Atelier pentru copii de 2-5 ani. Vine vacantaaaa, cu trenul din Frantaaa!!

11:00 - 12:00
Sâmbătă 25 Iunie 2016
București

Sambata 25 iunie 2016 de la ora 11:00 organizam evenimentul atelier copii 2-5 ani: Vine vacantaaa cu trenul din Frantaaa!!!

Vine vacantaaaa cu trenul din Frantaaaa… nu-i asa ca va suna cunoscut refrenul? A mai ramas atat de putin timp pana la vacanta si stim ca si voi sunteti bucurosi si nerabdatori, la fel ca noi.

Va propunem o joaca de inceput de vara, in care copilul vostru invata sa se bucure cu adevarat, cu sens de un miez de activitati „suculente”: astfel pentru a porni in calatoria noastra imaginara catre cea mai intinsa si aurie plaja din lume, vom avea nevoie mai intai sa ne construim o Barcuta sa trecem marea cea mare, ca mai apoi sa ne mesterim un Balon Zburator sau poate chiar un Avion cu motor pentru a plutii laolata cu norii si pasarile cerului.

Vine vacantaaaa cu trenul din Frantaaaa… nu-i asa ca va suna cunoscut refrenul ? A mai ramas atat de putin timp pana la vacanta si stim ca si voi sunteti bucurosi si nerabdatori, la fel ca noi.
Si cum MOMO ramane si in aceasta vara un spatiu al ragazului, al veseliei si imaginatiei fara de sfarsit, va invitam sa ne urcam impreuna in Trenul vacantei, sa calatorim prin fiecare camera si coltisor din casuta lui MOMO, sa fim curiosi si sa radem mult, sa mancam cirese..si sa ne luam la revedere cu bucurie de la casuta din Cobalcescu care ne-a iubit si gazduit timp de 5 ani.

Detalii atelier 2-5 ani

Avem locuri limitate, rogu-va sa va scrieti din vreme! Pret special pentru acest eveniment: 40 lei/copil + parinte. Avem ceai de fructe, apa, cirese si multe zambete frumoase. In plus veti afla si despre noua adresa la care ne veti gasi din toamna.
Pentru inscriere e suficient sa ne scrieti la [email protected] si sa ne comunicati datele voastre.

Evenimentul are loc in strada Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1, Bucuresti, interfon 4321#.

Detalii: http://lumealuimomo.blogspot.ro/2016/06/vine-vacantaaaa-cu-trenul-din-frantaaa_22.html

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 25 Iunie 2016

Program:
11:00 - 12:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL