Acum e simplu sa puneti pret pe educatia liderilor de maine 2014

Acum e simplu sa puneti pret pe educatia liderilor de maine. Tabara pentru copii Tabara Coolturala BookLand.

Se spune ca fierul trebuie batut atunci cand este cald. Desigur, noi nu vindem fier, facilitam experiente care stau la baza unei educatii solide. Stim cu totii ca experientele de viata sunt cele care ne formeaza. Tot ele sunt cele care ne indeamna sa incercam mai mult, sa avem aspiratii sa fim mai buni. Intr-o lume in care se pune accent mai mult pe material si mai putin pe emotional, experientele au devenit chestii banale despre care nu se mai vorbeste nici macar la ceaiul de la ora 5. 

Batranul sotron a devenit Istorie – Candy Crush l-a detronat

Va mai amintiti de bucuria pe care o simteati cand erati copil si urma sa plecati in tabara? Vremurile s-au schimbat iar obiceiurile si mai mult… Daca acum 20 ani invidiati erau cei care aveau televizor color, acum aproape toti tinerii au un smartphone. Scrisorile au fost inlocuite de Whats App, iar albumele foto de Facebook.

In ziua de astazi totul se rezuma la click, like si share. Zilele cand singura bucurie erau cele 2 ore petrecute in fata televizorului la desene animate au devenit istorie. Discrepantele sunt atat de mari incat am parea ridicoli spunandu-le copiilor de cozile la paine de pe vremea noastra. De ce? Pentru ca ei sunt tributari vremurilor actuale. Timpul avanseaza fara restricitii de viteza acum …si uneori chiar si cu permisul suspendat. Nu vi se pare?

Banner Central tabara castigator_Varianta 1

90% dintre copii nu citesc

Mai bine de 90% dintre copii nu citesc de bunavoie. Rezultatele la BAC sunt din ce in ce mai dezastruase. Scolile nu le ofera baza necesara de cunostinte. Proaspetii absolventi sunt (re)cunoscuti ca fiind proaspeti someri. Si, pe langa toate acestea, aplicatile din Google Play le stau in calea descoperirii adevaratei vieti. Cum ar fi daca am schimba putin scenariul? Ce ati spune daca am intoarce lucrurile cu 180 de grade si am da povestii o alta incheiere?

Tabara Coolturala BookLand

Pentru copiii care nu au timp de pierdut am lansat Tabara Coolturala BookLand. Locul in care tinerii invata in cele 7 zile cat in 7 luni sub atenta supraveghere a personalului specializat. Copii cu varste intre 10-18 ani se vor bucura in aceasta a 2a editie de un mix echilibrat de activitati precum intalniri cu actori, cantareti, sportivi, traineri, oameni de afaceri, workshop-uri inspirationale pe teme de literatura, teatru, film, muzica, astrologie, psihologie practica, antreprenoriat dar si excursii pe munte, foc de tabara, calarie, inot, fotbal, tiroliana. Avem 3 locatii de vis in regim all inclusive – Valea Lotrului, Bran, Apuseni – in care copilul dumneavoastra va resimti magia taberelor de altadata si va pleca mai bogat, iar asta nu o spunem noi, ci cei care au fost in prima editie a taberei. Preturile variaza intre 1.000 Lei si 1.200 Lei si puteti alege oricare dintre modulele din intervalul 29 iunie – 7 septembrie 2014.

Acum e simplu sa puneti pret pe educatia liderilor de maine.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU