Piper, Un Nou Scurmetraj Animat Online de la Disney Pixar

VIDEO. Vezi Piper, un nou scurmetraj animat online de la Disney Pixar Animation Studios, despre un pui de fugaci de ţărm care învaţă să se descurce.

Animația este despre un simpatic pui de fugaci de țărm care învață să își depășească teama de valuri. Inspirația realizatorilor a venit chiar din apropierea studiourilor Pixar, unde mii de păsări fugaci de ţărm își asigură hrană vânând în intervalurile în care valurile oceanului se retrag.

Vezi aici Piper, un nou scurtmetraj Disney Pixar:

Încurajat de mamă să încerce să își procure singur hrana, Piper nu reușește să se retragă la timp și este prins sub apă de un val. El observă însă comportamentul unor crabi care se grăbesc să între în nisip înainte că valul să îi acopere. Astfel găsește o metodă de a își depăși frica și învață să se descurce singur.

Iata cum arată fugacii în realitate:

Nu-i aşa că sunt simpatici? În filmuleţul de mai jos, la 02:46 parcă îl găsim şi pe Piper ツ.


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU