A apărut setul educativ BARBAZUC, MAGICIANUL CUVINTELOR – un cadou minunat pentru şcolarii de 6-10 ani

Pentru amatorii de cărţi inedite şi cu impact pozitiv asupra copiilor, editura Copilul Verde a lansat recent un set foarte interesant, pe care vi-l recomandăm cu drag!

BARBAZUC, MAGICIANUL CUVINTELOR conţine o carte, o cărţulie de lucru, un album audio cu format la alegere (CD sau descărcare mp3) — toate vin într-un ambalaj asortat, o sacoşă kraft cu personajele principale, gata de dăruit. Specialiştii în educaţie şi arte sunt deja încântaţi de acest proiect, la fel şi primii cititori. Pe lângă faptul că este foarte amuzant şi atractiv, setul BARBAZUC, MAGICIANUL CUVINTELOR are şi un mesaj profund: îi ajută pe copii să înţeleagă faptul că educaţia este foarte importantă şi să conştientizeze puterea cuvintelor pe care le folosesc zi de zi. Practic, acest set ajută şcolarii să aibă o atitudine pozitivă faţă de învăţare şi activităţile de zi cu zi de la şcoală. Magic, nu?

Autorii acestui set de excepţie sunt artişti licenţiaţi în pedagogie şi psihologie: Luminiţa Alexandru (concept, text şi voci adiţionale), Anda Ansheen (ilustraţii) şi Cristian Ionescu (narator şi cantautor). Ei şi-au propus să facă edutainment de calitate, adică educaţie prin divertisment, la cele mai înalte standarde — iată de ce setul este atât de eficient. Copiii îl folosesc cu drag şi învaţă multe lucruri, uşor şi rapid.

Cartea conţine o poveste rimată cu aventuri amuzante şi atractive pentru copiii din ziua de azi, ilustraţii deosebite, lucrate minuţios, dar şi elemente interactive — de exemplu, copiii vor intra în contact direct cu plicul, scrisoarea şi sămânţa din poveste.

Cărţulia de lucru este distractivă, cu exerciţii clare, incitante, design ergonomic, grafică deosebită, minidicţionar care explică simplu toţi termenii din carte care ar putea fi necunoscuţi pentru copii — o plăcere să lucrezi cu ea.

Albumul audio conţine peste 75 de minute de edutainment original prin care li se explică şcolarilor un număr mare de expresii uzuale, expresii celebre şi proverbe. Pentru explicaţii au fost folosite jocurile de rol, efectele speciale şi muzica originală.

Setul a fost evaluat de mai mulţi specialişti în educaţie şi arte, care au declarat BARBAZUC, MAGICIANUL CUVINTELOR drept “un model perfect de resursă educaţională deschisă”, foarte folositor pentru părinţi şi învăţători (prof. univ. dr. Marcel Căpraru — preşedinte Asociaţia Alternative Pedagogice); “un important punct de reper în educaţia non-formală” (Cristina Licuţă — Centrul Educaţional Next Step); “o carte pentru şcolari, dar şi pentru părinţi, care nu trebuie ratată” (Melania Rădulescu, profesor învăţământ primar); “un concept educaţional performant” (Florin Dumitrescu — scriitor şi publicist).

Setul poate fi comandat în condiţii avantajoase de pe site-ul creatorilor: librarie.copilulverde.ro. Se oferă reduceri pentru mai multe exemplare, puncte de recompensă, acces gratuit în canalul video şi alte privilegii. Pentru învăţătorii care pregătesc serbarea de Crăciun, acest set este o opţiune excelentă de cadou.

Echipa GOKID a decis să promoveze acest proiect, deoarece este util şi de foarte bună calitate, cu impact pozitiv garantat. Oferiţi copiilor acest set — Barbazuc îi va învăţa multe lucruri bune!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU