11 Podcasturi de Parenting pe care Merită să le Asculți, în Română sau Engleză

6. Pătratul Roșu – Podcast pe educație sexuală | ROMÂNĂ

patratul rosu podcast parentingPătratul Roșu este primul podcast pe educație sexuală din România. Realizat de Dana Alecu și Răzvan Băltărețu, podcastul abordează subiecte sensibile precum contracepția, viața cu HIV, bullying-ul, schimbările legate de intimitate și conexiune în relațiile de lungă durată, relațiile toxice, nuditatea și diverse alte probleme ale adolescenților.

De găsit pe Soundcloud, Spotify sau Apple Podcasts.

VIDEO. Lili. Animație Scurtă Stop Motion despre Maturizare

7. Zen Parenting Radio | ENGLEZĂ

zen parenting podcast gokidTimp de mai bine de 10 ani Cathy și Todd Adams și-au împărtășit pe acest podcast experiențele și lecțiile de viață ca soție, soț și oameni. Fiecare episod este un memento pentru a fi prezenți în viețile noastre, conștienți și plini de compasiune față de rolul nostru de părinte. Conversațiile din podcast ating și subiecte precum creșterea spirituală și inteligența emoțională și compasiunea, printre acestea fiind presărate muzică, filme și umor.

De găsit pe Apple PodcastsAndroidGoogle PodcastsSpotify și zenparentingradio.com.

8. How Not to Screw Up Your Kids | ENGLEZĂ

Podcasturile care încearcă să te învețe să fii un părinte mai bun sunt de multe ori insuportabile și fără vreun beneficiu real. Nu este și cazul acestui podcast care explorează sobru dar cu blândețe problemele cu care se vor confrunta majoritatea părinților. Gestionarea timpului de ecran, gestionarea emoțiilor, creșterea fraților, majoritatea temelor sunt abordate. Evident noi toți o să ne defectăm un pic copiii, dar putem limita daunele.

De găsit pe Apple Podcasts, Listen Notes și drmaryhan.libsyn.com.

JOCURI. 10 Jocuri Online Educative cu Animale pentru Copii Mici

9. Tați în Dialog | ROMÂNĂ

tati in dialog alex zamfir podcast parenting interviuriAlex Zamfir, cunoscut de pe blogul Cel mai bun tata, este gazda acestei emisiuni Itsy Bitsy, un talk show in care tatici celebri, tatici care ne inspira, tatici care sunt super eroi in fiecare zi.

Este o discutie onestă despre cea mai frumoasa meserie din lume, cea de parinte, despre bucurii si probleme, sperante si visuri. Ascultatorii vor primi astfel o perspectiva noua, punctul de vedere al taticilor.

Ascultă pe itsybitsy.ro.

VIDEO. 70 Filme de Comedie Clasice Vechi de Hollywood la Început de Secol 20

10. Ask Lisa: The Psychology of Parenting | ENGLEZĂ

ask lisa podcastDr. Lisa Damour, autoarea bestseller-urilor Untangled și Under Pressure, vine cu o perspectivă sănătoasă, informată și practică la întrebări din parenting oportune și atemporale. Co-gazda și jurnalista Reena Ninan, fost corespondent la Casa Albă și străin, pune întrebările la care părinții au nevoie să li se răspundă. În fiecare episod, Dr. Lisa și Reena îmbină cunoștințele de specialitate cu experiența lor și caută răspunsuri la întrebări din viața reală trimise de ascultători.

De găsit pe Apple PodcastsStitcherSpotifyGoogle PodcastsiHeart Radio.

RELAXARE. 50+ Ore de Imagini Aeriene 4K cu Locuri Minunate si Muzica de Relaxare

11. Mom and Dad Are Fighting | ENGLEZĂ

Mom and Dad Are Fighting podcast parentingFrom online magazine Slate, this podcast gives helpful advice for parenting toddlers, kids, and teens. It’s hosted by Dan Kois, a Slate write and editor who’s the author of How to Be a Family and co-author of The World Only Spins Forward; Jamilah Lemieux, a Brooklyn-based communications strategist, writer, and cultural critic; and Elizabeth Newcamp, a mom of three boys who blogs at Dutch, Dutch, Goose. They openly discuss the triumphs and fails they experienced in their parenting journeys.

De găsit pe Apple PodcastsStitcherSpotify, and Slate.com.

+200 Cele Mai Cunoscute Fabule pe Înţelesul Copiilor

BONUS. The Art of Decluttering Podcast | ENGLEZĂ

The Art of Decluttering podcast organizarea casei gokidȘi pentru că parentingul începe cu un plan, îți recomandăm și un podcast săptămânal cu sfaturi și trucuri pentru organizarea capului, a inimii și a casei. Oferit de Amy Revell și Kirsty Farrugia, podcastul oferă povești inspirante despre cum reușesc să-și păstreze casele organizate și ordonate și cum își ajută clienții cu care lucrează ca professional organizer.

Descoperiți beneficiile unei vieți ordonate ascultând podcastul pe Spotify, Apple Podcast și theartofdecluttering.com.

ASCULTĂ ȘI: 300+ Povești Audio Frumoase – Teatru Radiofonic


 RECOMANDARE

Pagina precedenta
1
2
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU