Piper, Un Nou Scurmetraj Animat Online de la Disney Pixar

VIDEO. Vezi Piper, un nou scurmetraj animat online de la Disney Pixar Animation Studios, despre un pui de fugaci de ţărm care învaţă să se descurce.

Animația este despre un simpatic pui de fugaci de țărm care învață să își depășească teama de valuri. Inspirația realizatorilor a venit chiar din apropierea studiourilor Pixar, unde mii de păsări fugaci de ţărm își asigură hrană vânând în intervalurile în care valurile oceanului se retrag.

Vezi aici Piper, un nou scurtmetraj Disney Pixar:

Încurajat de mamă să încerce să își procure singur hrana, Piper nu reușește să se retragă la timp și este prins sub apă de un val. El observă însă comportamentul unor crabi care se grăbesc să între în nisip înainte că valul să îi acopere. Astfel găsește o metodă de a își depăși frica și învață să se descurce singur.

Iata cum arată fugacii în realitate:

Nu-i aşa că sunt simpatici? În filmuleţul de mai jos, la 02:46 parcă îl găsim şi pe Piper ツ.

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU