In AUGUST poti face fotografii urbane, pictura pe sticla, alchimie sau networking

 

Cursuri si ateliere pentru copii si adulti la Fundatia Calea Victoriei. In AUGUST poti face fotografii urbane, pictura pe sticla, alchimie sau networking

Cu ce noutati ne delectam in acest final de vara? Daca in luna august sunteti in Bucuresti, la Fundatia Calea Victoriei puteti sa va bucurati inca de atmosfera de vacanta la atelierele interactive de actorie, arte plastice, fotografie, istoria filmului si dezvoltare personala.

program august

Amintirile se strang in fotografii, nu-i asa? Dar cum ajungem de la poze la fotografii? Atelierul de FOTOGRAFIE urbana (11 – 13 August), sustinut de Valentin Boboc, va propune sa vedeti orasul prin „ochiul magic” al lentilei aparatului de fotografiat. Dupa ce discutam cateva reguli de baza ale artei fotografice, pornim sa exploram orasul in cautare de imagini inedite, in compania unui fotograf experimentat. La final de curs, vom analiza impreuna fotografiile culese.

 

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Daca iubesti Bucurestiul si vrei sa stii mai multe despre el, cele trei intalniri ale cursului Bucurestiul si CASELE sale BOIERESTI (11 – 13 August) sunt o buna ocazie sa descoperi povestile caselor vechi si elegante pe care le-ai admirat de atatea ori in hoinarelile tale pe stradutele labirintice ale orasului. Gradini umbroase de altadata, doamne cu umbrelute dantelate si vile spectaculoase din care azi n-a mai ramas decat amintirea fixata in cate o fotografie de epoca – iata cu ce ne imbie la curs istoricul Anita Sterea.

 

Daca imaginatia si creativitatea sunt aptitudinile pe care vreti sa le dezvoltati in aceasta vara, Petruta Banita va initiaza in arta delicata si rara a picturii pe sticla. Va veti incanta ochii si sufletul privind lucrarile unor mari maestri in aceasta arta si veti invata cum sa pictati, la randul vostru, astfel de lucrari transparente.

 

Am pregatit pentru vacanta de vara si un curs neobisnuit de Introducere in universul animatiei japoneze ANIME, in perioada 11 – 13 August. De ce animeurile nu sunt „desene animate” si ce simboluri ale fascinantei culturi japoneze se ascund in spatele lor poti afla de la Alice Teodorescu in cele trei intalniri ale atelierului.

 

Daca sunteti pasionati de psihologie, simboluri si incercarea oamenilor de a intelege marile mistere ale vietii, puteti descifra motivele alchimice ce apar in opera lui C. G. Jung cu ajutorul lui Mario Barangea la atelierul Carl Gustav Jung si imaginarul Alchimiei (25 – 29 august).

Avem, deci, inca destule de facut vara aceasta in Bucuresti, asa ca va invitam sa va bucurati de ultima luna de vara in casa eleganta din strada Popa Soare 40, unde Fundatia Calea Victoriei va asteapta cu o sumedenie de  bunatati culturale:

 

Saptamana 11 – 15 August:

Scoala de vara: PICTURA PE STICLA, cu Petruta Banita, 11 – 13 August

Mituri Astrale: Cate-n Luna si-n stele…, cu Mario Barangea, in 13 August

Antreneaza-ti Memoria prin tehnici de teatru, cu Smaranda Caragea, 11 – 13 August

Bucurestiul si CASELE sale BOIERESTI, cu Anita Sterea, 11 – 13 August

Curs practic de MACHIAJ, cu Valentina Balasa Ario, 11 si 12 August

Atelier de FOTOGRAFIE urbana: de la “poze” la fotografii, cu Valentin Boboc, 11 – 13 August

Introducere in universul animatiei japoneze ANIME, cu Alice Teodorescu, 11 – 13 August

Jocul de-a GARDEROBA: Cum sa-ti valorifici tinutele preferate, cu Ioana Nicolescu, 11 – 13 August, la Band of Creators

 

Saptamana 18 – 22 august:

Curs de PICTURA: ARTA PORTRETULUI, cu Maria Petreanu, 18 – 20 august

Curs de FOTOGRAFIE pentru COPII (8-13 ani), cu Violeta Neamtu, seria 18 – 22 august

Curs de vara – Initiere in ISTORIA FILMULUI, cu Vlad Trandafir, 18 – 22 august

SAMANISMUL: initiere, extaz si gandire magica, cu Mario Barangea, 18-22 august

Scoala de vara: LIMBAJUL CORPULUI, cu Irina Ungureanu, 18 – 22 august

 

Saptamana 25 – 29 august:

Atelier de NETWORKING: Arta de a stabili si mentine relatii, cu Cristina Ezri, 25 – 28 august

Storytelling in Public Speaking, cu Marinela Rata, 25-29 august

Carl Gustav Jung si imaginarul Alchimiei, cu Mario Barangea, 25 – 29 august

Primii pasi in Actorie – Atelier pentru copii (4-6 ani), cu Smaranda Caragea, 25 – 29 august

Scoala de vara de pictura – Ocolul Pamantului in cinci episoade (7-12 ani), 25 – 29 august

 

Inscrieri si detalii la [email protected]

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU