1000+ Minute Speciale cu Cirque du Soleil. Show Total de Îndemânare, Muzică Originală și Dans

VIDEO. Cirque du Soleil a redefinit modul în care lumea vede circul. La începutul anilor ’80, o mică trupă fondată de Gilles Ste-Croix a început să performeze pe străzile din Baie-Saint-Paul, un mic orășel de pe malul râului St. Laurent, în apropiere de Quebec City.

Cunoscuți publicului ca Les Échassiers de Baie-Saint-Paul, mica trupă a reprezentat nucleul a ceea ce urma să devină Cirque du Soleil. Oferea un spectacol eclectic cu muzică și dans, jonglerii și foc.

VIDEO. 70 Filme de Comedie Clasice Vechi de Hollywood la Început de Secol 20

Cirque du Soleil a devenit între timp o companie de divertisment renumnită mondial, cel mai mare producător de circ contemporan din lume. Compania angajează în prezent 4.000 de oameni din 50 de țări și generează un venit anual de aproximativ 1 miliard de dolari. Spectacolele din permanente din Las Vegas se joacă cu peste 9.000 de spectatori pe noapte, nu mai puțin de 5% din vizitatorii orașului. La aceștia se adaugă căteva sute de milioane de spectatori care au văzut producțiile Cirque du Soleil în întreaga lume.

Bucură-te mai jos de un playlist cu peste 18 ore de show total Cirque du Soleil, din care lipsesc tradiționalele numere de circ cu animale, dar în care îndemânarea se îmbină perfect cu muzică originală și dans.

VIDEO. 7 Documentare de Excepţie cu Animale de Văzut în Familie


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU