5 Locuri de Vizitat în Valencia cu Copilul

  Dacă plănuiești o vizită cu copilul la rudele din Valencia e bine să te pregătești cu un plan pentru a vizita obiectivele kid-friendly. Vezi cele mai importante 5 locuri de vizitat în Valencia cu copilul.

  Ai ghicit: avem rude în Spania! Statistica spune însă că nu suntem puțini în situația asta. În jur de un milion de români s-au mutat definitiv sau temporar în Spania. O parte importantă dintre aceștia stau în zona Valenciei.

  Dacă plănuiești o vizită la rudele din Valencia cu copilul e bine să te pregătești cu un plan pentru a vizita obiectivele kid-friendly.

  vacanta-spania

  Valencia este capitala provinciei autonome cu acelaşi nume şi este al treilea oraș spaniol ca mărime. În Spania copiii nu duc lipsă de locuri de vizitat, merg în parcuri imense, grădini și muzee. Aș vrea să te întroduc în lumea kid-friendly a orașului Valencia și să îți spun care sunt cele mai importante 5 locuri de vizitat în Valencia cu copilul.

   –

  1. Parcul Gulliver

   


   RECOMANDARE


  Parcul Gulliver este printre cele mai apreciate locuri de vizitat în Valencia cu copilul şi unul dintre cele mai cool locuri de joacă din lume. Este situat într-o zonă brăzdată odinioară de un rău numit Turia. Parcul este enorm iar principala atracţie este un gigantic Gulliver care îi face pe cei mici să se simtă ca piticii din Călătoriile lui Gulliver.

  Parcul Gulliver cele mai misto Locuri de joaca in lume 7
  500px.com

  Pe Gulliver copii se pot cățăra ajutați de diverse frânghii și împletituri special create pentru acest scop. De pe el coboară numeroase tobogane şi urcă rampe de cățărare de tot felul. Pe interior există tuburi ce te duc dintr-un capăt într-altul. Plus un spațiu enorm de joacă unde cei mici se întâlnesc şi poate visează împreună la magia aventurilor lui Gulliver.

  Intrarea în parc este gratuită între orele 10:00 – 22:00 în fiecare zi din an.

   

  2. Bioparc

   

  Bioparc de fapt o grădină zoologică de nouă generație, situată în parcul Cabecera. Spun de nouă generație deoarece aceasta este creată cu accent pe mediul natural în care trăiește în mod normal diversitatea de animale și păsări de acolo. Copilul se va bucura să vadă aceste habitate naturale sălbatice create artificial, descoperind mediul în care trăiește fiecare animal. Va vedea de aproape comportamentul animalelor în peisajele sălbatice, aşa cum văd în documentare la TV.  

  locuri de vizitat in Valencia bioparcBioparc reproduce patru ecosisteme din Africa, cu flora şi fauna din zonele respective: savana africană, pădurea ecuatorială, zonele umede din Africa (mlaștini, lacuri, paduri de mangrove și deltele râurilor) și insula Madagascar. Copiii se bucură să surprindă animalele preferate în mediul lor natural, să învețe despre obiceiurile și modul lor de viață. În plus văd animale in captivitate care se simt aproape ca acasă. 

  locuri de vizitat in Valencia bioparc

  Preţuri de acces la Bioparc:

  • Adulţi: 23.80 €
  • Copii: 18.00 €
  • Seniori +65: 17.50 €

  Citeşte şi:

  8 Super Excursii de Weekend În Familie la Mai Puţin de 200 km de Bucureşti

  Ce Face un Părinte Inteligent Cu un Copil Plictisit. Ce Se întâmplă Când Mintea Rătăceşte

   –

  3. Oceanografic

   

  Oceanografic este un acvariu imens, cel mai mare din Europa, cu acoperișul în formă de nufăr. Că să îl vizitați în întregime trebuie să vă rezervați o zi întreagă. Copiii sigur vor fi foarte încântați deoarece vor putea observa principalele ecosisteme acvatice marine de pe planetă, vor vedea într-o singură zi delfini, balene, foci, morse, lei mărini, pinguini, broaște țestoase, rechini, pești, meduze şi crustacee de toate tipurile.  

  locuri de vizitat in Valencia oceanografic
  costablanca.digital

  Tot aici puteți participa și la un spectacol cu delfini foarte interactiv în care copiii se bucură din plin de vioiciunea și sensibilitatea pe care o emană prietenii noștri delfinii. În plus, ei învaţă să acorde primul ajutor animalelor care trăiesc în mare sau ocean. Chiar dacă vizita nu este ieftină, cu siguranţă Oceanografic este printre acele locuri de vizitat în Valencia pe care să nu le ratezi.

  locuri de vizitat in Valencia oceanografic valencia
  f/oceanograficvl

  Preţuri de acces la Oceanografic:

  • Adulţi: 28.50 €
  • Copii: 21.50 €

   

  4. L’Hemisfèric

   

  L’Hemisfèric este o clădire enormă în formă de ochi ce adăpostește cea mai mare sală din Spania care gazduieşte un cinematograf IMAX, Planetariu și Laser. Aici veţi putea vedea cu toată familia un documentar educativ despre sisteme solare şi planete, viața dinozaurilor, zborul fluturilor, roboții, viața broaștelor țestoase din oceane și alte filme de acest gen.

  locuri de vizitat in Valencia oceanografic
  f/Cesar Aranda

  Vizionarea documentarelor este spectaculoasă cu sistemul IMAX, efectele speciale îți dau senzația că participi și tu la acțiunea filmului, ai senzația că poți atinge personajele din filme. O experienţă pe care copilul nu o va uita uşor. 

  locuri de vizitat in Valencia oceanografic
  f/Zita Vida

  Preţuri de acces la L’Hemisfèric:

  • Adulţi: 8.8 €
  • Copii şi seniori (+65): 6.85 €

  Citeşte şi:

  10 Excursii Cool In Familie la Mai Puţin de 100 km de Bucuresti

  10 Reguli de Aur Ca Să Ai Viaţă Uşoară Cu Copilul

   

  5. Museo de las Ciencias

  Principe Felipe

   

  Museo de las Ciencias Principe Felipe este un muzeu în formă de schelet de dinozaur, unde cei mici și cei mari vor putea descoperi diverse expoziții interactive despre știință și tehnologie. Cel mai plăcut lucru la acest muzeu este că poți atinge exponatele, te poți juca cu ele. Copiii îşi vor putea satisface curiozitatea de a înțelege ce face şi cum funcţionează fiecare obiect. În plus se vor putea implica pentru a realiza diverse sarcini.

  locuri de vizitat in Valencia cu copilul Museo de las Ciencias Principe Felipe
  f/Kakoli Maitra

  Şi aici este necesară o zi întreagă pentru a vizita muzeul pe îndelete şi pentru ca tu şi cel mic să vă bucuraţi din plin de ce poate oferi. Prețurile sunt ceva mai mici pentru familii şi grupuri. Recent s-a lansat o expoziție de dinozauri unde se pot vedea machete, fosile şi simulări video pentru a vă face o idee cum era lumea acum 200 milioane de ani. 

  Preţuri de acces la Museo de las Ciencias Principe Felipe:

  • Adulţi: 8 €
  • Copii şi seniori (+65): 6.2 €

  ______

  Dacă plănuieşti să ajungi la mai multe obiective poţi beneficia de preţuri avantajoase:

  locuri de vizitat in Valencia preturi pachete

  Reduced înseamnă copii de 4-12 ani şi seniori de peste 65 de ani. Accesul este gratuit pentru copii de 0-3 ani. Detalii aici.

  Vă invit şi pe voi să descoperiţi cele 5 locuri de vizitat în Valencia cu copilul. Te asigur că merită din plin, copilul se va întoarce cu amintiri de neuitat şi lucruri noi şi cunoştinţe noi şi valoroase. 

  locuri-de-vizitat-in-valencia-oceanografic-2-2 locuri-de-vizitat-in-valencia-bioparc-1-2 vacanta-spania locuri-de-vizitat-in-valencia-oceanografic-3 locuri-de-vizitat-in-valencia-bioparc-2-2 locuri-de-vizitat-in-valencia-fb locuri-de-vizitat-in-valencia-preturi-pachete locuri-de-vizitat-in-valencia-museo-de-las-ciencias-principe-felipe locuri-de-vizitat-in-valencia-lhemisferic-1 locuri-de-vizitat-in-valencia-lhemisferic 5-locuri-de-vizitat-in-Valencia-cu-copii locuri-de-vizitat-in-valencia-oceanografic-1-2 locuri-de-vizitat-in-valencia-bioparc-2-2 locuri-de-vizitat-in-valencia-bioparc-1-2 5-locuri-de-vizitat-in-Valencia-cu-copii-la-muzeul-de-stiinta 5-locuri-de-vizitat-in-Valencia-cu-copii-la-hemisferic 5-locuri-de-vizitat-in-Valencia-cu-copii-la-oceanografic 5-locuri-de-vizitat-in-Valencia-cu-copii-la-Bioparc 5-locuri-de-vizitat-in-Valencia-cu-copii-la-Gulliver

  Detalii Locație

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU