Totul despre mame. Interviu in exclusivitate cu Michael Thompson

Michael Thompson: Cel mai important lucru în viață este să ai părinți care te iubesc și cred în tine!

București, 17 octombrie 2013.

TOTUL DESPRE MAME lansează canalul oficial YouTube cu un interviu în exclusivitate oferit de celebrul autor și psihoterapeut american, Michael Thompson (il puteti vedea mai jos).

Acest material video a fost realizat cu ocazia susținerii Conferințelor sale în România.

Cel mai important lucru în viaţă este să ai părinţi care te iubesc şi cred în tine. Poţi ajunge foarte departe, doar cu iubirea mamei tale. Totul începe de la iubire şi încredere: mama și tatăl tău trebuie să creadă în tine, să nu fie tot timpul speriaţi, să nu te critice, să nu te cicălească non-stop„, a explicat Thompson, autorul volumelor „Crescându-l pe Cain” și „Prieteni buni, dușmani aprigi” (apărute și în România la Editura Herald) în interviul care poate fi descoperit și aici http://www.totuldespremame.ro/video/coltul-specialistului/michael-thompson-cum-pot-avea-copiii-nostri-succes-in-viata.

Din interviul cu Michael Thompson aflăm totul despre viața emoțională a băieților,  greșelile pe care le fac părinții în creșterea copiilor cu cele mai bune intentii și viața socială a copiilor. Acestea au fost, de asemenea, și cele mai interesante subiecte abordate în Conferințele lui Thompson din România.  „În avion, în drum spre casă, mă întrebam de ce Conferințele acestea au fost atât de speciale pentru mine. Și mi-am dat seama că este cea mai lungă conferință pentru părinți pe care am avut-o vreodată. Oamenii au avut încredere în mine și s-au deschis către mine și m-au întrebat ce îi durea„, a declarat autorul.

Canalul YouTube TOTUL DESPRE MAME va fi încărcat periodic cu materiale video de interes pentru părinți, de la seria de interviuri cu specialiști de renume național și mondial (cum ar fi Aletha Solter la rubrica Colțul specialistului), la rețete sănătoase pentru mesele în familie (secțiune care va debuta cu Operațiunea pachețelul, conținand propunerile Monicăi Roșu de la Foodie Family cu alternativele sănătoase pentru gustarea din ghiozdanele copiilor noștri). Aceste materiale video sunt selectate din arhiva emisiunii Totul despre mame, în funcție de valoarea lor informațională, ratingul înregistrat la TV și numărul impresionant de vizualizări de până acum în mediul online.

mt1

TOTUL DESPRE MAME este o platforma suport pentru viața de familie. Este exact ca mixul de ingrediente din viața fiecărei mame: grija față de cei mici și față de partener, confortul căminului și preocuparea pentru dezvoltarea personală și calitatea vieții pe toate planurile ei. Materialele noastre – încărcate pe www.totuldespremame.ro, YouTube sau Facebook – sunt gândite astfel încât să sprijine în mod real părinții în informarea lor zilnică„, a declarat Despina Bădescu, redactor-șef al site-ului totuldespremame.ro.

Platforma online TOTUL DESPRE MAME se adresează femeilor active, cu viață socială și carieră, dar care în același timp consideră maternitatea o împlinire, nu o corvoadă, înțelegând importanța cunoașterii etapelor de dezvoltare a copilului.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU