3 sesiuni de conferinte la Social Media for Parents 2016

Social Media for Parents 2016, evenimentul dedicat parintilor activi in online

Pe 20 iulie, la Hotel Caro Parc, Evensys organizeaza cea de-a patra editie a Social Media for Parents 2016, evenimentul dedicat tuturor parintilor activi in mediul online.

Social Media for Parents 2016 aduce in prim-plan noutatile, oportunitatile si provocarile din parenting, comunicare si social media in cadrul conferintelor sustinute de specialisti recunoscuti in industrie.

Parintii bloggeri vor afla care sunt raspunsurile la cele mai intalnite intrebari legate de mediul online, care sunt instrumentele eficiente in relationarea cu publicul lor, dar si care sunt ultimele tendinte lansate de influencerii din parenting.

 3 Sesiuni de conferinte

Editia de anul acesta va atinge subiecte precum brandingul personal, etica in online, colaborari si bune practici in comunicarea cu si pentru branduri. Participantii vor lua parte la trei dezbateri menite sa acopere cele mai importante directii de activitate in domeniu: Parenting Session, Branding Session, Blogging Session.

 Meet the speakers!

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Printre vorbitorii acestei editii se numara: Mihaela Bilic (ABC de nutritie), Gáspár György (Psihoterapeut), Oana Moraru (VoceaParintilor.ro), Mirela Retegan (MirelaRetegan.ro), Ioana Macoveiciuc (PrintesaUrbana.ro), Monica Jitariuc (MSLGroup The Practice), Dan Cruceru (TatiCool.ro) si Ana Maria Mitrus (MeseriadeParinte.ro). Lista completa a speakerilor este disponibila pe site-ul oficial al evenimentului, www.socialmediaforparents.ro

 Solicita o invitatie gratuita sau urmareste conferinta live

Parintii bloggeri au posibilitatea de a solicita o invitatie gratuita la Social Media for Parents sau de a se acredita ca ambasadori, direct pe site, in sectiunea dedicata inregistrarilor. Participarea se face in baza unei confirmari primite pe mail din partea organizatorilor. Cei care nu pot lua parte la eveniment, pot urmari transmisiunea live pe site, pe 20 iulie.

Evenimentul este organizat de Evensys. Partenerii evenimentului sunt Orange, Boiron, Danonino si Nuk.

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 20 Iulie 2016

Program:
9:00 - 15:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Hotel Caro

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd. Barbu Vacarescu, 164 A

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL