3 Poveşti Minunate despre Crăciun. Teatru Radiofonic de Sărbători

Am adunat pentru perioada sărbărilor de iarnă o listă cu 3 poveşti audio despre Crăciun, sub forma minunatului teatru radiofonic. Ascultă Poveste de Crăciun de Charles Dickens, În Ajunul Crăciunului de Anton Pavlovici Cehov şi Azi, pentru voi, vine Moş Crăciun de Barbu Stefanescu Delavrancea.

În aşteptarea sosirii lui Moş Crăciun, copiii se vor bucura să asculte cele mai încântătoare poveşti radiofonice în interpretarea unor actori profesionişti. Intraţi în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu aceste poveşti audio ce lasă imaginaţia copiilor să zburde.

Poveste de Craciun
de Charles Dickens

In distribuţie: Boris Petrof, Mitică Popescu, Alexandrina Halic, Petre Lupu, Candid Stoica, Monica Ghiuţă, Theodor Danetti, Gheorghe Oprina, Lili Nica Dumitrescu.

Adevărata Poveste a lui Moș Crăciun. De la Sfântul Nicolae şi Personaje Germanice Înfricoşătoare şi până la Simpaticul şi Dolofanul Moş Crăciun de Azi

URMĂTOAREA POVESTE

1
2
3
Pagina urmatoare
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU