Scufița Roșie – 3 Povești Radiofonice pentru Copii

Scufița Roșie este una dintre poveștile cele mai populare ale Fraților Grimm, care ne-a însoțit tuturor copilăria. Culeasă inițial de de folcloristul Charles Perrault (sub denumirea Le Petit Chaperon Rouge), povestea avea la final o morală în versuri în care tinerele fete primeau sfaturi despre cum ar trebui să învețe să distingă „lupii răi” din societate.

În versiunea preluată de Frații Grimm morala lipsește însă, iar poveștii i se adaugă intervenția vânătorului ce aduce un final fericit.

Sub formă de poveste scrisă sau teatru radiofonic, film de animație sau artistic, povestea a încântat generații de copii și i-au fost atribuite diverse semnificații: de la cea inocentă ce privește lupta dintre bine şi rău, la cea mai puțin convențională și psihanalitică, ce se referă la maturizare sexuală și ieșire din etapa pubertății.

1. Scufița Roșie – Diafilm si Poveste Audio

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

VIDEO. 88 Animaţii Scurte Premiate cu Oscar. Lista Completă 1931-2020

2. Scufița Roșie – Teatru Radiofonic

10 Jocuri Online Educative cu Animale pentru Copii Mici

3. Scufița Roșie – Poveste audio pentru copii

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU