4 Desene Educative în Engleză pentru Copii +5 ani

VIDEO. Vezi 4 recomandări de desene educative în engleză, animaţii online distractive pentru copii +5 ani. Îi descoperim pe Telmo şi Tula,  intrăm în Lumea Cuvintelor, ne lăsăm purtaţi în lumea animalelor de fraţii Wild Kratts şi ne lăsăm imaginaţia să zburde în The Backyardigans.

1.

Telmo and Tula

Desene educaţionale culinare +5 ani

Reţete simple şi activităţi culinare pentru copii de 5-9 ani. Vezi o oră de desene educative pline de amuzament şi aventuri.

#culinar #vocabular #engleză

2.

Word World

Învaţăm cuvinte în engleză!

WordWorld este un serial de animaţie CGI american difuzat de PBS Kids. Formele tuturor personajelor serialului sunt date şi de cuvintele pe care le reprezintă. O animaţie colorată şi dinamică în care copiii învaţă şi se împrietenesc cu… cuvintele!

#vocabular #citit #engleză

3.

Wild Kratts

Serial despre animale +5 ani

Wild Kratts sunt doi fraţi care explorează fauna de pe Pământ şi îi învaţă pe copii despre animale: ce mănâncă, unde şi cum trăiesc, de ce creaturi se feresc. Desenele sunt dinamice şi aventuroase.

#ştiinţă #animale

4.

The Backyardigans

Serial de animaţie şi imaginaţie!

În fiecare episod personajele din The Backyardigans îşi folosesc imaginaţia pentru a transforma curtea din spatele casei într-o lume nouă şi complet diferită. Serialul pune accent pe muzică şi dans în aceeaşi măsură ca şi pe poveste, episoadele abordând diferite stiluri muzicale şi patru cântece originale.  Ideal prentru preşcolari!

#muzică #socializare #explorare #engleză


 RECOMANDARE

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU