Armonie În Familie • 50+ Instrumente magice de parenting

Cum ar fi să aveți pace, armonie și înțelegere în casă? Și pentru asta să petreceți 30 de minute magice pe zi, cu bucurie și conectare profundă?

E vacanță, vine Paștele, ce momente minunate de petrecut în familie, așa-i? Sau poate provocatoare, pentru unii dintre noi.

Dacă ești un părinte care: 

 • are un program supraîncărcat și vrea să obțină ce e mai bun din timpul de conectare cu copilul
 • s-a cam plictisit să facă aceleași lucruri cu copilul sau copiii săi
 • s-a săturat de certuri, refuzuri, conflicte, neînțelegeri
 • nu e prea prieten cu tehnicile de parenting manipulatorii
 • efectiv nu mai suportă să-și vadă copilul și pe sine în fața ecranelor
 • tare și-ar dori să se joace, fie chiar și de pe canapea
 • vrea să crească un copil liber, independent, creativ și atent la nevoile sale și ale celor din jur

Atunci ești în locul potrivit.

Armonie în Familie este un program inovativ, probabil singurul de acest din România, care vă ajută să: 

 • profitați la maxim de timpul petrecut împreună
 • vă jucați frumos :), mai în glumă, mai în serios
 • aveți armonie în familie, adică mai puține certuri, lupte, neînțelegeri, refuzuri de orice parte și mai multă cooperare, înțelegere, încredere și bucurie
 • deveniți prieteni pe viață
 • învățați să vă creați propriile activități
 • vă setați propriile limite naturale, potrivite vouă și relației voastre
 • vă amuzați copios
 • vă conectați profund
 • trăiți bucuria de a fi împreună
 • timpul petrecut în fața ecranelor se va diminua, pentru că vă veți dori asta. Cu toții preferăm, de fapt, să ne conectăm profund cu cei dragi, într-un mod care ne bucură și ne împlinește.

Programul se adresează familiilor cu copii în vârstă de 5 -12 ani.

Uite CONȚINUTUL PROGRAMULUI

#1 CALENDARUL CU 45 DE ACTIVITĂȚI

Armonie in Familie CALENDARUL CU 45 DE ACTIVITATIE cel mai simplu instrument, pe care uneori îl ignorăm. Cu toate astea, ceea ce e planificat are șanse mult mai mari de îndeplinire.

Fiecare filă din calendar conține numele unei activități. Fiecare activitate este construită sub formă de joc. Chiar dacă unele activități au subiecte serioase, abordarea prin joacă este piesa de rezistență a programului.

Poți afișa calendarul undeva sau îl poți ține secret, tu alegi (sau voi, împreună).

Poți alege să faceți activitățile zilnic, săptămânal sau cum funcționează mai bine pentru tine și pentru voi.

Dacă vrei rezultate rapide, invitația e de a urma zilnic programul. Dacă, însă,  preferați ca lucrurile să fie așezate în mai mult timp, poți/puteți stabili ritmul propriu, care funcționează cel mai bine la tine și la voi.

#2 GHIDAJELE PENTRU ACTIVITĂȚI

Armonie in Familie GHIDAJELE PENTRU ACTIVITATIFiecare dintre activități este însoțită de un ghid orientativ: cum se poate face activitatea, posibilele rezultate, tips & tricks.

Modul în care sunt concepute ghidajele vă lasă deplină libertate de a construi, pe un schelet, ceea ce aduce rezultate pentru voi. Le puteți urma întocmai și/sau puteți bricola pe structură, astfel încât să obțineți ceea ce aveți nevoie și vă doriți.

Un alt rol al ghidajelor este acela că veți ajunge să vă creați propriile activități prin joacă și conectare. Sunt ca un manual cu exerciții practice, menite să sprijine armonia, înțelegerea, încrederea, bucuria și profunzimea relației voastre.

Deși calendarul conține 45 de activități, în ghidaje mai sunt 5 activități bonus. Deci ai un total de 50 de instrumente magice de parenting, activități pe care să le faceți cu bucurie și care să vă aducă rezultatele dorite.

Ghidajele au la bază tehnici de coaching și instrumente de parenting intuitiv și natural. Sunt atât de ușor de implementat, încât totul devine fluid, simplu și plăcut. O încântare și o bucurie.

Așadar, știi ce și, mai ales, cum să faci

Totul e pregătit în avans.

Voi nu aveți decât să vă bucurați de activități.

Povestea ‹filmului›
Cum și de ce Armonie În Familie

Magda Preda profilNumele meu este Magda Preda.

Sunt mama a trei băieți, care au acum 16, 14 și 9 ani.

Sunt coach și trainer, certificată ANC pentru ambele profesii. Am fost avocat 20 de ani. Am ascultat, de-a lungul vieții profesionale , poveștile a mii de oameni. Știu multe dintre durerile și provocările prin care trec și am soluții pentru parte din ele.  Parentingul cu coaching jucăuș este soluția propusă de mine pentru îndeplinirea nevoii și dorinței de armonie, conectare profundă, înțelegere, încredere, acceptare, bucurie și iubire în relația cu copiii.

Dacă vrei mai multe detalii despre mine și felul în care ajut oamenii să-și dezmorțească aripile și să zboare din nou, le poți găsi aici:

https://www.magdapreda.com/home

Acest program, la fel ca și toți cei trei băieți cu care am fost dăruită,  s-a născut natural, ca să folosesc un termen cunoscut de mame. De când viața mea s-a îmbogățit cu primul copil, dorința de a fi o mamă bună m-a făcut să caut, să mă înțeleg pe mine ca mamă și pe ei, să-i sprijin cât mai bine să crească independenți, încrezători, liberi, creativi și atenți la ei și la cei din jur.  Să se simtă valoroși și valorizați. Și eu la fel.

Am participat la conferințe, seminarii, workshopuri. Am citit zeci de cărți. Am inventat și testat sute de jocuri și activități. Am aplicat tehnici și instrumente de parenting. Unele au funcționat, altele nu.

Iar când am descoperit coachingul, viața noastră de familie a intrat într-o altă etapă. Aceea a armoniei, înțelegerii, prieteniei și iubirii. Mai avem provocări? Normal că da. Dar am învățat să ne acceptăm și să ne iubim așa cum suntem, cu bune și cu rele. Și cel mai bine am învățat prin joacă.

Observând că tot mai multe mame din multele 🙂 grupuri de părinți din care fac parte, precum și clientele mame din programele de coaching au aceleași dificultăți și provocări prin care trec, mi-am pus întrebarea: cum aș putea să sprijin mult mai mulți părinți decât pot să o fac în programele de coaching individual? Ce fel de produs pot să ofer, la un preț super accesibil, de zeci de ori mai mic decât într-un program individual, dar păstrând puterea transformatoare a coachingului? Cum să facem o lume mai bună pentru copiii noștri și pentru noi, părinții acestei planete?

Rapid și intuitiv mi-a venit ideea, am ales ce a funcționat cel mai bine pentru noi și pentru clienți, am adăugat tehnicile de coaching și parenting pe înțelesul tuturor și așa s-a născut Armonie În Familie.

Dacă aș fi avut acces la un asemenea produs acum 10 ani, mult timp și energie aș fi economisit … Armonia s-ar fi instalat mai devreme în familia noastră, cu siguranță. Cu toate astea, fiecare familie are propria cale și sunt mândră și recunoscătoare pentru a noastră.

Dacă ceva din toate astea rezonează cu tine, te invit să testezi programul. Poate fi o ocazie de mândrie și recunoștință pentru voi, cine știe?

PREȚ DE LANSARE 97 LEI

Și … pentru că ne plac BONUSURILE …

Iată ce alte lucruri grozave am pregătit pentru tine

BONUS #1 • Coaching Pentru Starea De Spirit

POZE TOOLS CONNECTION (12)Orice schimbare sau nouă treaptă de evoluție, oricât de mică ar fi, presupune noi moduri de gândire și de acțiune. Le-am înglobat sub denumirea de starea de spirit, pentru că gândurile și emoțiile sunt cele care care ne guvernează cuvintele și acțiunile, deci rezultatele.

Acest bonus este un program scurt de life coaching, care te ajută pe tine să-ți reglezi, îmbunătățești sau ajustezi starea de spirit, fie înainte de activități, fie în orice alt moment alegi sau simți nevoia.

De exemplu, când vii obosită de la job, sau când închizi, în sfârșit, calculatorul, nu-ți arde deloc să faci ceva cu copilul. Dar știi că are nevoie și tu chiar îți dorești asta. Așa că îți iei câteva minute și îți setezi sau reglezi starea. Da, e atât de simplu.

Nu suntem obișnuiți să ne luăm timp pentru noi. Câteva minute însă, luate regulat, fac minuni. Testează și vezi cum merge pentru tine.

BONUS #2 • Resurse Educaționale Alternative

POZE TOOLS CONNECTION (13)Educația copiilor a fost o provocare pentru noi, până când am găsit cele mai bune soluții pentru fiecare dintre ei.

De-a lungul anilor, din căutările mele și cu informațiile de la alți părinți, pentru care sunt profund recunoscătoare, am creat o listă de resurse educaționale valoroase. Sunt listate pe categorii, de la matematică până la inspirational, astfel încât să-ți fie ușor să le accesezi, în funcție de interese.

Le pun la dispoziția ta, pentru a-ți folosi când vrei să completezi educația copilului cu variante noi și inedite, poate, de învățare și evoluție.

BONUS #3 • Resurse Pentru Alte Jocuri și Activități

POZE TOOLS CONNECTION (14)Aceasta e o listă cu linkuri către diverse idei de jocuri pentru copii, familie și grupuri de prieteni.

Găsești aici idei amuzante, creative, provocări pentru jocuri în interior, afară, board games, jocuri online, jocuri de încredere și chiar jocuri din team-building-uri, care pot fi ușor adaptate pentru familie sau petreceri aniversare sau de alt fel.

Sunt structurate pe teme, ceea ce face să fie ușor pentru tine să alegi activitatea perfectă pentru momentul și intenția specifică.

Aici și acum le poți avea pe toate cinci la 

PREȚUL DE LANSARE DE 97 LEI

Ce spun părinții despre program:

❝ Armonie În Familie – un program atipic de care am început să ne îndrăgostim în timp. L-am cumpărat și mai mult de o lună de zile l-am uitat, l-am abandonat. Într-o zi friguroasă și fără inspirație, l-am „șters de praf” și am ales ce mi-a plăcut din primele 7 zile: „Întreabă-mă orice” … și așa a început jocul cu fetița mea și conectarea în acea zi. Ne-a plăcut, așa că ziua următoare am continuat, am desenat împreună iar apoi am luat calendarul la rând, zi de zi, și a funcționat. Era ca o cutie cu surprize pe care te bucuri să o deschizi și o aștepți cu curiozitate și entuziasm. Mai mult, am observat că este o soluție practică și inedită de cadou pentru prieteni, așa încât recomand și ofer cu mult drag.

Cât despre Coaching pentru Starea de Spirit, un ghid simplu și de bun simț într-o lume care te bombardează cu informații, cu sfaturi de parenting, cu tendințe și strategii de psihologie care se bat cap în cap sau sună bine pe hârtie. Cele 7 valori reprezintă o fundație, o unealtă magică, la care e important să ne raportăm și să reflectăm, nu doar în parcurgerea programului, dar și în această călătorie transformatoare în care ne-am angajat cu toții: viața noastră! Mulțumesc, Magda! Mulțumesc Armonie În Familie!

ANDRADA MILITARU, Fondator Explore 100

Cum funcționează programul
Armonie În Familie

✅ De îndată ce cumperi, vei primi un email cu acces instant către toate instrumentele și bonusurile.

✅ Nu este necesară crearea vreunui cont sau vreo parolă de acces. Un singur click și totul e la dispoziția ta.

✅ Apoi, tot ce aveți de făcut e să vă bucurați de activități, folosind calendarul și ghidajele, preferabil zilnic, sau cum alegeți.

✅ Puteți face activitățile la rând, în ordinea din calendar, sau puteți alege o altă activitate, pe care o simțiți cea mai potrivită și cu impact pentru voi în acel moment.

✅  E timpul vostru! Apasă pe link și începeți chiar azi această călătorie.

PREȚ DE LANSARE 97 LEI

Plata prin transfer bancar

Beneficiar SC POWERFUL INSIDE OUT

Bucuresti, Sector 2, Sos Pantelimon nr 253

CUI 43441515

Nr de inregistrare la Registrul Comertului J40/17163/2020

Iban: RO53BTRLRONCRT0582554901

Banca Transilvania

Suma de plata 97 lei

Detalii de plata – Programul Armonie In Familie
Dupa ce faci transferul trimiti un email la magda@magdapreda.com si primesti imediat accesul la program.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 • Dacă nu am timp pentru activități?

Acest program este conceput să vină în sprijinul tău tocmai din această perspectivă. Oricum petreci minim 30 de minute pe zi cu copilul, nu? Fie că îl numiți timp special, timp de joacă, de conectare sau nu-i dați niciun nume. Dacă nu, te invit să începi să faci asta zilnic. Chiar e super important, pentru amândoi. Dacă da, activitățile din program sunt concepute chiar pentru aceste minute. Nu este necesar să aloci timp suplimentar. Iar bucuria de a petrece timpul împreună astfel vă va face să așteptați cu nerăbdare aceste momente.

 • Dacă sunt prea obosit/ă și nu am chef sau energie pentru activitățile prin joacă?

Pentru această situație, extrem de întâlnită (e perfect normal să ne simțim așa uneori), ai mai multe variante:

 1. Alegi o activitate din calendar, care nu presupune mișcare fizică, pe care o poți face stând pe canapea, în mașină sau unde vă aflați în acel moment. E posibil să observi cum îți revin energia și cheful, jucându-vă așa, mai în glumă mai în serios.
 2. Îți creezi o stare de spirit care să-ți ridice energia, cu ajutorul resurselor din Bonusul 1.
 3. Dacă niciuna dintre astea nu funcționează, nu faci activitatea în ziua respectivă și gata! O să faceți a doua zi sau în weekend. E în regulă. Aici nu te aleargă nimeni, Respiră.PREȚ DE LANSARE 97 LEI
 • De unde știu că o să funcționeze pentru familia noastră?

Premisele sunt să funcționeze. Cu toate astea, nu poți știi sigur decât testând. Dacă funcționează pentru voi, te invit să recomanzi programul și altor familii. Dacă nu funcționează pentru voi, beneficiezi de garanția de restituire integrală (vezi mai jos).

 • Ce înseamnă tehnici de coaching și parenting intuitiv și natural?

Din perspectiva acestui program, înseamnă o abordare nemanipulativă a relației cu copilul. O abordare din libertate, încredere, acceptare și iubire. Dacă ești părinte, făcând activitățile, vei înțelege rapid ce înseamnă. Simți că faci/nu faci, spui/nu spui exact ce trebuie, cum trebuie, într-un mod ușor, natural, care crește nivelul de încredere, de conectare și iubirea din relația voastră.

 • Dacă mă răzgândesc?

Pentru această situație există garanția libertății de alegere. vezi mai jos detaliile.

 • Ce facem când am terminat cele 50 de activități?

Când ați terminat cele 50 de activități, veți știi deja cum să vă creați propriile voastre activități prin joacă. Temele, domeniile, ideile, sunt, practic, infinite.

Ca variantă de rezervă, Bonusurile 2 și 3 sunt exact soluția potrivită. Listele de resurse pe categorii vă permit să alegeți ce vreți să experimentați.

 

GARANȚIA LIBERTĂȚII DE ALEGERE

garantat 100%Ai totala libertate de a decide dacă programul este sau nu potrivit pentru voi.

Dacă, din orice motiv, constatați că nu aveți rezultatele dorite, timp de 30 de zile de la achiziționarea produsului poți trimite un email la magda@magdapreda.com și întreaga sumă achitată iți va fi restituită integral. Fără întrebări și fără explicații. Totală libertate de alegere.

Nu exclud posibilitatea ca produsul să nu se potrivească cu toată lumea. Deși, dacă ai ajuns până aici, probabilitatea pentru tine e, posibil, deja foarte mică 🙂

GO! GO! GO!

Nu mai sta pe gânduri. Fă-ți cadoul ăla pe care îl dorești pentru tine și familia ta. Imaginează-ți cum poate să arate viața voastră în 45 de zile, cu 30 de minute de joacă magică și conectare profundă pe zi.

Sau poate vrei să dăruiești cuiva acest cadou diferit, plin de sens, transformator. Cuiva care are nevoie mai degrabă de asta, decât de lucruri materiale. Ne simțim așa utili, valoroși și valorizați când facem daruri din inimă, așa-i?

PREȚ DE LANSARE 97 LEI

Plata prin transfer bancar

Beneficiar SC POWERFUL INSIDE OUT

Bucuresti, Sector 2, Sos Pantelimon nr 253

CUI 43441515

Nr de inregistrare la Registrul Comertului J40/17163/2020

Iban: RO53BTRLRONCRT0582554901

Banca Transilvania

Suma de plata 97 lei

Detalii de plata – Programul Armonie In Familie
Dupa ce faci transferul trimiti un email la magda@magdapreda.com si primesti imediat accesul la program.
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU