băneasa.
Dimineața și după-amiaza vor fi servite două gustări cu snaks și fructe, iar la prânz vom servi o masă caldă.
La sfârșitul programului ne vom întoarce la locul de întâlnire – Parcul Casa Albă Băneasa.
Vom avea o săpămână plină de activități recreative în aer liber.
Pentru noi sunt importante atât mișcarea cât și creativitatea, astfel că avem incluse în program jocuri amuzante, dar și momente de creație artistică… vom desena, cânta, ne vom bucura de clipe minunate petrecute cu prietenii.

Ce îți oferim în tabără?

• 2 ateliere creative/ zi
• explorarea naturii
• program distractiv cu activități creative
• relaxare și joc liber în natură
• exerciții de dezvoltare a creativității
• studiu elemente din natură
• orientare cu busola
• realizare cuptor din lut
• construire adăpost lemn
• desen elemente din natură en plain air: pomi/ frunze/ flori
• profesori specializați în domenii creative
• experiență bogată în lucrul cu copiii
• înviorare cu gimnastică chinezească Qigong
• toate materialele pentru pictură și desen vor fi puse la dispoziție de Club Natura
• masă de prânz și gustări cu: fructe, covrigei, biscuiți, etc.
• program: luni- vineri, între orele 10.00 și 16.00

Prețul taberei este 1000 lei

Pași înscriere/ participare tabără

 • pasul 1 verificare disponibilitate loc în tabără doar la 
numărul de telefon 0735 019 810 Club Natura (Corina)
 • pasul 2 trimitere e-mail pentru rezervare loc în tabără pe adresa [email protected] cu următoarele informații:
  • numele Dvs.
  • numele copilului
  • vârsta copilului
  • numele taberei
  • telefonul și e-mailul Dvs.
 • pasul 3 achitare avans 50% – confirmare plată/ încasare – 500 lei
 • pasul 4 înscriere în grupul Club Natura – pentru informații, detalii și fotografii din tabără
 • pasul 5 plată 50 % – reprezentând restul de plată – 500 lei
 • pasul 6 completarea documentelor înaintea plecării (regulament tabără, acord de participare ș.a.m.d.)

Contul Asociației Contempora – proiectul Club Natura este
 RO21 PIRB 4244 7384 4700 1000 First Bank, sucursala Victoria

Vă așteptăm cu drag!

Club Natura

• str. Pitar Moș, nr. 9, vila Bella, s1, București
• program luni – vineri, 9.00 – 17.00
• www.contempora.ro
• [email protected]
• telefon: 0735 019 810


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
24 Iunie - 06 Septembrie 2024

Orasul:
București

DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL