Activitati de vacanta pentru copii la Fundatia Calea Victoriei

Actorie, Fotografie, Pictura si Stil Vestimentar. Activitati pentru copii unde joaca si buna dispozitie sunt nelipsite.

Activitati de vacanta pentru copii la Fundatia Calea Victoriei (1)Pentru ca toti copiii sa se bucure de o vara plina de zambete si bucurie, in perioada iulie – august organizam la Fundatia Calea Victoriei scoli de vara si activitati pentru copii unde joaca si buna dispozitie sunt nelipsite. Cei mici au ocazia sa experimenteze domenii noi si sa isi descopere pasiunile, prin activitati care nu fac parte de obicei din programa scolara.

Cum vacanta de vara este lunga, ne ramane suficienta vreme – inainte sau dupa excursii si calatorii – sa facem ceea ce ne place:

Timp de o saptamana, in perioada 21-25 iulie, ne folosim energia in mod creativ la Scoala de vara de Arta Actorului pentru copii (6-12 ani). Alaturi de mult indragita actrita Smaranda Caragea, vom face exercitii de improvizatie, dictie si arta actorului.

Ne intoarcem cu cele mai frumoase fotografii de vacanta dupa ce am dobandit bazele artei fotografice la Cursul de fotografie pentru copii (8-13 ani), din perioada 28 iulie – 1 august. Impreuna cu Violeta Neamtu vom explora diferite genuri fotografice (portret/ instantaneu/ peisaj/ natura) si, in racoroasa curte cu iedera a fundatiei, vom face impreuna fotografii.

 

Intre 4 si 8 august, am pregatit pentru cei mici Scoala de vara: Primii pasi in Arta pentru copii (4-6 ani), sustinuta de Petruta Banita. La acest atelier plin de culoare, vom invata sa realizam colaje si compozitii moderniste, sa modelam, sa confectionam minunate masti de carnaval, dar si spectaculoase linogravuri. Cu fiecare noua intalnire experimentam o noua tehnica artistica si testam noi metode pentru a ne exprima creativitatea.

Dedicam doua zile consecutive (7-8 august) cursului de Stil vestimentar pentru adolescenti (10-13 ani) cu Valentina Balasa Ario. Descoperim cum sa ne imbracam potrivit diferitelor ocazii, discutam despre schimbarile din viata unui adolescent si despre nevoia de reinventare a stilului vestimentar in randul tinerilor. Invatam cum sa ne alegem hainele in functie de conformatia corpului si, cu ajutorul imaginilor, descifram impreuna diferite coduri vestimentare.

Mai multe detalii despre atelierele la: www.scoaladeartesimaniere.ro.

Inscrieri si informatii la [email protected]

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU