Lansare de carte pentru copii, Erus Si Valea Rabdarii, de Alec Blenche

Curtea Veche Publishing lanseaza cartea pentru copii Erus si Valea Rabdarii unde cei mici pornesc în fascinanta călătorie a unei vieți sănătoase.

Copiii pornesc în fascinanta călătorie a unei vieți sănătoase alături de Alec Blenche în Erus și Valea Răbdării

Curtea Veche Publishing prezintă o nouă poveste fascinantă pentru cei mici, de data aceasta alături de Alec Blenche, consultant în nutriție și inițiator al unuia dintre cele mai citite site-uri din România (viataverdeviu.ro). Erus și Valea Răbdării, minunat ilustrată de Doina Zavadschi, prezintă călătoria inițiatică a unui copil într-o lume fantastică despre cCartea poate fi rezervată prin precomandă în perioada 3-7 noiembrie 2016 exclusiv pe site-ul www.curteaveche.ro, cei care plasează o comandă în această perioadă primind și autograful autorului.

Cei mici vor străbate cinci văi unde vor învăța ce înseamnă generozitatea, răbdarea sau iubirea. Erus, fiul Împăratului, simpatic și mereu pus pe șotii, parcurge alături de prietenii săi, Pac și Mac, dar și de alți eroi tot atât de interesanți întâmplări și multe provocări ce îl vor ajuta să facă Lumea Bună să fie bună din nou.

Pe lângă povestea palpitantă și plină de învățăminte, micuții vor fi însoțiți în această minunată aventură și de ilustrațiile pline de culoare ale Doinei Zavadschi.

În plus, micuții vor avea ocazia să descopere melodiile compuse special de Alec Blenche pentru acestă carte, melodii disponibile la finalul volumului prin intermediul QR code-urilor.

Lansare de carte Erus Si Valea Rabdarii de Alec Blenche Alec Blenche are o poveste de viață absolut impresionantă. După o luptă aprigă împotriva kilogramelor în plus, Alec a găsit o cale prin care a putut renunța la un stil de viață nesănătos și obositor. Documentându-se constant, el a optat pentru un mod de a trăi echilibrat, în armonie cu natura. Treptat, timp de cinci ani, Alec a slăbit 30 de kilograme, în momentul de față fiind un nutriționist extrem de cunoscut în mediul online. Site-ul creat de el și soția sa, VIAȚA VERDE VIU, este citit de milioane de oameni din peste 100 de țări, cei doi organizând și tabere de nutriție în toate colțurile țării.

Ofera-i si tu copilului tau o carte despre o nutritie sanatoasa: Erus și Valea Răbdării!

 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU