Desene cu Tom şi Jerry. Desene Animate Online

VIDEO. Vezi toate variantele de desene cu Tom şi Jerry aparute din 1940. Tom şi Jerry sunt fără îndoială unele dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite personaje de desene animate de pe planetă.

Prima serie, de 114 episoade produse din 1940 până în 1953, a fost realizată de William Hanna şi Joseph Barbera şi a avut avut un succes nebun.

Acel succes a făcut ca cele două personaje, motanul Tom şi soricelul Jerry, să fie personajele mai multor serii până în zilele noastre, cu mai mic impact la public. Nu este de mirare că serialul a avut succes, este plin de umor de situaţie extrem de fizic. Un gen de umor care în engleză se numeşte slapstick humor, cu lipici la mase şi mai ales la copii, care se amuză la fiecare scenă.

Începem cu episoade din seriile cele mai reuşite:

Tom și Jerry. Spotlight Collection

Continuăm cu evoluţia seriilor, pe îndelete:

Tom şi Jerry. Desene Animate Online 1940-1967

Lista de mai jos cuprinde nu mai puțin de 160 de episoade în engleză din perioada respectivă, neîntrerupte de reclamă.

Fără îndoială cele mai vechi episoade sunt şi cele mai reuşite. Era perioada în care Tom și Jerry erau nelipsiți de la Premiile Oscar unde obțineau premii pentru îndrăgitele scurtmetraje de animație. De la cele produse până în 1953 au mai apărut mai multe serii din care îţi propunem cateva episoade mai jos.

10 Stațiuni Balneoclimaterice pentru Vacanțele Familiilor cu Copii în România

Desene cu Tom şi Jerry – 1975

Tom şi Jerry. Desene Animate Boomerang

Desene cu Tom şi Jerry Kids

Desene Tom and Jerry Tales

Desene cu Tom şi Jerry Show (2014)

Despre Tom & Jerry

Tom este motanul viclean și mai tot timpul morocănos, anti-erouul înfometat care nu își dorește decât să îl mănânce pe șoricelul Jerry. Cu toate că încearcă toate șmecheriile posibile pentru a-l prinde, Tom nu reușește decât să creeze haos și distrugere în casă. Jerry este colocatarul nedorit, suficient de inteligent pentru a întoarce situația în favoarea lui când Tom îl vânează. În perechea pe care o fac Tom și Jerry, șoricelul cel care câștigă mai tot timpul, iar Tom rareori reușește să-l prindă.

6 Board Games antrenante de jucat in 15 minute in cel puțin 2 jucători de minim 8 ani

În ciuda faptului că sunt inamici, există momente în care cei doi demonstrează sentimente de prietenie unul pentru celălalt, ca în episodul „Thomas îndrăgostit” sau când Jerry se prefăce că este rănit și Tom îi aduce trusa de prim-ajutor în episodul „Jerry și leul”. Pe lângă pofta lui Tom, printre celelalte motive ale războiului dintre Tom și Jerry sunt sabotarea planurilor lui Tom de către Jerry, consumarea alimentelor de către Jerry și răzbunarea.

Este interesant de observat că la începutul episoadelor din era Hanna-Barbera, lângă titlu apar chipurile lui Tom și Jerry zâmbind unul la altul, deși aceștia sunt inamici.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU