Saptamana aceasta se fac inscrieri la Atelierul de Quilling

Atelierul de quilling ii invata pe copii să folosească tehnica răsucirii hârtiei pentru a crea flori, insecte, păsări, mamifere dar si diverse obiecte: tablouri, felicitări, jucării în miniatură etc. Acest atelier pentru copii ii ajuta la dezvoltarea creativității si imaginatiei, a concentrarii dar si la cresterea increderii in sine, realizand obiecte creative.

Atelierul are loc la Muzeul Grigore Antipa intre 17 si 31 August 2012, se adreseaza copiilor cu varsta intre  8 și 12 ani si contine 5 sedinte care se desfasoara în zilele de vineri – între orele 16,30 – 18,00 și sâmbătă – între orele 10,30 – 12,00

Cost: 170 lei/participant/atelier– pentru toate cele 5 sedințe; se asigură toate materialele auxiliare necesare desfășurării atelierului.

Numar minim de participanti: 10; Numar maxim: 14

Înscrieri de participare se fac pe adresa de email : [email protected]

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU