Ce vrei sa devii cand vei fi mare. Cursuri pentru copii

 

Ce vrei sa devii cand vei fi mare: fotograf, actor sau pictor? Cursuri pentru copii la Fundatia Calea Victoriei

Ce vrei sa devii cand vei fi mareDragi parinti si copii, stim ca-i grea intrebarea, dar incercam sa gasim impreuna un raspuns, participand la atelierele pentru copii organizate de Fundatia Calea Victoriei in luna august. Aici copiii se pot juca in mod creativ, dezvoltandu-si abilitatile si imaginatia sub indrumarea unor lectori simpatici si prietenosi. J

Cursul de fotografie pentru copii (9-13 ani), desfasurat in perioada 18 – 22 august si sustinut de lectorul Violeta Neamtu, le va oferi participantilor notiunile de baza despre arta fotografica si despre functionarea aparatului de fotografiat. Educam simtul estetic inca din copilarie, fotografia fiind una dintre cele mai „la indemana” modalitati de exprimare artistica.

Primii pasi in Actorie – Atelier pentru copii (4-6 ani) (25 – 29 august) este modul ideal prin care cei mici isi pot canaliza energia debordanta de care dau dovada la aceasta varsta. Acest curs le „pune la lucru” naturaletea si bucuria de joc si le ordoneaza activitatile. Alaturi de indragita actrita Smaranda Caragea, copiii se vor bucura de jocuri interactive si captivante, prin care isi vor dobandi puterea de concentrare, isi vor dezvolta atat limbajul verbal cat si nonverbal, isi vor dezvolta capacitatea de a actiona si de a comuta atentia.

Scoala de vara de pictura – Ocolul Pamantului in cinci episoade (7-12 ani) (25 – 29 august) este un un atelier – calatorie prin cateva dintre cele mai spectaculoase peisaje ale lumii. Pe langa notiuni de pictura si desen, copiii vor avea ocazia sa-si fixeze in memorie, intr-o maniera nonconformista, repere importante pentru cultura lor generala.

Impreuna cu Maria Balan (artist plastic), vor invata cum sa redea pe plansa umbrele si varietatea de lumini a fascinantei Aurore boreale. Apoi, vor porni catre tinuturi mai calde si vor afla lucruri noi despre viata in Africa. Vor trece, in aceasta calatorie minunata, si prin Marele Canion, Egipt si Asia cea viu-colorata.

Mai multe detalii despre atelierele de mai sus puteti gasi pe site-ul nostru pentru copii www.scoaladeartesimaniere.ro

Parintii sunt asteptati de asemenea la cursurile si scolile de vara pentru adulti, despre care pot citi mai multe aici: www.fundatiacaleavictoriei.ro

Inscrieri si informatii la [email protected]

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU