6 Jocuri de Societate pentru Copii, cu Cărți Inedite – Originale și Puțin Cunoscute

Îți recomandăm un set de 6 jocuri de societate pentru copii, cu cărți inedite și originale cu care vei ieși din tipare și vei experimenta cu prietenii sau familia ceva nou și provocator. Fiecare cu propriile sale reguli și obiective, unele bazate pe strategii și abilități, altele pe creativitate și imaginație, aceste jocuri de societate pentru copii vor fi cu siguranță o sursă de distracție, de învățare și chiar de dezvoltare personală.

În listă vei regăsi jocuri de societate pentru copii, cu cărți de tip trick-taking ce necesită abilități strategice și comunicare între jucători, jocuri care îi învață pe copii să facă alegeri și să-și gestioneze resursele în mod eficient, jocuri cu elemente de călătorie și aventură care dezvoltă imaginația și oferă o perspectivă mai largă asupra lumii.

Un aspect esențial al jocurilor de societate este interacțiunea socială pe care o promovează. Aceste jocuri de societate pentru copii cu cărți creează oportunități de a petrece timp de calitate cu familia și prietenii, dezvoltând abilități de comunicare dar și de competitivitate. De asemenea, îi învață pe copii să accepte înfrângerile cu demnitate și să se bucure de victorii. Ele stimulează creativitatea și îi învață pe cei mici să se adapteze la diverse situații.

6 Jocuri de Societate pentru Copii, cu Cărți Inedite și Puțin Cunoscute

1. Tichu
Categoria: Jocuri de societate copii, strategie cu cărți originale

Jocuri de societate copii, Tichu
 • Număr jucători: +2
 • Vârste: +10 ani

Jocul de societate pentru copii, Tichu, își are rădăcinile în jocul chinezesc Zheng Fen, preluând tematică comunistă. Cunoscutul joc adaugă la pachetul standard patru cărți speciale – Câine, Dragon, Phoenix și Mahjong. Cu reguli elaborate, Tichu provoacă jucătorii să-și pună la încercare inteligența și strategia.

4 Jocuri pe Hârtie Simple și Antrenante pentru Copii +5 ani

Într-o abordare total diferită față de jocurile de societate pentru copii consacrate, Tichu vine cu adâncime strategică posibilități nenumărate de rejucare. Îi va atrage atât pe nostalgicii jocurilor clasice, cât și pe cei în căutare de experiențe noi în lumea jocurilor de masă.

Cumpără jocul Tichu.

Cum se joacă Tichu, jocul de societate pentru copii


2. Travelin’
Joc de societate, de călătorie și aventură cu cărți originale

Joc de societate cu carti originale inedite Travelin
Joc de societate cu cărți Travelin’
 • Număr jucători: 2 – 5
 • Durată joc: 25 minute
 • Vârste: +14 ani

Travelin’ este un joc românesc si l-am inclus in lista noastră de jocuri de societate pentru copii deoarece te poartă într-o călătorie fascinantă prin Europa, folosind doar cărți ca mijloace de transport. Scopul este să aduni experiențe din cel puțin 5 țări, călătorind pe căi ferate, autostrăzi sau căi aeriene. Fiecare carte din pachet aduce cu sine o abilitate unică, care poate să-ți faciliteze propriul traseu sau să-ți încurce concurenții. Regulile și cărțile de joc sunt înfățișate cu o notă subtilă de umor, care adaugă un strop de veselie în fiecare călătorie. Travelin’ este un joc ieftin, usor de transportat, cu rejucabilitate mare si care are acel ceva care prinde.

Cumpără jocul Travelin’.

Cum se joacă Travelin’, joc de societate pentru copii 


3. Port Royal
Joc de societate pentru copii, de gestionare resurse și luare de decizii

Port Royal, Joc de societate copii
 • Număr jucători: +1
 • Durată joc: 40 minute
 • Vârste: +8 ani

Jocurile de societate pentru copii, precum Port Royal te învață să îți asumi riscuri. Pachetul de cărți conține doar două elemente: corăbii și personaje. Corăbiile îți aduc resurse bănești, în timp ce personajele oferă abilități speciale și puncte prețioase pentru victorie.

5 Cărți de Joc Speciale pentru Jocuri în Familie. Cum se Joacă și Unde le Găsim

Finalul survine atunci când primul aventurier reușește să adune 12 puncte. Port Royal aduce elemente de comerț și negociere în jocul cu cărți, oferind oportunitatea copiilor de a învăța despre gestionarea resurselor și luarea deciziilor în mediul de afaceri.

Cumpără jocul Port Royal.

Cum se joacă Port Royal, unul dintre cele mai cunoscute jocuri de societate pentru copii, cu cărți 


4. Red7
Joc de societate pentru copii, de gândire strategică cu cărți

Lista cu jocuri de societate copii, Red7
Lista cu jocuri de societate copii, Red7
 • Numar jucatori: 2-4
 • Durata joc: 5–30 minute
 • Vârste: +9 ani

Red7 face parte din categoria jocurilor de societate pentru copii relativ ușor de învățat, în care vei trebui să-ți folosești abilitățile strategice pentru a rămâne în joc și a câștiga runde. Scopul este să ai cea mai bună carte la finalul fiecărei runde.

TOP 10 Cele Mai Vandute Carti pentru Copii din Toate Timpurile

Aventura colorată începe cu cele 7 culori ale curcubeului, fiecare având propria regulă. Poți schimba regulile și culorile în timpul jocului pentru a-ți menține cărțile relevante și pentru a-ți asigura supraviețuirea în competiția pentru victorie. Red7 este un joc de societate pentru copii rapid și plin de surprize, unde fiecare rundă este o provocare unică. Încearcă să-ți testezi creativitatea și gândirea strategică într-un joc de societate care se schimbă constant.

Cumpără jocul Red7.

Cum se joacă jocul de societate pentru copii, Red7 (EN)?


5. Naruto Shippuden – Happy Families
Joc de societate pentru copii cu colectare de cărți

 

jocuri de societate de carti inedite Naruto Shippuden - Happy Families
Jocul de societate de cărți Naruto Shippuden – Happy Families
 • Numar jucatori: 2-6
 • Vârste: +5 ani

Naruto Shippuden – Happy Families este un joc de societate pentru copii bazat pe seria anime și manga Naruto Shippuden. În joc, jucătorii încearcă să adune toate cele 6 cărți dintr-o familie de ninja. Jocul este distractiv și provocator, oferind o varietate de strategii pe care jucătorii le pot folosi pentru a câștiga. Jucătorii trebuie să fie atenți la cărțile pe care le au în mână și la cărțile pe care le primesc de la ceilalți jucători. De asemenea, pot folosi tehnici avansate, cum ar fi aruncarea cărților sau interzicerea cărților, pentru a-și mări șansele de câștig.

Naruto Shippuden – Happy Families este un joc ideal pentru fanii seriei. Cărțile sunt bine ilustrate și detaliate, iar jocul este plin de personaje și elemente familiare din serie.

Cumpără jocul Naruto Shippuden – Happy Families.


6. Coloretto
Joc de societate pentru copii simplu, de colectat cărți pe culori

jocul de societate de carti original Coloretto
Jocul de societate de cărți Coloretto
 • Număr jucători: 2 – 5
 • Durată joc: 30 minute
 • Vârste: 8 ani

În jocurile de societate pentru copii precum Coloretto trebuie să iei o decizie simplă: fie tragi o carte și o adaugi într-unul dintre rândurile de pe masă, fie preiei un rând de cărți și părăsești runda. Obiectivul este de a strânge 3 seturi cât mai numeroase de culori, evitând să aduni prea multe cărți cu alte nuanțe întrucât acestea vor aduce puncte negative.

10 Cadouri pentru Copii care Construiesc! Jucării STEM Interactive și Educative pentru Toate Vârstele

Coloretto face parte din categoria de jocuri de societate de copii simple, accesibile oricui, gata să provoace imaginația și pofta de a le relua.

Cumpără jocul Coloretto.

Cum se joacă Coloretto (EN), din categoria: Jocuri de societate copii  

*

În concluzie, jocurile de societate pentru copii cu cărți originale nu sunt doar o sursă de distracție, ci și instrumente valoroase pentru dezvoltarea copiilor. Ele îi învață strategie, luarea deciziilor, comunicarea, gestionarea resurselor și multe alte abilități esențiale.

Cu aceste jocuri de societate copiii pot exersa aceste abilități într-un grup distractiv și stimulant, si pot crea amintiri prețioase alături de cei dragi. Astfel, aceste jocuri cu cărți originale pot fi o investiție de neprețuit în dezvoltarea celor mici și în calitatea timpului petrecut împreună.

15 Cadouri pentru Copii care Iubesc Mișcarea și Sportul

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU