Acvariu Herastrau – Expozitie acvaristica

București

Acvariu Herastrau, expozitie acvaristica, Reef Aquarium, cu sute de specii de pesti, fiiind dintre cele mai atractive locuri de vizitat cu copiii in Bucuresti.

! Acvariul Herastrau este inchis din 2015.

Acvariu Herastrau – Locuri de vizitat cu copiii in Bucuresti

O altfel de expozitie pentru copii, Acvariul Herastrau – Reef Aquarium adaposteste peste 300 de specii de pesti, 100 de specii de corali si nevertebrate si peste 100 de specii de plante acvatice.

Daca doresti sa oferi un eveniment inedit copilului tau, vino cu el sa viziteze pestii din expozitia din Parcul Herastrau,  zona Expoflora.

Expozitia este impartita in doua pavilioane cu tematica diferita : primul pavilion este destinat acvariilor marine si de recif; al doilea gazduieste flora si fauna de apa dulce.

Populatia acvariilor cuprinde : specii de rechini ( Carcharinus melanopterus – Black Tip Reef Shark, Triaenodon obesus – White Tip Reef Shark, Heterodontus portusjacksoni – Port Jacksos Shark ); murene ( Enchelycore pardalis – Murena dragon, Murena Leopard ); pesti inger (Pomacanthus species ); pesti fluture ( Chaetodon species ); pesti clowni, caluti de mare si recif de corali.

Sectiunea de apa dulce cuprinde superbele exponate ale raurilor amazoniene ( arrowana, pisica de amazon, piranha, discus, toxotes), ale Lacului Malawi ( cichlidae africane), pesti asiatici si multe alte specii.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Acvariul este dotat cu cele mai moderne tehnologii si instalatii, cu o capacitate de stocare a apei de peste 50 000 de litri. Acvariile au fost concepute sa ofere speciilor expuse si conditii de viata cat mai apropiate de cele din mediul natural.

Accesati aici galeria foto cu poze din Acvariu Herastrau.
Perioada de functionare: de la 1 iunie 2012 – nelimitat

 

Detalii Acvariu Herastrau – Acvariul este inchis din 2015.

 

Program de vizitare:Luni-Duminia: 9 -21

Taxa de intrare:

Adulti: 27 lei

Copii sub 3 ani: gratuit

Copii peste 3 ani: 23 lei

Grupuri organizate (minim 15 persoane) : 20 lei

Elevi, studenti, pensionari: 23 lei

Telefon: 0730.999.671

Site: http://www.herastrauparc.ro/acvariu_herastrau.php

DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

4 COMENTARII

    • Buna ziua,
      Asa este, s-a inchis, va multumim pentru informatie, am actualizat si noi pe site.

ADAUGĂ COMENTARIU