Art-terapie cu sunete si culori. Atelier kid-friendly

Duminică vă așteptăm la grădină să ne exprimăm împreună prin culori și modelaj, fiind îndrumați de sunetele tank drum-ului și de armonia harpei.

Prietenă cu Soarele și Cranta Crina vă vor ghida într-o călătorie spre voi înșivă, descoperind cum putem pune emoții, gânduri, trăiri uitate pe o pânză, cum poate modela conștiința noastră și ce anume se ascunde în noi și așteaptă să fie adus la suprafață și transformat.

În cadrul atelierului vom utiliza materiale diverse (pânze, acrilice, pensule, lut) și vom crea împreună, conectați fiind la sunetele magice și vocea îndrumătoare a Octaviei, iar Crina ne va îndruma pe latura tehnica & artistică.

Ne vom lăsa purtați în această călătorie printre culori, atingeri, simțiri noi, fără să ne pese dacă ne pricepem la pictat sau modelat și fără să dăm importanța rezultatului final. Vom ști că ceea ce așternem în fața noastră reprezintă o parte ascunsă din noi, că acum avem prilejul să vedem mai bine și să îmbrăcăm în iubire ceea ce ni se arată.

* La atelierul pe care vi-l propunem este bine-venită orice persoană, de orice vârstă, abilitate sau formă fizică ce doreste sa lucreze pe dezvoltarea personala.
* Copiii sunt primiți cu drag în acest spațiu flexibil si larg, atelierul este potrivit si familiilor ce doresc sa lucreze pe dezvoltarea interpersonala.

Vom avea ceaiuri vindecatoare din gradina si fructe pentru voi, puteti aduce si voi propriile gustari (daca aveti alte preferinte) pentru a lua masa impreuna!

Donația sugerată este 70 lei.
Vă așteptăm cu inimile deschise să aducem bucurie în noi!

Prietenă cu Soarele (Octavia) este psiholog, psihoterapeut CBT& sound healer și realizează călătorii hipnotice cu ajutorul bolurilor tibetane, tank-drumului și harpei.

Cranta Crina este ceramista, profesoara si artist plastic @ Kabinet ce se joacă de mulți ani cu materiale si tehnici de exprimare vizuala.

https://www.facebook.com/events/238105176848598/

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 26 August 2018

Program:
11:00 - 18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL