Vino sa o cunosti pe Lucia Muntean la Librarium Bastilia

Lucia Muntean vine la Bucuresti, sambata, 12 octombrie 2013. Vino la Librarium Bastilia ca sa o cunosti!

 

Lansare CLM

Sambata, 12 octombrie 2013, ajungem la Bucuresti pentru a va cunoaste. Speram sa fiti la fel de bucurosi de intalnire ca si noi!

Lucia Muntean va asteapta sambata, ora 10.30 in magazinul Librarium Bastilia din Piata Romana nr. 5. Vom vorbi impreuna despre cum sa invatam, prin joc, rime si povesti, alaturi de copii nostri. Cu aceasta ocazie, povestim si despre cele mai noi titluri aparute in colectia Cartile Lucia Muntean: volumul 2 al Rimelor pentru cei mai mici si Povestea prietenilor din padure. Alaturi de Lucia Muntean ne bucuram sa o avem alaturi de noi pe Oana Ispir, ilustratoarea volumului Povestea prietenilor din padure. Ne intalnim, semnam carti cu autograf, raspundem la intrebari si ne cunoastem.

Va asteptam cu mic, cu mare pentru ca v-am pregatit si un atelier cu jocuri pentru copii. Ne vom juca impreuna jocurile „Uite-așa”, vom  desena și vom pleca zâmbind alaturi de prietenii ieșiti din paginile Cărților Lucia Muntean.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU