Plansul, crizele de furie si emotiile copiilor -Cursuri pentru parinti

Parentship –  promoveaza relationarea democratica intre parinti si copii si are la baza abordarea Aware Parenting a Dr. Aletha Solter.

Pentru cei care sunt interesati sa aiba o comunicare cu copiii mai buna, Parentship organizeaza doua cursuri pentru parinti:“Fara pedepse si fara recompense – o abordare democratica a relatiei intre parinti si copii” si “Plansul, crizele de furie si emotiile copiilor. Cum le facem fata?”.

 

Plansul, crizele de furie si emotiile copiilor. Cum le facem fata?
Se desfasoara pe parcursul a doua Module (3 ore fiecare), sub forma unor intalniri deschise, in care parintii sunt liberi sa adreseze intrebari si sa impartaseasca experiente.

Temele abordate in cadrul seminarului: plansul si crizele de furie – de ce se manifesta, mecanismele de eliberare a emotiilor, reprimarea emotiilor si tiparele de control, cum ii ajutam pe copii sa-si elibereze emotiile, fricile si sa devina cooperanti.
Parintii vor descoperi ca in spatele unor comportamente ca: refuzul de a merge la gradinita, de a se imbraca, de a ramane singuri la culcare, trezirile nocturne repetate, dependenta de suzeta, sugerea degetului, dependenta de o jucarie s.a. se afla emotii si frici pe care copiii au invatat sa le reprime.


Agenda seminarului in perioada Ianuarie – Februarie 2013:


Seminarul are doua module a cate 3 ore si se va desfasura astfel:
In zilele de Miercuri 16 si 23 Ianuarie, intre orele 10:00 – 13:00.
In zilele de Luni 4 si 11 Februarie, intre orele 18:30 – 21:30.
In weekend: 9 si 10 Februarie, intre orele 14:00 – 17:00.

Tariful de participare este de 120 lei/persoana. Intr-un cuplu, al doilea participant plateste doar 50% din tarif.
Seminarul se adreseaza parintilor cu copii pana la 8 ani.

Seminariile Parentship sunt sustinute de Anca Iordache – Aware Parenting Instructor.

Inscrieri la [email protected] sau 0729.121.432.
Pe www.parentship.ro gasiti detalii, articole si informatii despre proiectele si evenimentele Parentship.

Locatia este situata pe Calea Rahovei 266 – 268, in cladirea de birouri Electromagnetica Business Park, in zona Liberty Mall.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU