Sarbatorim impreuna Saptamana Internationala a Alaptarii la Bucuresti

In perioada 1-7 august 2012, la nivel mondial se sarbatoreste Săptămâna Internatională a Alăptării, eveniment ce îsi propune creșterea constientizării, la nivel national si global, a importantei alăptării.

Asociația pentru Naștere Naturală și Alăptare (ANNA), IBFAN România și La Leche League România vor organiza cu acest prilej, în București, următoarele evenimente:

2 August 2012: 17:00 – 20:00

O conferință pentru părinți si cadrele medicale care activează în domeniul perinatal – speakerii acestui eveniment sunt specialiști (medici pediatri, moașe, psihologi, consultanți și consilieri în alăptare).

Subiecte ce vor fi discutate: alăptarea în sarcină, alăptarea copilului adoptat, alăptarea în tandem, alăptarea peste despre doi ani, alăptarea prematurilor, diferențe între laptele matern și laptele praf, importanța colostrului și a alăptării în maternitate în primele zile, necesitatea rooming-in-ului).Impreună cu partenerii evenimentului se va organiza o tombolă cu premii substanțiale.

Sala de conferințe Codecs, Str. Agricultori nr.37-39, București

6 August 2012: 09:00 – 11:00

Marș de protest și de awareness pentru instituirea rooming-in-ului în toate maternitățile din București – „NU separării copilului de mamă în maternitate!”. La acest marş sunt aşteptate 100 de persoane care vor milita paşnic pentru drepturile copiilor şi ale mamelor cu pancarde cu mesaje sugestive.

Piața Victoriei – Piața Universității

7 August 2012: 10:00 – 18:00

Curs de formare a personalului medical în alăptare – se adresează cadrelor medicale care își doresc să parcurgă și să-și însușească informații noi despre lactație, de la consultanți în lactațieacreditați internațional, medici pediatri, psihologi.

 

De asemenea, sub umbrela Săptămânii Internaţionale a Alăptării, partenerii ANNA vor organiza și în alte oraşe din ţară (Cluj-Napoca, Braşov, Iaşi, Baia Mare, Timişoara, Alba Iulia) acțiuni și evenimente cu scopul conștientizării importanţei alăptării.

Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti pe siteul ANNA.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU