Arta stradala la Park(ing) Days

Arta stradala la Park(ing) Days

Draga mamica, stiu ca ai o meserie grea, poate cea mai grea din lume, dar si cea mai frumoasa. Tocmai de aceea, AptaNUTRICIA, Crucea Alba si Crucea Rosie te invita la Park(ing) Days, Sambata 21 septembrie, la ora 12:30, unde vei fi martora unui moment de  arta stradala, care iti este dedicat. Vino sa celebrezi femeia ca fiinta capabila de a infaptui o minune, de a da viata si de a propaga umanitatea de-a lungul mileniilor.

     Sarbatorim impreuna viata, alaturi de SAMAS (Programul Sanatate pentru Mame si Sugari) in cadrul Park(ing) Days, in Centrul Vechi. Mai multe detalii despre SAMAS poti afla accesand www.mamesisugari.ro  programSAMAS

poza
Sursa foto: www.nowthatslingerie.com

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU