70 Filme de Comedie Clasice Vechi de Hollywood la Început de Secol 20

VIDEO. 6 Playlisturi cu 70 de filme gratuite online cu cei mai mari actori de comedie de la începutul secolului 20: Charlie Chaplin, Buster Keaton, Stan şi Bran, Fraţii Marx, Harold Lloyd şi Bob Hope.

Cinematografia de la Hollywood a avut o contribuţie enormă în dezvoltarea industriei filmului. Începutul de secol 20 a însemnat atât epoca filmului mut cât şi cea a cinematografiei clasice americane. Era perioada marilor cinematografe urbane, cu peste 1000 de locuri şi orchestre care acompaniau imaginile în direct, într-un decor deosebit (italian, spaniol sau chiar baroc). Ele erau deţinute chiar de studiourile de producţie cinematografică şi găzduiau de regulă premiere ale filmelor importante.

🎥

CHARLIE CHAPLIN
20 Filme Mute de Comedie cu Charlie Chaplin

Charlie Chaplin s-a născut la Londra în 1889. Rămas în America după cel de-al doilea tur pe care îl făcea acolo, Chaplin a lansat în scurt timp Vagabondul, personajul fără adăpost cu maniere rafinate, haine și distincția unui gentleman, şi care aborda în filme problemele oamenilor simpli și ale imigranților. Publicul l-a văzut pentru prima dată pe Vagabond când Chaplin avea 24 de ani, în cel de-al doilea film al carierei sale, lansat pe data de 7 februarie 1914: „Kid Auto Races at Venice”.

Playlist cu cele mai importante 20 de filme de comedie mute cu Charlie Chaplin

URMĂTOARELE FILME

Vezi şi: 5 Filme de Tarkovski Disponibile Gratuit Online

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU