Cele mai bune oferte educaționale la Targul Kids Education

 

A doua ediție Kids Education reunește cele mai bune oferte educaționale pentru copii 

KidsEducation1Au fost deschise înscrierile pentru a doua ediție a Kids Education. Evenimentul va avea loc în perioada 5-6 octombrie, la Palatul Copiilor din București și își propune să reunească cele mai bune oferte educaționale pentru copii, dintre cele disponibile în prezent în România. Zeci de firme, instituții și organizații care oferă servicii de educație premium pentru copii sunt așteptate să își prezinte ofertele în cadrul Kids Education

 

Ne face mare plăcere să anunțăm că vom organiza o a doua ediție Kids Education, la doar câteva luni după succesul primei ediții. Mii de părinți și copii au fost prezenți la primul eveniment de acest fel din România și ne așteptăm ca numărul vizitatoriilor să crească simțitor la ediția din octombrie. Și asta deoarece, așa cum am dovedit deja, KidsEducation este locul în care părinții pot face o alegere informată pentru educația copiilor.” a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

 

Târgul de oferte educaționale KidsEducation are ca obiectiv organizarea periodică a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate oferte de top ale instituțiilor care activează în domeniul educației pentru copii.

 

La târgul KidsEducation pot participa grădiniţe, școli, afterschool-uri, edituri de cărţi pentru copii, firme care oferă cursuri extraşcolare pentru copii, firme producătoare de jucării educative, dar și ONG-uri,  dedicate educaţiei copiilor cu vârsta între 2-14 ani.

 

Intrarea vizitatorilor este liberă. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU