Alerg pentru Spitalul copiilor

 

Sambata 4 aprilie are loc evenimentul de alergare organizat de inițiatorii proiectului www.1leu.org , pentru a strange suma de 80 de milioane de RON necesară construirii primului centru medical independent din România de oncologie și hematologie pediatrică.

Evenimentul se va desfășura în parcul Herăstrău, începănd cu orele 8:00, punctul de start fiind Rondul cu busturile fondatorilor UE de pe Aleea Trandafirilor.

Sunt invitați să participe toți oamenii care doresc să sprijine acest proiect, indiferent dacă sunt împătimiți ai alergatului sau nu. Participarea constă într-o donație de minim 1 leu care poate fi făcută direct la eveniment sau într-unul dintre conturile afișate pe pagina oficială http://www.1leu.org/donatii/

Fiecare persoană participantă poate alerga o distanță mai mare sau mai mică în jurul lacului Herăstrău, o tură de lac având aproximativ 6 kilometri.

Este nevoie de 80,000,000 de lei pentru a construi acest spital. Și, mai important, este nevoie de noi toți. Este nevoie ca fiecare să contribuie cum crede și știe el mai bine.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Iar mie îmi place mult să alerg. Așa că, alături de colegii mei, am hotărât să lansăm un eveniment lunar, de alergare, în beneficiul acestui proiect.”, ne-a declarat Alex Zamfir, unul dintre inițiatorii proiectului.

Extra info: www.1leu.org este un proiect lansat la sfârșitul lunii februarie sub sloganul “Dă-mi 1 leu, te rog! Ca să construim un spital de copii” și își propune ca în 3 ani să strângă suma de 80,000,000 lei necesară construirii și dotării la standarde de secol 21 a unui spital de oncologie și hematologie pediatrică.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU