50.000 de parinti si copii au sarbatorit 1 Iunie cu Itsy Bitsy FM

Peste 120.000 de metri patrati de parc s-au transformat in cel mai mare loc de joaca din Romania, organizat de Itsy Bitsy FM, radioul care a obtinut 1 Iunie sa fie zi libera nationala. Pentru cei peste 50.000 de parinti si copiii, o echipa de oameni cu suflet mare a pregatit tot ce si-au dorit cei mici de ziua lor: un loc perfect amenjat pentru joc si joaca cu parintii lor. Milioane de zambete si chiote de bucurie au umplut parcul Al. Ioan Cuza din Sectorul 3 Bucuresti, de la 8 dimineata pana la 8 seara, printre mii de baloane si culori, zeci de mii de cadouri, sute de artisti mari si mici.

De 1 Iunie Zi Libera Nationala, peste 200 de copiii au spus liber la radio ce au gandit, chiar in studioul mobil din parc. Itsy, Bitsy si Andrei, SuperZapa si Catalina, Ruxandra si Marius, Alex Zamfir si Alina Tofan au aflat de la copii ce ii face cu adevarat fericiti: sa fie impreuna cu parintii.

Peste 20.000 de copii au desenat, cantat, alergat, au jucat toate jocurile posibile, au creat si s-au distrat la sutele de ateliere care au umplut parcul de dimineata pana seara. Toate dorintele celor mici au fost implinite si cadourile au curs in valuri in orice colt de parc.

Dupa ce am reusit sa obtinem ca ziua de 1 Iunie sa fie zi libera nationala, am mai avut un mare vis: sa facem un loc de joaca in care sa incapa toti copiii cu parintii lor si sa se joace impreuna, cat e ziua de lunga. Si anul acesta am reusit din plin! Cred ca nu doar copiii si-au incarcat azi rezervorul cu iubire, ci si parintii lor”, a spus Nadia Tataru, co-fondatoare Itsy Bitsy FM.

Scena a fost anul acesta locul in care arta pentru copii a adus tot ce a avut mai frumos. Au cantat Voltaj Academy alaturi de Calin Goia, Grupul Vocal Liliput, Grupul vocal BimBam, Arpeggio Music School, Trupa Blana Bomba, Contrapunct. Au dat viata personajelor de poveste trupele de actori de la LittleImpro, Teatrul Tandarica, Teatrul Ion Creanga si Opera Comicapentru Copii, au adus magia in parc Cristina Strecopitov si Bogdan Muntean, au dansat trupele Five Gym – Street Dance Kids, Trouble Dance Company si Victoria Dance Studio. Au dansat si s-au distrat cu cei mici eroii lor preferati: Itsy, Bitsy si SuperZapa. Un spectacol cu peste 450 de artisti mari si mici a incins atmosfera in parc mai tare decat soarele primei zile de vara!

La Foisorul de lemn au fost descoperite cele mai utile secrete ale unui parinte relaxat si fericit. Discutiile au fost sustinute de cunoscutii bloggeri Ela Craciun, Ana Nicolescu – Mamica Urbana, Gabriela Maalouf si Robert Diaconeasa – Daddy Cool, Elena Santos – acasacumami.ro, Dina Bento Taralnga – mamipetocuri.ro, alaturi de Ana Raluca Chisu (initiatoarea proiectului de sanatate Baby Love Gym) si trainerul experimentat in jocuri si joacaAdriana Mitu, dar si vedetele TV Ruxandra Luca (Antena 1) si Ioana Maria Moldovan. (Prima TV). Gazde au fost realizatorii radio de emisiuni de parenting: Simona Dragomir, Alex Zamfir si Georgiana Purcarea.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 3 si sustinut de: AMS Rent a Car, Aqua Carpatica Kids, Baby Dove, BCR, Caroli, Centrul Comercial Auchan Titan, Danonino, Fulga, LEGO, Napoca, Nivea Sun, Secom, Telekom.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU